Menu

Lees voor

Recordmanager

Aantal uur: 32 - 36 uur
Standplaats: Utrecht

We zoeken een recordmanager voor ons team CIO Office.

Er gebeurt veel in de organisatie en de ontwikkelingen op het gebied van informatievoorziening nemen in een rap tempo toe. Het belang van een goede informatiehuishouding is aan de orde van de dag. Ons team CIO Office is een enthousiast team dat het beleid en de kaders voor de informatievoorziening neerzet. Zo ontzorgen we de klant (de business) en kunnen zij op een veilige, efficiënte en gebruiksvriendelijke manier hun werk uitvoeren.

In ons CIO-team dagen we elkaar uit continu de verbetering te zoeken. We zoeken iemand die daar vanuit openheid en gelijkheid, met een gezonde dosis humor aan bij wil dragen.

Wat ga je doen?

We werken aan onze ‘informatiehuishouding op orde’. Als recordmanager ben je actief bezig om verbeterslagen in onze informatiehuishouding te maken en dit te borgen binnen de organisatie. Je draagt daarmee bij aan een (digitaal) duurzame informatiehuishouding, zodat het behoud en de toegankelijkheid van informatie is geborgd. Daartoe onderhoud je contact zowel binnen als buiten de organisatie.

 • Je coördineert de implementatie van een organisatie breed archiefbeleid en ondersteunt de afdelingen bij de in- en uitvoering;
 • Je stelt kaders en richtlijnen op met betrekking tot de informatiehuishouding;
 • Je werkt mee aan de uitvoering van het actieplan ‘Open op orde’ van de Rijksoverheid;
 • Je neemt namens CIZ deel aan rijksbrede bijeenkomsten rondom het thema Informatiehuishouding & Archivering;
 • Je bewaakt de kwaliteit van de informatiehuishouding binnen de organisatie;
 • Je fungeert als vraagbaak en adviseur voor de hele organisatie op het gebied van recordmanagement in brede zin;
 • Je stimuleert, begeleidt en traint medewerkers in bewustwording en kennis rondom informatiehuishouding.

Je werkt samen met verschillende disciplines waaronder de CISO, de enterprisearchitect, privacy officers en een informatiemanager.

Wie ben je?

Je bent analytisch, praktisch en oplossingsgericht. Je kunt op alle niveaus communiceren en hebt een toegankelijke persoonlijkheid. Je vindt het prettig samen te werken maar werkt ook graag zelfstandig en kunt je staande houden in een veranderende en dynamische omgeving. Je volgt ontwikkelingen op het gebied van informatie- en archiefbeheer op de voet en bent in staat deze te vertalen naar beheer in het zaak- en archiefsysteem.

Samengevat:

 • HBO+ werk- en denkniveau;
 • Een afgeronde opleiding Informatiedienstverlening en -management of (leergang) Recordmanager;
 • Kennis van vakspecifieke wet- en regelgeving en (inter)nationale standaarden;
 • Tenminste twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur bij een (semi) overheidsorganisatie;
 • Kennis van DMS en Zaaksysteem.

Wat bieden we?

We bieden een inhoudelijke, verantwoordelijke en betekenisvolle baan. Afwisselend werk in een dynamische werkomgeving en in een leuk en divers team bovendien. Er zijn volop mogelijkheden om je te ontwikkelen, zowel in de functie als binnen de afdeling. We helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling binnen je loopbaan en ambitie, onder andere met een persoonlijk ontwikkelbudget.

De arbeidsvoorwaarden zijn:

 • Afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.930,76 bruto per maand (schaal 60 cao CIZ) op basis van een 36-urige werkweek.
 • Verder bieden we je:
 • Een surface/laptop en mobiele telefoon;
 • Fijne en flexibele werk-privé balans: hybride werken en de mogelijkheid tot een vierdaagse werkweek van 36 uur;
 • Een ‘Fit voor werk budget’ van € 2.000,- (op basis van een fulltime dienstverband) op jaarbasis dat in is te zetten voor extra verlof, een opleiding of producten en/of diensten om fit te blijven;
 • Een thuiswerkbudget van €625 netto om een Arbo verantwoorde thuiswerkplek in te richten;
 • 8% eindejaarsuitkering;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Collectief pensioenplan.

Benieuwd naar de volledige arbeidsvoorwaarden van het CIZ? Klik dan hier.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer dan via de Solliciteren-knop onder 'acties'. Heb je nog vragen over de functie of onze werkcultuur? Bel dan met teamcoach Purdie. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel dan met onze recruiter Robbert Postma.

Ben jij de collega die wij zoeken? Dan raden we je aan om niet te lang te wachten met solliciteren. Wij gaan proactief met geschikte kandidaten in gesprek en wachten niet met de briefselectie tot na de sluitingsdatum. Het sollicitatieproces bestaat uit één digitaal gesprek en één gesprek op kantoor. We sluiten deze vacature zodra we een nieuwe collega hebben gevonden.

Wanneer je bij het CIZ aan het werk gaat:

Is het overleggen van een geldige V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) een vereiste;

Maakt een screening onderdeel uit van de procedure;

Leg je de Eed of Belofte af als rijksambtenaar van de overheid.
 

Contactpersoon: Purdie Ceulemans, Teamcoach CIO Office
Telefoonnummer: 06 38 21 45 90

Contactpersoon: Robbert Postma, Corporate Recruiter
Telefoonnummer: 06 81 38 85 42

Let op

Je kan het beste solliciteren via een laptop of vaste computer met besturingssysteem Edge, FireFox, Chrome.
Gebruik je een Apple device, zorg dan dat je het sollicitatieformulier invult via solliciterenbijciz.nl.
Lukt dit niet? Stuur dan een e-mail naar solliciteren@ciz.nl.

Bron: Robbert Alfons Postma

 

Over het CIZ

Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt ruim 1200 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.

Acties