Menu

Lees voor

 

Informatiemanager CIO Office Utrecht

Aantal uur: 32-36
Standplaats: Utrecht (Hoofdkantoor)

Vind je het leuk om de verbindende schakel te zijn tussen de business en de IT? Geniet je ervan om samen met een groep mensen het verschil te maken in de IT ondersteuning en een mooie dienst af te leveren? Maak je je graag hard voor soepel en goed functionerende systemen en applicaties? Dan verwelkomen we je graag bij het CIZ als informatiemanager. 

 

We zoeken een enthousiaste en proactieve Informatiemanager voor het team CIO Office.

De wet is de basis van ons werk, maar de mens is ons uitgangspunt. Want iedereen is anders. Het CIZ wil iedereen de zorg toekennen die bij hem past. Dat vraagt ook bij de indicatiestelling om een persoonlijke benadering waarin mensen geen nummers worden, maar mens blijven.

Wat ga je doen?

Het CIZ onderzoekt en beoordeelt zorgvuldig wie recht heeft op langdurige zorg. Dat doen we volgens de regels en met aandacht voor de mens. Jij bent er met je collega’s van CIO Office verantwoordelijk voor dat de informatievoorziening hier optimaal aan bijdraagt. Je speelt een essentiële rol in de afstemming tussen de business en de verschillende leveranciers (regie-organisatie). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het vertalen van externe factoren naar de interne organisatie. Hierbij kun je denken aan het opstellen van impact analyses, requirement analyses, uitvoeren van projecten en het adviseren van de stuurgroep en de CIO. Je hebt daarbij o.a. contact met een Enterprise Architect, Security Officer en het hoofd van de afdeling, de CIO. Je bent een sparringpartner die een bijdrage levert aan complexe vraagstukken door het beschrijven en (laten) ontwikkelen van integrale oplossingen.

Als informatiemanager ben je van begin tot eind betrokken bij besluitvorming over de thema’s in jouw portefeuille. Om waardevolle impact te hebben is nauwe samenwerking met collega adviseurs van andere afdelingen (HRM, Kwaliteitsmanagement, Business Control en Communicatie) cruciaal. Je acteert op strategisch en tactisch niveau.

Je volgt actief de ontwikkelingen in de markt op het gebied van informatievoorziening en adviseert gevraagd en ongevraagd de organisatie hierover. Je zorgt voor de vertaling van de business wensen in noodzakelijke wijzigingen en ziet toe op het geruisloos in productie nemen van nieuwe en gewijzigde applicaties. In jouw rol als informatiemanager behartig je de belangen van de business in IT projecten. Ook heb je contact met interne en externe ketenpartners. Vanzelfsprekend let je daarbij onder andere op de gestelde informatiebeveiligingseisen en de AVG. We werken met SAFe in een Agile/Scrum omgeving. 

Wie ben je?

Je bent een ondernemende, proactieve en collegiale persoonlijkheid. Je haalt voldoening uit het leveren van kwaliteit en samen met je collega’s te zoeken naar verbeteringen om tot een optimaal klantproces te komen. Je kunt duidelijk en helder communiceren. Je bent analytisch en oplossingsgericht. Daarnaast vind je het leuk om deel uit te maken van een landelijk team.

 • Je beschikt over een HBO/WO werk- en denkniveau met kennis over het zorgdomein en relevante wet- en regelgeving;
 • Je hebt enkele jaren ervaring in een vergelijkbare rol;
 • Je bent analytisch sterk en hebt een klantgerichte houding;
 • Je bent in staat mensen te overtuigen en hebt een proactieve houding;

Wat bieden we?

We bieden je een inhoudelijke, verantwoordelijke en betekenisvolle baan in een mooie organisatie. Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving en binnen een leuk en gedreven team met 25 collega informatiemanagers en functioneel beheerders. We helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling binnen je loopbaan en ambitie, onder andere met een persoonlijk ontwikkelbudget.

We bieden een uitdagende en inhoudelijk interessante functie voor in eerste instantie 1 jaar.

De arbeidsvoorwaarden zijn:

Afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.647,72 bruto per maand (schaal 60 cao CIZ) op basis van een 36-urige werkweek

 • Collectief pensioenplan;
 • Goede werk-privé balans, flexibele werktijden;
 • We werken vanuit het hoofdkantoor in Utrecht, maar op dit moment werken we volledig vanuit huis;
 • Een reiskostenvergoeding of thuiswerkvergoeding;
 • Ruime mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling;
 • Persoonlijk ontwikkelbudget;
 • 8% vakantietoeslag en 8% eindejaarsuitkering.

Ben je geïnteresseerd?

Reageer dan via de Solliciteren knop onder acties. Als je meer wilt weten over de functie, dan kun je contact opnemen met Jaap van den Burg, Teamcoach. We zien je reactie, voorzien van een motivatie uiterlijk op de uiterste sollicitatiedatum graag tegemoet. 

Indien je bij CIZ aan het werk gaat:

 • Is het overleggen van een geldige V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) een vereiste;
 • Een screening maakt onderdeel uit van de procedure; 
 • Dien je de Eed of belofte af te leggen als ambtenaar van de overheid;
 • Is het mogelijk dat we je vragen om een assessment te doen als onderdeel van het selectieproces.(Dit willen we inzetten om samen inzicht te krijgen in het ontwikkeltraject, dat bij jou past).

Contactpersoon:  Jaap van den Burg (Teamcoach CIO Office)
Telefoonnummer: 06-34349433

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Bron: Vanessa van der Vlies

 

Over het CIZ

Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt ruim 1200 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.

Acties