Menu

Lees voor

 

Medewerker Leren & Ontwikkelen (Utrecht)

Aantal uur: 24  - 32
Standplaats: Utrecht

Ben jij degene die graag een bijdrage levert aan het verwelkomen van nieuwe collega’s en ondersteun je de afdelingen bij verdere ontwikkeltrajecten en trainingen? Ben jij een echte planner en organisator in hart en nieren? Houd jij goed overzicht over verschillende lopende zaken? En ben je goed in communicatie: mondeling en schriftelijk?

Dan zien we jou graag als onze nieuwe collega Medewerker Leren & Ontwikkelen bij het CIZ!

De wet is de basis van ons werk, maar de mens is ons uitgangspunt. Want iedereen is anders. Het CIZ wil iedereen de zorg toekennen die bij hem past. Dat vraagt ook bij de indicatiestelling om een persoonlijke benadering waarin mensen geen nummers worden, maar mens blijven.

Wat ga je doen?

Samen met jouw collega Medewerker Leren & Ontwikkelen ben je verantwoordelijk voor alle organisatie, planning en communicatie rondom leeractiviteiten van onze CIZ-medewerkers, hierbij moet je denken aan introductiedagen (onboarding), bijscholing en ontwikkel trajecten voor collega’s (zowel staf als medewerkers in het primair proces). Vanuit Leren & Ontwikkelen werk je samen met afdelingen vanuit de gehele organisatie, waarbij je o.a. kunt denken aan deelnemers en begeleiders van leeractiviteiten. Daarnaast sta je in contact met externe samenwerkingspartners op het gebied van leren en ontwikkelen. In deze functie verdeel je de taken samen met je collega’s en werk je  samen op de onderdelen waar ondersteuning nodig is. Bij je werk houd je goed overzicht over lopende zaken en kun je alle ballen omhoog houden. Je werkt nauw samen en in afstemming met je collega’s van team Leren & Ontwikkelen, dat onderdeel is van de afdeling HR. Met dit team ben je samen verantwoordelijk voor het realiseren van onze visie op Leren en Ontwikkelen. Je ogen en oren zijn daarnaast altijd geopend naar signalen vanuit andere hoeken van de organisatie. Daarbij leg je de links die je vervolgens deelt met jouw collega’s of speel je de vragen door naar de juiste personen in de organisatie.

Je gaat aan de slag voor de afdeling HRM. Deze afdeling bestaat uit vier takken: eHRM, HR Business Partners (HRBP), de Loopbaancoaches en Leren en Ontwikkelen. De eHRM medewerkers zijn onder andere verantwoordelijk voor onze salaris- en personeelsadministratie. De HRBP laten onze collega’s verdere stappen nemen in het kader van goed werkgeverschap.

Wie ben je?

Je bent een harde werker die verantwoordelijkheid neemt en goed overzicht houdt over alle lopende zaken op het gebied van Leren & Ontwikkelen. Daarnaast beschik je over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en ben je een echte organisator en planner. Je vindt het leuk om verschillende zaken naast elkaar op te pakken en weet de goede prioriteiten te stellen, in samenspraak met jouw collega’s van Team Leren & Ontwikkelen.

Wat we zoeken:

 • Je hebt een hbo werk- en denkniveau.
 • Bij voorkeur heb je ervaring met het werken met een LMS en methoden en technieken om te plannen en coördineren.
 • Je hebt organisatorische kennis en weet dit op de juiste manier in te zetten in het werk.
 • Je hebt ervaring met projecten rondom Leren & Ontwikkelen in omvangrijke en veranderende organisaties.
 • Je kunt ad-hoc inspringen op vragen vanuit de organisatie.
 • Je bent in staat om zowel in een team als zelfstandig te werken en communiceert helder met collega’s.

Wat bieden we?

We bieden een inhoudelijke, verantwoordelijke en betekenisvolle baan voor in eerste instantie 1 jaar, met aansluitend een vaste aanstelling bij goed functioneren. Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving. We helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling binnen je loopbaan en ambitie, onder andere met een persoonlijk ontwikkelbudget.

De arbeidsvoorwaarden zijn:

Afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.104,67 bruto per maand (schaal 45 cao CIZ) op basis van een 36-urige werkweek.

Verder bieden we je:

 • Collectief pensioenplan;
 • Goede werkplekvoorziening waaronder Surface/laptop en mobiele telefoon;
 • Goede werk-privé balans;
 • Ruime mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling;
 • Persoonlijk ontwikkelbudget;
 • 8% vakantietoeslag en 8% eindejaarsuitkering.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer dan via de Solliciteren knop onder acties. Als je meer wilt weten over de functie, dan kun je contact opnemen met één van onderstaande contactpersonen. We zien je reactie, voorzien van een CV en motivatie, uiterlijk op de uiterste sollicitatiedatum graag tegemoet. 

Indien je bij CIZ aan het werk gaat:

 • Is het overleggen van een geldige V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) een vereiste;
 • Maakt een screening onderdeel uit van de procedure; 
 • Dien je de eed of belofte af te leggen als ambtenaar van de overheid.

 

Contactpersoon:  Guido Overzet (Medewerker Leren & Ontwikkelen)
Telefoonnummer: 06 38 07 03 57

Contactpersoon:  Joshka Rinsma (Ontwikkelaar Leren & Ontwikkelen)
Telefoonnummer: 06 34 34 95 28

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

Over het CIZ

Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt ruim 1200 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.