Menu

Lees voor

 

Parttime Medewerker HR Administratie Utrecht (hybride)

Aantal uur: 24-32
Regio: Hoofdkantoor CIZ
Standplaats: Utrecht (hybride)

Geniet je ervan om vragen van collega’s te beantwoorden en mee te denken over hoe we zaken nog beter kunnen organiseren? Dan verwelkomen we je graag bij het CIZ!

We zoeken een veelzijdige HR medewerker met passie voor administreren en meedenken.

Voor ons hoofdkantoor in Utrecht zijn wij op zoek naar een flexibele, verantwoordelijke, klantgerichte en enthousiaste collega. Je bent onze steun en toeverlaat voor de gehele HR administratie op het gebied van in-, door- en uitstroom en je bent het aanspreekpunt voor je collega’s binnen de gehele organisatie. Binnen team eHRM werk je nauw samen met onze collega Laura en twee collega's van de salarisadministratie.

De collega’s uit het team personeelsadministratie omschrijven zichzelf als:

We zijn een klein team en werken nauw samen met elkaar en de salarisadministratie. We zijn gedreven, vinden het belangrijk dat processen juist verlopen en zijn continu bezig met digitalisering hiervan. Naast onze dagelijkse werkzaamheden vinden wij teamontwikkeling ook erg belangrijk. Zo hebben wij een TOP (team ontwikkel plan) wat onze jaarlijkse doelen beschrijft. We zien ons werk als een gezamenlijke verantwoordelijkheid. We kunnen altijd bij elkaar terecht en vinden de balans tussen werk en gezelligheid erg belangrijk!

De wet is de basis van ons werk, maar de mens is ons uitgangspunt. Want iedereen is anders. Het CIZ wil iedereen de zorg toekennen die bij hem past. Dat vraagt ook bij de indicatiestelling om een persoonlijke benadering waarin mensen geen nummers worden, maar mens blijven.

Wat ga je doen?

Als HR medewerker ben jij onze administratieve duizendpoot en ben je de vraagbaak voor collega’s op het gebied van personele aangelegenheden, arbeidsvoorwaarden en wet- en regelgeving. Tijdens de maandelijkse introductiedagen verzorg je samen met recruitment de (online) HR-workshop voor nieuwe medewerkers, je biedt systeemondersteuning en adviseert collega’s over het toepassen van systeemmutaties, in AFAS Profit en InSite. Zodra jij helemaal je draai hebt gevonden, is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij diverse HR-projecten. Zo is Laura momenteel betrokken bij het onderwerp Gesprekscyclus.

Je zoekt regelmatig de samenwerking met je collega’s op het hoofdkantoor en in de regio’s. Het is daarom belangrijk dat je graag samenwerkt. Het herkennen van mogelijke verstoringen in ondersteunende processen en ze oplossen voordat ze optreden zit je in het bloed. Jij hebt een topdag gehad als het verwerken van de mutaties in het systeem en de communicatie daarover met de betrokkenen soepel zijn verlopen!

Je beoordeelt personeelsmutaties op juistheid, volledigheid en tijdigheid maar ook of deze voldoen aan de eisen van wet- en regelgeving, het interne beleid en fiscaliteit. Je beantwoordt diverse vragen (telefonisch en per email) van collega’s binnen het CIZ. In deze functie word je tevens uitgedaagd om mee te denken over het verbeteren/vereenvoudigen van processen. Indien nodig voer je uitzonderingsprocessen uit die niet gestandaardiseerd kunnen worden.

Wie ben je?

Je bent sterk administratief onderlegd en werkt gestructureerd en nauwkeurig. Je bent een echte teamspeler en komt afspraken na. Je hebt een servicegerichte instelling en een toegankelijke persoonlijkheid. Het geeft jou elke dag weer een goed gevoel als de taken en werkzaamheden op de personeelsadministratie tijdig en correct zijn afgehandeld.

Om bovenstaande te kunnen realiseren, breng je het volgende mee:

 • Je beschikt over mbo+ werk- en denkniveau.
 • Je bent in staat zijn om feedback te geven én te ontvangen.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.
 • Bij voorkeur beschik je over kennis van het HRM vakgebied en relevante wet- en regelgeving.
 • Relevante administratieve werkervaring met een personeelsinformatiesysteem (bijvoorbeeld AFAS) is een pré.

Wat bieden we?

We bieden een brede administratieve en verantwoordelijke baan voor 24 tot 32 uur per week. Wil je meer werken? Ook dit is bespreekbaar. We helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling, onder andere met een persoonlijk ontwikkelbudget wat je voor heel veel verschillende doelen mag gebruiken. 

De arbeidsvoorwaarden zijn:

Afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.293,74 bruto per maand (schaal 45, cao CIZ 2022) op basis van een 36-urige werkweek. Per 1 januari 2023 komt hier 3% bij, conform onze nieuwe CAO.

Verder bieden we je:

 • Goede werkplekvoorziening waaronder surface/laptop en mobiele telefoon;
 • Goede werk-privé balans: flexibele werktijden (bijv 4x7) en hybride werken. In verband met de bezetting van de afdeling is vrijdag een vaste (halve) dag;
 • Een ‘Fit voor werk budget’ van €2.000 (op basis van een fulltime dienstverband) op jaarbasis welke is in te zetten voor extra verlof, een opleiding of producten om fit te blijven;
 • Een budget van €625 om thuis een Arboverantwoorde werkplek in te richten;
 • Ruime mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling;
 • 8% eindejaarsuitkering;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Collectief pensioen bij ABP.

Benieuwd naar de volledige arbeidvoorwaarden van het CIZ? Klik dan hier.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer dan via de Solliciteren-knop onder 'acties'. Voor meer informatie over deze functie, kan je contact opnemen met Laura Peek of Vanessa van der Vlies.

Liever meteen solliciteren? Doe het wel zo snel mogelijk, want zodra we de juiste match gevonden hebben, sluiten we de vacature.  Wij gaan proactief met kandidaten in gesprek en wachten niet tot de sluitingsdatum met de briefselectie. Voor vragen over het sollicitatieproces kan je contact opnemen met onze recruiter Vanessa. 

Indien je bij CIZ aan het werk gaat:

 • Is het overleggen van een geldige V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) een vereiste;
 • Een screening maakt onderdeel uit van de procedure;
 • Dien je de Eed of belofte af te leggen als ambtenaar van de overheid.

Contactpersoon: Laura Peek, HR Medewerker
 Telefoonnummer: 06 – 4322 4096

Contactpersoon: Vanessa van der Vlies, Corporate Recruiter
 Telefoonnummer: 06 – 3434 9436

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Let op

Je kan het beste solliciteren via een laptop of vaste computer met besturingssysteem Edge, FireFox, Chrome.
Gebruik je een Apple device, zorg dan dat je het sollicitatieformulier invult via solliciterenbijciz.nl.
Lukt dit niet? Stuur dan een e-mail naar solliciteren@ciz.nl.

Bron: Vanessa van der Vlies

 

Over het CIZ

Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt ruim 1200 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.

Acties