Menu

Lees voor


Salarisadministrateur AFAS

Wil jij een bijdrage leveren aan passende zorg voor iedereen? Zoek je als salarisspecialist een plek waar jouw inbreng van maatschappelijk belang is? Denk je graag in mogelijkheden in plaats van problemen? Beschik je over een aantal jaren ervaring en wil je specialist worden op het gebied van salarisadministratie? 

Dan verwelkomen we je graag bij het CIZ als Salarisadministrateur! 

Wat ga je doen?

Samen met jouw directe collega’s ben je verantwoordelijk voor de salarisadministratie van ruim 1000 collega’s. Je controleert het loonberekeningsproces en je realiseert een tijdige en juiste betaling van de salarissen voor alle CIZ medewerkers. Je levert correct en tijdig gegevens aan, aan diverse instanties zoals de Belastingdienst, het UWV en het pensioenfonds. Je sluit aan bij diverse projecten om lopende processen te optimaliseren of om nieuwe processen te implementeren. Je bent een vraagbaak voor collega’s met betrekking tot alle facetten van de salarisadministratie.

Wie ben je?

Je bent op zoek naar de volgende stap en houdt ervan om jouw kennis en ervaring in te zetten en te delen met collega’s binnen een klein en informeel team. Je bent een leergierig en ambitieus persoon die van aanpakken houdt. Je werkt zorgvuldig en gestructureerd en stelt hoge eisen aan jouw eigen werkzaamheden. Feedback op je werkzaamheden geeft jou een boost om verder te groeien. Je bent een echte teamspeler die graag de samenwerking zoekt. Je hebt een scherp oog voor het opmerken van verstoringen in ondersteunende processen en het oplossen ervan. Daarnaast lever je een bijdrage aan het verbeteren van de processen. Je staat stevig in je schoenen en durft verantwoordelijkheid te nemen. De ideale kandidaat wil zichzelf ontplooien tot dé salarisexpert en de norm bepalen.

 • Je beschikt over minimaal MBO/HBO werk- en denkniveau en je hebt relevante ervaring als salarisadministrateur;
 • Je bent in het bezit van PDL. VPS is een pré;
 • Je hebt kennis en ervaring met AFAS;
 • Je bent toegankelijk en flexibel;
 • Je bent leergierig en staat open om feedback te geven én te ontvangen;
 • Je bent een teamspeler;
 • Je werkt accuraat en zorgvuldig;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wat bieden we?

We bieden een uitdagende en inhoudelijk interessante functie voor 32 tot 36 uur per week. Wij helpen en faciliteren je in je eigen ontwikkeling en ambitie. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal schaal 45 trede 10 € 3014,24 volgens de cao CIZ 2019 op basis van een 36-urige werkweek.
Verder bieden we je:

 • Een goede werk-privébalans;
 • Een collectief pensioenplan;
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget;
 • Ruime mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling;
 • 8% vakantietoeslag en 7% eindejaarsuitkering.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer dan via de Solliciteren-knop onder 'acties'. Voor meer informatie over deze functie, kun je contact opnemen met de onderstaande contactpersoon. Wij zien je reactie, voorzien van een motivatie voor de sluitingsdatum tegemoet. Onderdeel van de procedure is een screening, waaronder het overleggen van een V.O.G. (verklaring omtrent gedrag)

Contactpersoon: afdeling HRM
Telefoonnummer: 088-7896777

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Over het CIZ

Het CIZ beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt circa 950 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal