Menu

Lees voor

 

HR Business Partner Utrecht 

32-36 uur

Wil jij een bijdrage leveren aan passende zorg voor iedereen? Zoek je als ervaren HR Business Partner een plek waar jouw inbreng van maatschappelijk belang is? En zet jij anderen aan het denken?

Dan zien we jou graag als onze nieuwe collega HR Business Partner bij het CIZ.

De afdeling HRM is op zoek naar een ervaren HR Business Partner voor het hoofdkantoor in Utrecht. Hier zijn vooral de stafafdelingen, zoals bijvoorbeeld Finance, HRM, Inkoop, geconcentreerd.

De afdeling HRM bestaat uit vijf takken: eHRM, Leren en Ontwikkelen, Recruitment, loopbaancoaching en de HR Business Partners. De eHRM medewerkers zijn onder andere verantwoordelijk voor onze personeel- en salarisadministratie. De collega’s van Leren en Ontwikkelen zijn de sparringpartners voor alles rondom leren, veranderen, opleiden en ontwikkelen bij het CIZ. Daarnaast hebben we een aantal loopbaancoaches die zich bezighouden met een goede werk/leven balans en je uitdagen in je eigen ontwikkeling. Recruitment houdt zich onder andere bezig bezig met werving&selectie en arbeidsmarktcommunicatie.

Wat ga je doen?

Als HR Business Partner is geen dag hetzelfde. Zo signaleer je interne en externe ontwikkelingen, die je vervolgens koppelt aan onze organisatiedoelstellingen om ons HR beleid te blijven ontwikkelen. Je adviseert het bestuur, de management teams, teamcoaches, medewerkers en andere collega’s op de HR thema’s. Als HR Business Partner stel je hierin de juiste vragen en vraag je aandacht voor de mens, het welzijn, de ontwikkeling en de toekomst van teams. Je bent een aanpakker en zorgt voor een mooi netwerk binnen het CIZ met zowel interne als externe contacten, zodat jij altijd op de hoogte bent en blijft van de belangrijkste zaken!

Je komt terecht in een team van 8 HR Business Partners.

Bij het CIZ ga jij samen met je team aan de slag met de ontwikkeling van het HR-beleid om de organisatiedoelstellingen na te streven. Je vraagt aandacht voor de mensen, het welzijn, de ontwikkeling en toekomst van teams. Als HR Business Partner stel je de juiste vragen en kun je anderen een spiegel voorhouden.

Wij staan, als CIZ, voor passende zorg voor nu en in de toekomst. De wet is de basis van ons werk, hierbij is de mens ons uitgangspunt. Want iedereen is anders. Dat vraagt ook in het HR beleid om een persoonlijke benadering waarin mensen geen nummers worden, maar mens blijven. Daarnaast werken we bij het CIZ in Operationeel Zelfstandige teams (OZT's), waarin veel regelvermogen bij de teams is neergelegd. De komende jaren ligt de focus van de staf op teamontwikkeling en de verdere groei naar een lerende organisatie.

Wie ben je?

 • Je hebt hbo+/wo werk- en denkniveau, aantoonbaar door een relevante, afgeronde opleiding in de richting van Human Resource Management, Bedrijfskunde of Sociologie;
 • Je hebt grondige kennis van het vakgebied;
 • Je hebt ervaring met teamontwikkelingsvraagstukken en kennis van bijbehorende methodieken;
 • Je bent resultaatgericht en een echte aanpakker;
 • Je werkt gestructureerd en houdt overzicht over het werk;
 • Je staat stevig in je schoenen en durft zaken ter discussie te stellen;
 • Je hebt bij voorkeur een gezonde dosis humor.

Wat bieden we?

Wij bieden naast een inhoudelijke, verantwoordelijke en betekenisvolle baan een arbeidsovereenkomst van een jaar met de mogelijkheid daarna tot onbepaalde tijd bij gebleken geschiktheid. Het gaat om een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving. Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.647,72 bruto per maand (schaal 60, cao CIZ). Daarnaast bieden wij prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 •  Een goede werk/leven balans;
 •  Persoonlijk ontwikkelbudget;
 •  Collectief pensioenplan;
 •  8% eindejaarsuitkering
 •  8% vakantiegeld.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer dan via de Solliciteren knop onder acties. Als je meer wilt weten over de functie, dan kun je contact opnemen met Marlies van Toorenburg. 

Indien je bij ons aan het werk gaat, zullen we je vragen om een V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) te overleggen. Deze is vereist voor het bekleden van een functie bij CIZ.

Omdat op werken bij CIZ de ambtenarenstatus van toepassing is, dien je de ambtseed of belofte af te leggen.

De selectiegesprekken vinden online plaats. 

Contactpersoon:  Marlies van Toorenburg HR Business Partner
Telefoonnummer: 06-48457660

Contactpersoon:  Mineke Schaap Management Ondersteuner
Telefoonnummer: 088-7892617

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Over het CIZ

Het CIZ beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt ruim 1000 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.