Menu

Lees voor

Informatiemanager Bedrijfsvoering CIO Office

Aantal uur: 32-36 uur
Standplaats: Utrecht

Vind je het leuk om de verbindende schakel te zijn tussen verschillende stafafdelingen en CIO Office? Geniet je ervan om samen met een groep mensen het verschil te maken door goede informatievoorziening en mooie IT diensten aan te bieden? Maak je je graag hard voor soepele en goed functionerende systemen en applicaties zodat jouw collega’s ongestoord hun werk kunnen doen? Lees dan vooral verder…

Je nieuwe collega’s van het team Bedrijfsvoering van CIO Office omschrijven zichzelf als:
“Wij zijn een relatief klein, enthousiast en resultaatgericht team bestaande uit 8 Functioneel Beheerders en Informatiemanagers. We houden van uitdaging en vinden een balans tussen hard werken en ruimte voor humor belangrijk. Elke collega heeft zijn of haar eigen unieke achtergrond en ervaring. Ons team is niet bang om out of the box te denken en als collega’s kunnen we altijd bij elkaar terecht.”

En dit is waarom ze het elke dag weer leuk vinden om aan de slag te gaan:
“Als team Bedrijfsvoering hechten wij veel waarde aan samenwerking. Wij vinden het belangrijk om elkaar op te zoeken en met elkaar in contact te zijn en te blijven. Hierdoor creëren wij een prettige en plezierige werksfeer, waarin we met elkaar leren, ontwikkelen en onze gezamenlijke doelstellingen bereiken.”

Wat ga je doen?

CIO Office is verantwoordelijk voor de Informatievoorziening binnen het CIZ. Jij speelt met je collega’s een essentiële rol in de afstemming tussen stafafdelingen en verschillende leveranciers, vanuit de filosofie van een regie-organisatie. Je vertaalt externe ontwikkelingen naar de interne organisatie. Je adviseert interne opdrachtgevers en maakt de vertaalslag van business wensen naar noodzakelijke wijzigingen. Dat betekent bijvoorbeeld het opstellen van impact- en requirement-analyses en het coördineren van een soepele implementatie van nieuwe applicaties. Je werkt daarbij samen met andere Informatiemanagers en Functioneel beheerders uit je team. Ook heb je contact met andere collega’s van de afdeling, zoals een Enterprise Architect, Security Officer en de CIO. Je bent een sparringpartner die een bijdrage levert aan complexe vraagstukken door het beschrijven en (laten) ontwikkelen van integrale oplossingen. Je volgt actief de ontwikkelingen in de markt op het gebied van informatievoorziening en adviseert gevraagd en ongevraagd de organisatie hierover. Vanzelfsprekend let je daarbij op informatiebeveiligingseisen en de AVG. We werken in Agile Scrum teams in een SAFe omgeving.

In verband met het vertrek van collega zoeken we een Informatiemanager die de afdeling HRM ondersteunt bij informatievraagstukken. Als informatiemanager ben je van het begin tot het eind betrokken bij besluitvorming over de thema’s in jouw portefeuille. Je schakelt hierbij makkelijk tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau met zowel interne als externe partijen.

Wie ben je?

Je bent verantwoordelijk, flexibel, accuraat en collegiaal. Je kunt zelfstandig werken, levert kwaliteit en vindt het leuk om met je collega's te zoeken naar verbeteringen om tot een optimaal proces te komen. Je bent niet bang om een andere mening dan anderen te hebben en om een voortrekkersrol te vervullen. Je kunt duidelijk en helder communiceren en bent in staat om je taal aan te passen aan je gesprekspartner. Je bent analytisch, besluitvaardig en oplossingsgericht. Je weet je weg te vinden in een werkomgeving die volop in beweging is.

 •  Je beschikt over een hbo/wo- werk- en denkniveau.
 • Je hebt enkele jaren ervaring in een vergelijkbare rol.
 • Je bent analytisch sterk en hebt een klantgerichte houding.
 • Je bent in staat mensen te overtuigen.Je bent energiek, toegankelijk en pro-actief.
 • Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
 • Je kunt je staande houden in een veranderende en dynamische omgeving.
 • Verder heb je kennis van IT-infrastructuur en applicaties.
 • Je hebt, bij voorkeur, ervaring met Agile werken.
 • Ervaring met HR processen is gewenst; We maken gebruik van de AFAS suite. Als je daar bekend mee bent, is dat mooi.
 • Heb je kennis en/of ervaring met ITIL, BiSL, SAFe, Scrum, Lean Six Sigma dan is dat zeker een pre.

We werken hybride en de meeste collega’s werken één dag per week op kantoor, maar je bent natuurlijk welkom om vaker te komen. Je reiskosten worden vergoed conform de nieuwe mobiliteitsregeling in onze CAO.

Wat bieden we?

We bieden een inhoudelijke, verantwoordelijke en betekenisvolle baan. Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving voor in eerste instantie 1 jaar. We helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling binnen je loopbaan en ambitie.

Je salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.647,72 per maand (schaal 60 cao CIZ) op basis van een 36-urige werkweek;

Verder bieden we je:

 • Goede werkplekvoorziening waaronder surface/laptop en mobiele telefoon;
 • Flexibele werktijden: bijvoorbeeld een vier-daagse werkweek van 36 uur;
 • Hybride werken: stem met je team de balans tussen thuis- en op kantoor werken af;
 • Ruime mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling;
 • Een ‘Fit voor werk budget’ van € 2.000,- (op basis van een fulltime dienstverband) op jaarbasis dat in is te zetten voor extra verlof, een opleiding of producten en/of diensten om fit te blijven;
 • Een thuiswerkbudget van €625 netto om een Arboverantwoorde werkplek in te richten;
 • 8% eindejaarsuitkering;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Collectief pensioenplan.

Benieuwd naar de volledige arbeidvoorwaarden van het CIZ? Klik dan hier.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer dan via de Solliciteren-knop onder 'acties'. Heb je nog vragen over de functie of onze werkcultuur? Bel dan met een van de teamcoaches van CIO Office Purdie of Jaap. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel dan met onze recruiter Vanessa.

Ben jij de collega die wij zoeken? Dan raden we je aan om niet te lang te wachten met solliciteren. Wij gaan proactief met geschikte kandidaten in gesprek en wachten niet met de briefselectie tot na de sluitingsdatum. Het sollicitatieproces bestaat uit één digitaal gesprek en één gesprek op kantoor. We zien je reactie, voorzien van een motivatie, in elk geval graag uiterlijk op 15 mei 2022 tegemoet. 

Contactpersoon: Purdie Ceulemans, Teamcoach
Telefoonnummer: 06 3821 4590

Contactpersoon: Jaap van den Burg, Teamcoach
Telefoonnummer: 06 3434 9433

Contactpersoon: Vanessa van der Vlies, Corporate Recruiter
Telefoonnummer: 06 3434 9436

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Bron: Laura Peek

 

Over het CIZ

Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt ruim 1200 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.

Acties