Menu

Lees voor

 

Servicedesk Medewerker Utrecht (hybride)

Aantal uur: 32-36
Standplaats: Utrecht

Ben jij een kei in het omgaan met IT-systemen? Word jij blij van het verhelpen van 1ste lijnsverstoringen? Zou jij daarnaast mee willen denken over hoe we de dienstverlening van onze servicedesk naar een hoger niveau kunnen tillen? Dan ga je heel veel collega’s blij maken met jouw kennis en kunde en kunnen we niet wachten om je te ontmoeten!

We zoeken een Servicedesk Medewerker voor ons team CIO Office.

De wet is de basis van ons werk, maar de mens is ons uitgangspunt. Want iedereen is anders. Het CIZ wil iedereen de zorg toekennen die bij hem past. Dat vraagt ook bij de indicatiestelling om een persoonlijke benadering waarin mensen geen nummers worden, maar mens blijven.

Wat ga je doen?

Bij onze Servicedesk komen zowel telefonisch als per mail vragen binnen die betrekking hebben primaire proces applicaties, welke gebruikt wordt door interne collega’s en externe gebruikers zoals zorgaanbieders, huisartsen en eventueel cliënten. Het zijn uiteenlopende vragen die kunnen gaan over de bijbehorende programma’s zoals het planningssysteem en aanbiedersportaal (ZorRO en Rasaf). Denk aan het gebruik, verstoringen of bijvoorbeeld over de rechten van deze programma’s. Als Medewerker Servicedesk ben jij het eerste aanspreekpunt voor de interne en externe gebruikers en bezorg je hen een lach op het gezicht door 1ste lijnstoringen snel op te lossen zodat zij weer verder kunnen.

Voor andere meldingen maken wij gebruik van een Service Management Systeem (TOPDesk). Jij registreert en handelt waar je kan direct, deskundig en duidelijk tickets af en ondersteunt gebruikers.

 Mocht je een incident niet op kunnen lossen dan zet je het ticket door naar een van je gespecialiseerde collega’s en informeer je de gebruiker over de voortgang. Door deze werkzaamheden leer jij de gebruikers en de systemen steeds beter kennen en voed je je team gevraagd en ongevraagd met advies over hoe we onze dienstverlening kunnen optimaliseren en professionaliseren. Je neemt dus graag het initiatief in verbetervoorstellen.

Wie ben je?

Je hebt een IT achtergrond en affiniteit met een maatschappelijke organisatie. Je bent iemand die snel door heeft hoe processen lopen. Je haalt voldoening uit het zijn van een vraagbaak voor alle interne collega’s. Je bent dienstverlenend, klantgericht en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Met jouw inlevingsvermogen, tact en pro-activiteit ben jij een gewaardeerde collega voor ons team en de gebruikers. We werken hybride maar zijn doorgaans op een vaste dag op kantoor met het team. Dus dat je het gezellig vindt om te verbinden met collega’s is belangrijk voor ons en hopelijk ook voor jou!

Samengevat:

 • je hebt kennis en ervaring met Microsoft en TOPdesk;
 • je hebt ITIL certificaat of bent bereid deze te halen;
 • je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • je bent een multitasker: je kan praten, typen en zoeken tegelijk om onze collega’s snel weer op weg te helpen;
 • je bent in staat om prioriteiten te stellen bij het oplossen van incidenten en denkt in mogelijkheden;
 • je brengt kennis en ervaring op IT-vlak mee, maar je wil van ons nog veel meer leren over het vakgebied zodat je intern door kan groeien naar bijvoorbeeld de functie van Functioneel Beheerder.

Wat bieden we?

We bieden een inhoudelijke, verantwoordelijke en betekenisvolle baan. Afwisselend werk in een dynamische werkomgeving en in een leuk en divers team bovendien. Er zijn volop mogelijkheden om je te ontwikkelen, zowel in de functie als binnen de afdeling. We helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling binnen je loopbaan en ambitie, onder andere met een persoonlijk ontwikkelbudget.

De arbeidsvoorwaarden zijn:

Afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal €3.087,75 bruto per maand (schaal 40 cao CIZ) op basis van een 36-urige werkweek.

Verder bieden we je:

 • Goede werkplekvoorziening waaronder surface/laptop en mobiele telefoon;
 • Goede werk-privé balans: hybride werken en de mogelijkheid tot een vierdaagse werkweek van 36 uur;
 • Ruime mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling;
 • Een ‘Fit voor werk budget’ van € 2.000,- (op basis van een fulltime dienstverband) op jaarbasis dat in is te zetten voor extra verlof, een opleiding of producten en/of diensten om fit te blijven;
 • Een thuiswerkbudget van €625 netto om een Arbo verantwoorde thuiswerkplek in te richten;
 • 8% eindejaarsuitkering;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Collectief pensioenplan.

Benieuwd naar de volledige arbeidvoorwaarden van het CIZ? Klik dan hier.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer dan via de Solliciteren-knop onder 'acties'. Heb je nog vragen over de functie of onze werkcultuur? Bel dan met teamcoach Purdie. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel dan met onze recruiter Wesley.

Ben jij de collega die wij zoeken? Dan raden we je aan om niet te lang te wachten met solliciteren. Wij gaan proactief met geschikte kandidaten in gesprek en wachten niet met de briefselectie tot na de sluitingsdatum. Het sollicitatieproces bestaat uit één digitaal gesprek en één gesprek op kantoor. We sluiten deze vacature zodra we een nieuwe collega hebben gevonden.

Wanneer je bij het CIZ aan het werk gaat:

 • Is het overleggen van een geldige V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) een vereiste;
 • Maakt een screening onderdeel uit van de procedure;
 • Leg je de Eed of Belofte af als rijksambtenaar van de overheid.

Contactpersoon: Purdie Ceulemans, Teamcoach CIO Office
Telefoonnummer: 06 3821 4590

Contactpersoon: Wesley Betcke, Corporate Recruiter
Telefoonnummer: 06 4322 4056

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Let op

Je kan het beste solliciteren via een laptop of vaste computer met besturingssysteem Edge, FireFox, Chrome.
Gebruik je een Apple device, zorg dan dat je het sollicitatieformulier invult via solliciterenbijciz.nl.
Lukt dit niet? Stuur dan een e-mail naar solliciteren@ciz.nl.

Bron: Wesley Anthony Betcke

 

Over het CIZ

Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt ruim 1200 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.

Acties