Menu

Lees voor

 

Senior Controller Utrecht

Aantal uur: 32-36
Standplaats: Utrecht (hybride)

Wil jij mede verantwoordelijk zijn voor de Planning & Control cyclus in een lerende organisatie? Ben je analytisch en oplossingsgericht? Dan is een baan binnen ons team control iets voor jou!

We zoeken een proactieve en bevlogen Senior Controller!

De collega’s uit het team Control omschrijven zichzelf als:
“Het team Control is een team met veel ervaring op control-gebied met medewerkers uit diverse achtergronden, zowel uit de particuliere als de publieke sector. Omdat er gewerkt wordt met een buddy-systeem krijg je naast je eigen werkzaamheden ook veel mee van alle andere werkzaamheden die spelen binnen het team. Collega’s kunnen altijd bij elkaar terecht en het werk wordt gezien als een gezamenlijke verantwoordelijkheid. We vinden een balans tussen hard werken en ruimte voor humor belangrijk.”

Herken je jezelf hierin of spreekt dit je aan, kom dan bij ons werken!

De wet is de basis van ons werk, maar de mens is ons uitgangspunt. Want iedereen is anders. Het CIZ wil iedereen de zorg toekennen die bij hem past. Dat vraagt ook bij de indicatiestelling om een persoonlijke benadering waarin mensen geen nummers worden, maar mens blijven.

Wat ga je doen?

De afdeling FINAC (Facilitair, Inkoop, Administratie en Control) ondersteunt het management bij de besturing van de organisatie. FINAC bestaat uit een aantal teams met een totale omvang van 18 medewerkers, die aangestuurd worden door de manager FINAC/concern controller. Voor het team control is het CIZ op zoek naar een ervaren controller. Binnen het team zal je samenwerken met zes andere controllers. Daarnaast is de interactie met de andere teams binnen de afdeling (met name financiële administratie en inkoop) van groot belang.

Je hebt contact met externe belanghebbenden, zoals accountants en de ministeries, ten behoeve van onderwerpen die met externe belanghebbenden moeten worden afgestemd. Regelmatig neem je deel aan projecten en/of projectgroepen. Je bent in staat om hierbij een goede sparringpartner te zijn. Je kan goed feedback geven en ontvangen en je kent ook je eigen sterkten en mindere punten.

Wie ben je?

Je bent een ondernemende, proactieve en collegiale persoonlijkheid. Je haalt voldoening uit het leveren van kwaliteit en samen met je collega’s te zoeken naar verbeteringen om tot goede resultaten te komen. Je kunt duidelijk en helder communiceren. Je bent analytisch en oplossingsgericht. Daarnaast werk je graag in teamverband.

 • Je hebt hbo+/wo werk- en denkniveau op bedrijfseconomisch gebied, op basis van een hbo- of wo diploma, al dan niet aangevuld met relevante functiegerichte opleidingen;
 • Je hebt specifieke kennis van Planning & Control, bij voorkeur in een continu veranderende organisatie binnen een politiek-bestuurlijke omgeving is een pré;
 • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving, het overheidsdomein en risicomanagement;
 • Je bent nauwkeurig, integer en organisatiesensitief. Je kunt je staande houden in een veranderende en dynamische omgeving;
 • Je bent flexibel in het reizen naar jouw standplaats en/of Utrecht, reiskosten worden vergoed conform onze cao.

Wat bieden we?

We bieden een inhoudelijke, verantwoordelijke en betekenisvolle baan. Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving voor de periode van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. We helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling binnen je loopbaan en ambitie, onder andere met een persoonlijk ontwikkelbudget.

Je salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal €5.635,02 per maand (Schaal 65 cao CIZ) op basis van 36 uur. Per 1 januari 2023 komt hier 3% bij conform onze vernieuwde cao.

 • Goede werkplekvoorziening waaronder surface/laptop en mobiele telefoon;
 • Flexibele werktijden; bijvoorbeeld een vier-daagse werkweek van 36 uur;
 • Hybride werken; stem samen met je team de balans tussen thuiswerken en op kantoor af;
 • Ruime mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling;
 • Een ‘Fit voor werk budget’ van € 2.000,- (op basis van een fulltime dienstverband) op jaarbasis dat in is te zetten voor extra verlof, een opleiding of producten en/of diensten om fit te blijven;
 • Een thuiswerkbudget van €625 netto om een Arbo verantwoorde thuiswerkplek in te richten;
 • 8% eindejaarsuitkering;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Collectief pensioen via ABP.

Benieuwd naar de volledige arbeidvoorwaarden van het CIZ? Klik dan hier

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer dan via de Solliciteren-knop onder 'acties'. Heb je nog wat vragen over de functie of onze werkcultuur? Bel dan met Igor van den Hurk via het onderstaande telefoonnummer. Vragen over de sollicitatieprocedure? Bel dan met onze recruiter Vanessa van der Vlies.

Ben jij de collega die wij zoeken? Dan raden we je aan om niet te lang te wachten met solliciteren. Wij gaan proactief met geschikte kandidaten in gesprek en wachten niet met de briefselectie tot na de sluitingsdatum. Mocht je niet aan alle eisen voldoen, schroom niet om te solliciteren. We kijken samen naar het ontwikkeltraject dat bij jou past. Het sollicitatieproces bestaat uit één digitaal gesprek en één gesprek op kantoor.

 

Indien je bij CIZ aan het werk gaat:

 • Is het overleggen van een geldige V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) een vereiste;
 • Maakt een screening onderdeel uit van de procedure;
 • Dien je de Eed of Belofte af te leggen als ambtenaar van de overheid.

Contactpersoon: Igor van den Hurk, Senior Controller
Telefoonnummer: 06-1841 0669

Contactpersoon: Vanessa van der Vlies, Corporate Recruiter
Telefoonnummer: 06 3434 9436

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Let op

Je kan het beste solliciteren via een laptop of vaste computer met besturingssysteem Edge, FireFox, Chrome.
Gebruik je een Apple device, zorg dan dat je het sollicitatieformulier invult via solliciterenbijciz.nl.
Lukt dit niet? Stuur dan een e-mail naar solliciteren@ciz.nl.

Bron: Wesley Anthony Betcke

 

Over het CIZ

Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt ruim 1200 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.

Acties