Menu

Lees voor


Medewerker HRM

Aantal uur: 32 - 36
Standplaats: Utrecht

Ben jij een HR medewerker die op zoek is naar een brede functie met veel verantwoordelijkheden in een gezellig team? Geniet je ervan om vragen van collega’s te beantwoorden en mee te denken over hoe we zaken nog beter kunnen organiseren? Dan verwelkomen we je graag bij het CIZ.

We zoeken een veelzijdige HRM medewerker met passie voor administreren en meedenken.

Voor ons hoofdkantoor in Utrecht zijn wij op zoek naar een flexibele, verantwoordelijke, klantgerichte en enthousiaste HRM medewerker. Je bent onze steun en toeverlaat voor de gehele HRM administratie op het gebied van in-, door- en uitstroom en je bent aanspreekpunt voor medewerkers en collega’s voor diverse vragen.

Wat ga je doen?

Als HRM medewerker ben jij de vraagbaak voor collega’s op het gebied van personele aangelegenheden, arbeidsvoorwaarden en wet- en regelgeving. Je biedt systeemondersteuning en adviseert over het toepassen van systeemmutaties. Er is ook ruimte om mee te draaien in diverse projecten.

In deze veelzijdige functie zoek je de samenwerking met je collega’s op het hoofdkantoor en in de regio’s. Het is daarom belangrijk dat je een echte teamspeler bent die graag samenwerkt. Het herkennen van mogelijke verstoringen in ondersteunende processen en ze oplossen voordat ze optreden zit je in het bloed. Jij hebt een topdag gehad als het verwerken van de mutaties en de communicatie daarover met collega’s soepel zijn verlopen.

Verder fungeer je als vraagbaak voor de medewerkers in de regio, bijvoorbeeld over het systeem wat wij gebruiken: AFAS Profit en AFAS Insite. Je voert uitzonderingsprocessen uit die niet gestandaardiseerd (kunnen) worden: onder andere maatwerkmutaties, niet routinematige mutaties en bulkmutaties. Je beoordeelt personeelsmutaties op juistheid, volledigheid en tijdigheid maar ook of deze voldoen aan de eisen van wet- en regelgeving, het interne beleid en fiscaliteit. In deze functie word je tevens uitgedaagd om mee te denken over het verbeteren/vereenvoudigen van processen.

Wie ben je?

Je bent een teamspeler. Je hebt een energieke en toegankelijke persoonlijkheid. Je vind het prettig om in een klein team te werken en hebt er geen moeite mee je eigen functioneren ter discussie te stellen.

Om bovenstaande te kunnen realiseren beschik je over de volgende eigenschappen:

 • Je bent toegankelijk en flexibel;
 • Je bent in staat om feedback te geven én te ontvangen;
 • Je bent een teamspeler;
 • Je werkt accuraat en zorgvuldig;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau (of een opleiding op MBO+ niveau aangevuld met cursussen);
 • Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring met een personeelsinformatie systeem (bij voorkeur AFAS Profit en AFAS Insite);
 • Je hebt kennis en ervaring met MS Word, Excel en Outlook.
 • Je hebt affiniteit met werving en selectie.

Wat bieden we?

We bieden een inhoudelijke, verantwoordelijke en betekenisvolle baan voor 32 tot 36 uur per week. Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving. Wij helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling en ambitie.

De arbeidsvoorwaarden zijn:

Afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 2.825,73 bruto per maand (schaal 40, cao CIZ) op basis van een 36-urige werkweek.

Verder bieden we je:

 • Collectief pensioenplan;
 • Goede werkplekvoorziening waaronder surface/laptop en mobiele telefoon;
 • Goede werk-privé balans;
 • Ruime mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling;
 • Persoonlijk ontwikkelbudget;
 • 8% vakantietoeslag en 7,5% eindejaarsuitkering.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer dan via de Solliciteren knop onder acties. Als je meer wilt weten over de functie, dan kun je contact opnemen met één van onderstaande contactpersonen. We zien je reactie, voorzien van een motivatie uiterlijk op de uiterste sollicitatiedatum graag tegemoet.

De gesprekken vinden plaats in de week van 24 augustus tot en met 27 augustus. 

Indien je bij CIZ aan het werk gaat:

 • Is het overleggen van een geldige V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) een vereiste;
 • Een screening maakt onderdeel uit van de procedure;
 • Dien je de Eed of belofte af te leggen als rijksambtenaar van de overheid;
 • Is het mogelijk dat we je vragen om een assessment te doen als onderdeel van het selectieproces.(Dit willen we inzetten om samen inzicht te krijgen in het ontwikkeltraject, dat bij jou past).

Contactpersoon: Petra Need (teamcoach E-HRM)
Telefoonnummer: 06 - 38 29 61 00


Over het CIZ

Het CIZ beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt ruim 1000 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.