Menu

Lees voor

 

Parttime/Fulltime Informatiemanagers HRM en FINAC, Utrecht - hybride

Aantal uur: 32-36 (flexibel)
Standplaats: Utrecht (hybride)

Vind je het leuk om de verbindende schakel te zijn tussen verschillende staf-afdelingen en CIO Office? Geniet je ervan om samen met je collega’s het verschil te maken door goede informatievoorziening en mooie IT -diensten aan te bieden? Maak je je graag hard voor soepele en goed functionerende systemen en applicaties zodat jouw collega’s ongestoord hun werk kunnen doen? Lees dan vooral verder!

Je nieuwe collega’s van het team Bedrijfsvoering van CIO Office omschrijven zichzelf als:

'Wij zijn een relatief klein, enthousiast en resultaatgericht team bestaande uit 7 Functioneel Beheerders en 2 Informatiemanagers. We houden van uitdaging en vinden een balans tussen hard werken en ruimte voor humor belangrijk. Elke collega heeft zijn of haar eigen unieke achtergrond en ervaring. Ons team is niet bang om out of the box te denken en als collega’s kunnen we altijd bij elkaar terecht.'

En dit is waarom ze het elke dag weer leuk vinden om aan de slag te gaan:

'Als team Bedrijfsvoering hechten wij veel waarde aan samenwerking. Wij vinden het belangrijk om elkaar op te zoeken en met elkaar in contact te zijn en te blijven. Hierdoor creëren wij een prettige en plezierige werksfeer, waarin we met elkaar leren, ontwikkelen en onze gezamenlijke doelstellingen bereiken.'

Wat doet het CIZ eigenlijk?

Het CIZ onderzoekt en beoordeelt wie recht heeft op langdurige zorg. We hebben tot doel om zoveel mogelijk cliënten, zo snel mogelijk te voorzien van een juist besluit, op een manier die aansluit bij de persoonlijke belevingswereld van de cliënt. De wet is de basis van ons werk, maar de mens is ons uitgangspunt. Want iedereen is anders. Dit betekent dat het CIZ op het juiste moment via het juiste kanaal op de juiste toon en op de juiste en begrijpelijke manier in contact wil komen met de cliënt, zodat die zich gezien, gehoord en geholpen voelt. De informatievoorziening is erop gericht om hier optimaal aan bij te dragen.

Wat ga je doen?

CIO Office is verantwoordelijk voor de informatievoorziening binnen het CIZ. Jij speelt met je collega’s een essentiële rol in de afstemming tussen stafafdelingen en verschillende leveranciers, vanuit de filosofie van een regie-organisatie. Je vertaalt externe ontwikkelingen naar de interne organisatie. Je adviseert interne opdrachtgevers en maakt de vertaalslag van bedrijfswensen naar noodzakelijke wijzigingen. Dat betekent bijvoorbeeld het opstellen van impact- en requirement-analyses, het bijdragen aan beleidstukken en het coördineren van een soepele implementatie van een nieuwe applicatie. Je werkt daarbij samen met andere Informatiemanagers en Functioneel Beheerders uit je team. Ook heb je contact met andere collega’s van de afdeling, zoals een Enterprise Architect, Security Officer en de CIO. Je bent een sparringpartner die een bijdrage levert aan complexe vraagstukken door het beschrijven en (laten) ontwikkelen van integrale oplossingen. Je volgt actief de ontwikkelingen in de markt op het gebied van informatievoorziening en adviseert gevraagd en ongevraagd de organisatie hierover. Vanzelfsprekend let je daarbij op informatiebeveiligingseisen en de AVG. We werken als CIZ Agile in verschillende Scrum teams op basis van de SAFe methodiek.

We zoeken twee informatiemanagers die de afdelingen HRM en FINAC zullen ondersteunen bij informatievraagstukken. Als informatiemanager ben je van het begin tot het eind betrokken bij besluitvorming over de thema’s in jouw portefeuille. Je schakelt hierbij makkelijk tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau met zowel interne als externe partijen.

Wie ben je?

Je bent verantwoordelijk, flexibel, accuraat en collegiaal. Je kunt zelfstandig werken, levert kwaliteit en vindt het leuk om met je collega's te zoeken naar verbeteringen om tot een optimaal proces te komen. Je bent niet bang om een andere mening dan anderen te hebben en om een voortrekkersrol te vervullen. Je kunt duidelijk en helder communiceren en bent in staat om je taal aan te passen aan je gesprekspartner. Je bent analytisch, besluitvaardig en oplossingsgericht. Je weet je weg te vinden in een werkomgeving die volop in beweging is.

 • Je beschikt over een hbo/wo- opleiding op het gebied van IT of Informatiemanagement;
 • Je hebt een certificering op het vlak van ITIL en of BiSL;
 • Je bent analytisch sterk en hebt een klantgerichte houding;
 • Je kunt je staande houden in een veranderende en dynamische omgeving;
 • Verder heb je kennis van IT-infrastructuur, applicaties en bij voorkeur ook van informatie-architectuur;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met Agile werken;
 • Ervaring met HR- of financiële-processen is gewenst; We maken gebruik van de AFAS suite. Als je daar bekend mee bent, is dat mooi.

We werken hybride en de meeste collega’s werken in de praktijk enkele dagen per week op kantoor. Je mag deze balans zelf bepalen. Voor je reis naar ons kantoor kun je gebruik maken van een NS businesscard of de reiskostenvergoeding conform de nieuwe mobiliteitsregeling in onze cao.

Wat bieden we?

We bieden een inhoudelijke, verantwoordelijke en betekenisvolle baan. Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving voor in eerste instantie 1 jaar. We helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling binnen je loopbaan en ambitie.

Je salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.787,15 per maand (schaal 60 cao CIZ 2022) op basis van een 36-urige werkweek. Per 1 januari 2023 komt hier nog eens 3% bij conform onze nieuwe cao.

Verder bieden we je:

 • Goede werkplekvoorziening waaronder Microsoft Surface/laptop en Apple mobiele telefoon;
 • Goede werk-privé balans: flexibele werktijden (bijvoorbeeld 4x9) en hybride werken;
 • Ruime mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling;
 • Een ‘Fit voor werk budget’ van € 2.000,- (op basis van een fulltime dienstverband) op jaarbasis in te zetten voor extra verlof, een opleiding of producten en/of diensten om fit te blijven;
 • Een thuiswerkbudget van € 625,- netto per vijf jaar, om een Arbo verantwoorde thuiswerkplek in te richten;
 • 8% eindejaarsuitkering vanuit een meerkeuzesysteem;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Een collectieve pensioenregeling bij het ABP.

Benieuwd naar de volledige arbeidvoorwaarden van het CIZ? Klik dan hier.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer dan via de Solliciteren-knop onder 'acties'. Heb je nog vragen over de functie of onze werkcultuur? Bel dan met een van de teamcoaches van CIO Office. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel dan met onze recruiter Wesley.

Ben jij de collega die wij zoeken? Dan raden we je aan om niet te lang te wachten met solliciteren. Wij gaan proactief met geschikte kandidaten in gesprek en sluiten de vacature als we de juiste kandidaat hebben gevonden. Ook als je pas later dit jaar/volgend jaar van baan zou willen wisselen nodigen we je uit om te reageren. Mocht je niet aan alle eisen voldoen, schroom niet om te solliciteren. We kijken samen naar het ontwikkeltraject dat bij jou past. Het sollicitatieproces bestaat uit één digitaal gesprek en één gesprek op kantoor.

Wanneer je bij het CIZ aan het werk gaat:

 • Is het overleggen van een geldige V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) een vereiste;
 • Maakt een screening onderdeel uit van de procedure;
 • Leg je de Eed of Belofte af als rijksambtenaar van de overheid.

Contactpersoon: Jaap van den Burg, Teamcoach CIO Office
Telefoonnummer: 06 3434 9433

Contactpersoon: Purdie Ceulemans, Teamcoach CIO Office
Telefoonnummer: 06 3821 4590

Contactpersoon: Wesley Betcke, Corporate Recruiter
Telefoonnummer: 06 4322 4056

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Let op

Je kan het beste solliciteren via een laptop of vaste computer met besturingssysteem Edge, FireFox, Chrome.
Gebruik je een Apple device, zorg dan dat je het sollicitatieformulier invult via solliciterenbijciz.nl.
Lukt dit niet? Stuur dan een e-mail naar solliciteren@ciz.nl.

Bron: Vanessa van der Vlies

 

Over het CIZ

Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt ruim 1200 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.

Acties