Menu

Lees voor

 

HRM Medewerker

Aantal uur: 32-36
Standplaats: Utrecht (Hoofdkantoor)

Ben jij een HRM medewerker die op zoek is naar een brede administratieve functie met veel verantwoordelijkheden in een gezellig team? Geniet je ervan om vragen van collega’s te beantwoorden en mee te denken over hoe we zaken nog beter kunnen organiseren? Dan verwelkomen we je graag bij het CIZ!

We zoeken een veelzijdige HRM medewerker met passie voor administreren en meedenken. 

Voor ons hoofdkantoor in Utrecht zijn wij op zoek naar een flexibele, verantwoordelijke, klantgerichte en enthousiaste HRM medewerker. Je bent onze steun en toeverlaat voor de gehele HRM administratie op het gebied van in-, door- en uitstroom en je bent het aanspreekpunt voor je collega’s binnen de gehele organisatie. Binnen team E-HRM werk je samen met andere HRM medewerkers, collega’s van de salarisadministratie, recruitment en de verzuimregisseur.

De wet is de basis van ons werk, maar de mens is ons uitgangspunt. Want iedereen is anders. Het CIZ wil iedereen de zorg toekennen die bij hem past. Dat vraagt ook bij de indicatiestelling om een persoonlijke benadering waarin mensen geen nummers worden, maar mens blijven.

Wat ga je doen?

Als HRM medewerker ben jij onze administratieve duizendpoot en ben je de vraagbaak voor collega’s op het gebied van personele aangelegenheden, arbeidsvoorwaarden en wet- en regelgeving. Je biedt systeemondersteuning en adviseert over het toepassen van systeemmutaties (in AFAS Profit en InSite).

In deze veelzijdige functie zoek je de samenwerking met je collega’s op het hoofdkantoor en in de regio’s. Het is daarom belangrijk dat je graag samenwerkt. Het herkennen van mogelijke verstoringen in ondersteunende processen en ze oplossen voordat ze optreden zit je in het bloed. Jij hebt een topdag gehad als het verwerken van de mutaties in het systeem en de communicatie daarover met de betrokkenen soepel zijn verlopen.

Je beoordeelt personeelsmutaties op juistheid, volledigheid en tijdigheid maar ook of deze voldoen aan de eisen van wet- en regelgeving, het interne beleid en fiscaliteit. Je beantwoordt diverse vragen (telefonisch en per email) van collega’s binnen het CIZ. In deze functie word je tevens uitgedaagd om mee te denken over het verbeteren/vereenvoudigen van processen. Indien nodig voer je uitzonderingsprocessen uit die niet gestandaardiseerd kunnen worden.

Wie ben je?

Je bent sterk administratief onderlegd en werkt gestructureerd en nauwkeurig. Je bent een echte teamspeler en komt afspraken na. Je hebt een servicegerichte instelling en een toegankelijke persoonlijkheid. Het geeft jou elke dag weer een goed gevoel als de taken en werkzaamheden op de personeelsadministratie tijdig en correct zijn afgehandeld.

Om bovenstaande te kunnen realiseren beschik je over de volgende eigenschappen:

 • Je beschikt over een flexibele werkhouding;
 • Je bent in staat zijn om feedback te geven én te ontvangen;
 • Je bent een teamspeler;
 • Je werkt accuraat en zorgvuldig;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
 • Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau;
 • Bij voorkeur beschik je over kennis van het HRM vakgebied en relevante wet- en regelgeving;
 • Je hebt minimaal 1 jaar relevante administratieve werkervaring met een personeelsinformatiesysteem (bij voorkeur AFAS Profit en AFAS InSite);
 • Je hebt kennis en ervaring met MS Word, Excel en Outlook.

Wat bieden we?

We bieden een brede administratieve en verantwoordelijke baan voor 32 tot 36 uur per week. Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving. We helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling binnen je loopbaan en ambitie, onder andere met een persoonlijk ontwikkelbudget.

Afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 2.910,50 bruto per maand (schaal 40, cao CIZ vanaf 1 mei 2021) op basis van een 36-urige werkweek.

Verder bieden we je:

 • Een goede werk-privébalans;
 • Een collectief pensioenplan;
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget;
 • Ruime mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling;
 • 8% vakantietoeslag en 8% eindejaarsuitkering.
 • Een gezellig team!

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer dan via de Solliciteren-knop onder 'acties'. Voor meer informatie over deze functie, kun je contact opnemen met Anna te Boekhorst of Petra Need. Wij zien je reactie, voorzien van een motivatie graag uiterlijk 18 april tegemoet. De gesprekken vinden plaats via Teams.

Indien je bij CIZ aan het werk gaat:

 • Is het overleggen van een geldige V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) een vereiste;
 • Een screening maakt onderdeel uit van de procedure;
 • Dien je de Eed of belofte af te leggen als ambtenaar van de overheid.

Contactpersoon: Anna te Boekhorst, HRM Medewerker
Telefoonnummer: 06 - 2850 5597

Contactpersoon: Petra Need, Teamcoach
Telefoonnummer: 06 - 3829 6100

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

 

Over het CIZ

Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt ruim 1200 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.