Menu

Lees voor

 

Teamcoach CIO Office

Aantal uur: 32-36
Standplaats: Utrecht (hybride)

Vind je het leuk om collega’s verder te helpen in hun ontwikkeling? Geniet je ervan om samen met je team de scherpte op te zoeken in de balans tussen ontwikkelen en presteren? Maak je je graag hard voor een goede en veilige leeromgeving waarin je elkaar aanspreekt én successen samen viert? Dan verwelkomen we je graag bij het CIZ.?

We zoeken een enthousiaste en proactieve Teamcoach voor het team CIO Office!

De collega’s uit het team CIO omschrijven zichzelf als:

Een gezellige, jonge, gemotiveerde en enthousiaste groep collega’s met een achtergrond in zowel de zorg als het recht. We vinden een balans tussen hard werken en ruimte voor humor belangrijk. Ons team is niet bang om out of the box te denken en als collega’s kunnen we altijd bij elkaar terecht. ”  

En dit is waarom ze het elke dag weer leuk vinden om aan de slag te gaan:

“Als team hechten wij veel waarde aan samenwerking. Wij vinden het belangrijk om elkaar op te zoeken en met elkaar in contact te zijn en te blijven. Vanzelfsprekend op inhoud, maar juist niet altijd alleen maar over werk. We vinden het belangrijk dat er ruimte is voor meer dan alleen de inhoud. Hierdoor creëren wij een prettige en plezierige werksfeer, waarin we met elkaar leren, ontwikkelen en onze gezamenlijke doelstellingen bereiken.

Wat ga je doen?

Het CIO office zorgt voor alle ICT voorzieningen van CIZ. In verband met de groei van ons team zijn we op zoek naar een derde teamcoach.

Binnen CIO office zijn er drie domeinen, bestaande uit het primair proces, bedrijfsvoering en beleid & kaderstelling. Je stelt ca. 20 collega’s binnen CIO Office in staat om het maximale uit zichzelf en uit elkaar te halen. Je helpt het team bij de verdere transformatie naar een zelfstandig Agile team. Dat doe je door voornamelijk het proces te faciliteren wat ertoe gaat leiden dat iedereen zo optimaal mogelijk in zijn of haar rol komt. Je richt je daarbij op zaken als: omgang met elkaar, communicatielijnen en hulp bij het bereiken van een professionele groei.

Jouw team kan bestaan uit bijvoorbeeld Informatiemanagers, Functioneel Beheerders, een Service- en Leveranciersmanager, een Security Officer en een Enterprise Architect. Je zult daarnaast samenwerken met onder andere de andere teamcoaches CIO-office, de SCRUM master en de CIO. Daarnaast ben je als leidinggevende verantwoordelijk voor de reguliere HRM-taken binnen dit team.

Je legt in jouw dagelijks werk de verbinding tussen de missie en visie van de organisatie en de te behalen resultaten in termen van kwaliteit en kwantiteit. Daarbij geef je duidelijkheid over het gewenste resultaat, de regelruimte en de kaders. Het CIZ werkt in het geheel binnen het SAFe raamwerk, waarbij het team het dagelijks werk volgens de scrummethodiek uitvoert. Tot slot geef je inzicht in mogelijkheden die leiden tot verbetering.

Je stelt teamleden in staat om meer verantwoordelijkheid te nemen voor het behalen van resultaten. Je bevordert de ontwikkeling van het team en zet de juiste interventies in. Daarnaast ben je in staat de samenwerking (ook team overstijgend) en het leren te bevorderen. Je doorziet groepsprocessen, maakt deze bespreekbaar en anticipeert daarop. Je bent goed in staat ongewenst gedrag in en met het team bespreekbaar te maken en kunt conflicten hanteren. Je streeft er naar het team zo ver te brengen dat zij een hoge mate van zelfsturend vermogen hebben.

Regelmatig neem je deel aan projecten en/of projectgroepen. We werken de komende tijd aan de heraanbesteding en vernieuwing van het overgrote deel van ons ICT landschap. Daarnaast zijn we gestart met vergaande digitalisering en automatisering van ons primaire proces.

Wie ben je?

Je bent een ondernemende, energieke en collegiale persoonlijkheid. Je haalt voldoening uit het leveren van kwaliteit en om samen met je collega’s te zoeken naar verbeteringen om tot een optimaal klantproces te komen. Je kunt duidelijk en helder communiceren. Je bent analytisch en oplossingsgericht. Daarnaast werk je graag in teamverband. 

Samengevat: 

 • Je hebt hbo?werk- en denkniveau met relevante leidinggevende ervaring. 
 • Je beweegt je makkelijk in een omgeving met IT professionals en hebt aantoonbare affiniteit met IT. 
 • Je hebt ervaring met Agile werken bij voorkeur in het SAFe raamwerk. 
 • Je hebt een stevige persoonlijkheid, je bent creatief en flexibel. 
 • Je bent in staat om verschillende leiderschapsstijlen toe te passen. Je hebt als voorkeursstijl coachend leiding geven. 
 • Je vindt het prettig om met een zelfstandig team te werken en je draagt de Agile gedachte actief uit. 
 • Je daagt het team uit om de verbetering te zoeken en durft je kwetsbaar op te stellen indien nodig.

Wat bieden we?

We bieden een inhoudelijke, verantwoordelijke en betekenisvolle baan. Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving. We helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling binnen je loopbaan en ambitie, onder andere met een persoonlijk ontwikkelbudget.

De arbeidsvoorwaarden zijn: 

Afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal €4.930,76 bruto per maand (schaal 60 cao CIZ) op basis van een 36-urige werkweek. 

Verder bieden we je: 

 • Goede werkplekvoorziening waaronder surface/laptop en mobiele telefoon;
 • Hybride werken, we werken grotendeels vanuit huis;
 • Ruime mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling;
 • Een ‘Fit voor werk budget’ van € 2.000,- (op basis van een fulltime dienstverband) op jaarbasis dat in is te zetten voor een opleiding, extra verlof of producten en/of diensten om fit te blijven;
 • Een thuiswerkbudget van €625 netto om een Arboverantwoorde werkplek in te richten;
 • 8% eindejaarsuitkering;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Collectief pensioen bij ABP.

Benieuwd naar de volledige arbeidvoorwaarden van het CIZ? Klik dan hier.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer dan via de Solliciteren knop onder acties. Als je meer wilt weten over de functie, dan kun je contact opnemen met Andre Lensink, Hoofd CIO. Voor vragen met betrekking tot de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met onze recruiter Vanessa. Mocht je eerst vrijblijvend (digitaal) kennis willen maken kan dat natuurlijk ook! 

We streven ernaar om de gesprekken te laten plaatsvinden op donderdag 1 en dinsdag 6 december. Past dit niet in jouw agenda? Laat dit aan ons weten, we zoeken samen naar een passende oplossing. 

Indien je bij CIZ aan het werk gaat: 

 • Is het overleggen van een geldige V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) een vereiste. 
 • Een screening maakt onderdeel uit van de procedure.
 • Dien je de Eed of belofte af te leggen als ambtenaar van de overheid. 
 • Is het mogelijk dat we je vragen om een assessment te doen als onderdeel van het selectieproces. Dit willen we inzetten om samen inzicht te krijgen in het ontwikkeltraject dat bij jou past.

Contactpersoon: Andre Lensink, CIO
Telefoonnummer: 06-5326 9333

Contactpersoon: Vanessa van der Vlies, Corporate Recruiter
Telefoonnummer: 06-3434 9436

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Let op

Je kan het beste solliciteren via een laptop of vaste computer met besturingssysteem Edge, FireFox, Chrome.
Gebruik je een Apple device, zorg dan dat je het sollicitatieformulier invult via solliciterenbijciz.nl.
Lukt dit niet? Stuur dan een e-mail naar solliciteren@ciz.nl.

Bron: Vanessa van der Vlies

 

Over het CIZ

Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt ruim 1200 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.

Acties