Menu

Lees voor


Opleidingskundig Ontwikkelaar Team Leren & Ontwikkelen

Aantal uur: 32 - 36
Standplaats: Utrecht

Heb je ervaring op het gebied van leren en ontwikkelen? Ben jij iemand die de opleidingsvraag makkelijk boven tafel haalt en deze vertaalt naar leerdoelen? Hou jij er van om E-learnings te bouwen en heb jij oog voor een juiste vormgeving? Heb je daarnaast interesse in de zorg en de context daarvan en wil je graag een maatschappelijke bijdrage leveren? Dan komen we graag met jou in contact!

Wij zoeken een enthousiaste en proactieve ontwikkelaar met een passie voor leren en ontwikkelen. 

Vind je het leuk om collega’s verder te helpen in hun ontwikkeling? Maak jij je graag hard voor een goede en veilige leeromgeving waarin je elkaar aanspreekt én successen samen viert? Dan verwelkomen we je graag bij het CIZ. 

Wat ga je doen?

Team leren en ontwikkelen (L&O), deels onderdeel van afdeling HRM, ondersteunt verschillende doelgroepen binnen het CIZ bij hun werkzaamheden.  Deze werkzaamheden zijn gericht op de uitvoering van de Wet langdurige zorg (Wlz), de Wet zorg en dwang (Wzd), en aanvraag dubbele kinderbijslag (BUK). Jouw interessegebied ligt naast ontwikkelen ook op het gebied van wet- en regelgeving, want dat is tenslotte waar we ons bij het CIZ mee bezig houden.  

Het CIZ ontwikkelt zich tot een lerende organisatie. Onze organisatie werkt met operationeel zelfsturende teams. Het Team L&O draagt daar veel aan bij. Dat doen we met een gericht en adequaat opleidingsaanbod. We ontwikkelen gerichte activiteiten en producten. Een voorbeeld hiervan is; de ontwikkeling van E-learning modules die we gaan inzetten. 

Daarnaast is jouw werk in lijn met de visie van Team L&O.  Onze missie is om deze visie inspirerend over te brengen en te vertalen naar de rest van de organisatie. Tijdens de ontwikkeling houd je contact met alle betrokken partijen. De bal ligt bij jou! Daarom zoeken we iemand die proactief te werk gaat en het leuk vindt om zich te verdiepen in de onderwerpen die spelen bij het CIZ. Uiteraard maak je ook gebruik van diverse leervormen en sluit je aan bij de verschillende doelgroepen waar je mee te maken krijgt. 

Wie ben je?

Je bent een teamspeler en hebt ervaring met de ontwikkeling van concrete opleidingsproducten, zoals E-learning modules, praktijkopdrachten en trainingen. Je hebt een energieke en toegankelijke persoonlijkheid. Je vindt het prettig in een klein team te werken en samen te werken met collega’s van andere afdelingen. Je hebt er geen moeite mee je eigen functioneren ter discussie te stellen. 

We zoeken iemand die vanuit openheid en gelijkheid, met een gezonde dosis humor wil bijdragen aan een lerende organisatie. Daarnaast beschik je over zeer sterke communicatieve en contactuele vaardigheden en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel om de juiste dingen op het juiste moment te doen.

Samengevat:

 • Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau met een aan Leren en Ontwikkelen gerelateerde opleiding gevolgd, zoals onderwijskunde, opleidingskunde, psychologie (richting arbeid en organisatie);
 • Je voelt je eigenaar  van het werk dat je oppakt en bent dienstverlenend;
 • Je bent proactief en op zoek naar de vraag achter de vraag;
 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van concrete opleidingsproducten, zoals E-learning modules en trainingen;
 • Je bent iemand die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
 • Je bent vasthoudend en kunt omgaan met weerstand;
 • Je kunt je gemakkelijk inleven in verschillende doelgroepen en bent creatief in het realiseren van oplossingen;
 • Je hebt ervaring met Articulate Storyline en een LMS, dit is een pré;
 • Je schrijft kort, bondig en actief;
 • Je toetst regelmatig de aansluiting van je activiteiten en producten en evalueert ook na afloop, je bent zelf namelijk ook lerend;
 • Je hebt juridische kennis en/of ervaring met het toepassen van wet- en regelgeving, dit is een pré.

Wat bieden we?

We bieden een inhoudelijke, verantwoordelijke en betekenisvolle baan. Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving, voor in eerste instantie één jaar.  We helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling binnen je loopbaan en ambitie, onder andere met een persoonlijk ontwikkelbudget.

De arbeidsvoorwaarden zijn:

Afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.958,38 bruto per maand (schaal 55 cao CIZ) op basis van een 36-urige werkweek.

Verder bieden we je:

 • Collectief pensioenplan;
 • Goede werkplekvoorziening waaronder surface/laptop en mobiele telefoon;
 • Goede werk-privé balans;
 • Ruime mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling;
 • Persoonlijk ontwikkelbudget;
 • 8% vakantietoeslag en 7,5% eindejaarsuitkering.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer dan via de Solliciteren knop onder acties. Als je meer wilt weten over de functie, dan kun je contact opnemen met één van onderstaande contactpersonen. We zien je reactie, voorzien van een motivatie uiterlijk op de uiterste sollicitatiedatum graag tegemoet. 

Indien je bij CIZ aan het werk gaat:

 • •Is het overleggen van een geldige V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) een vereiste;
 • •Een screening maakt onderdeel uit van de procedure; 
 • •Dien je de Eed of belofte af te leggen als rijksambtenaar van de overheid;
 • •Is het mogelijk dat we je vragen om een dagdeel met ons samen te werken, als onderdeel van het selectieproces).

Contactpersoon: Leonie de Haan (Manager HRM)
Telefoonnummer: 06 – 18 41 06 73

Inhoudelijk contactpersoon: Britt Sjoerdsma (Adviseur Team L&O) 
Telefoonnummer: 06 – 13 07 18 02


Over het CIZ

Het CIZ beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt ruim 1000 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.