Menu

Lees voor

 

HR Business Partner Utrecht

Aantal uur: 32-36
Standplaats: Utrecht

Wil jij een bijdrage leveren aan organisatie volop in beweging en zie jij jezelf als HR Business Partner vorm geven aan het organisatiebeleid dat hier bij past? Zoek je als ervaren HR Business Partner een plek waar jouw inbreng van maatschappelijk belang is? Dan zien we jou graag als onze nieuwe collega HR Business Partner! 

Dit is wat de HR Business Partners zeggen over het team:

'Een fijne, gemotiveerde en enthousiaste groep collega’s met een hart voor de professionals. We vinden een balans tussen hard werken en ruimte om elkaar op te zoeken belangrijk. Ons team is niet bang om zich uit te spreken en out of the box te denken. Als collega’s kunnen we altijd bij elkaar terecht. Ons motto is als volgt: leidend verbinden van mens, cultuur en organisatie'.

Dit is wat ze zoeken in een nieuwe collega:

'Wij zijn op zoek naar een collega HR Business Partner met ruime ervaring op het gebied van beleid schrijven en implementeren. Een mooie combi waarin je voor een aantal (staf)afdelingen HR Business Partner bent en daarnaast een belangrijke bijdrage levert aan een aantal HR-brede beleid thema’s'.

De wet is de basis van ons werk, maar de mens is ons uitgangspunt. Want iedereen is anders. Het CIZ wil iedereen de zorg toekennen die bij hem past. Dat vraagt ook bij de indicatiestelling om een persoonlijke benadering waarin mensen geen nummers worden, maar mens blijven.

Wat ga je doen?

Wij vormen een team van 6 HR Business Partners en voegen daar graag een collega aan toe. Als HR Business Partner heb je een aantal portefeuilles waar je eindverantwoordelijk voor bent. Daarnaast ben je als buddy aangesloten bij overige onderwerpen die spelen binnen de organisatie. Ondanks dat we eigen portefeuilles hebben, vinden we samenwerken heel belangrijk.

We vertellen graag waar we de afgelopen tijd voornamelijk mee bezig zijn geweest. Ingrid en Femke hebben een SPP traject doorlopen en geborgd in de organisatie, Marlies en Femke hebben een nieuw verzuimbeleid opgesteld en geïntegreerd in de organisatie, Mayke heeft zich bezig gehouden met de nieuwe cao, Astrid heeft een groot aandeel gehad in het nieuwe ‘hybride werken’ en Lieke heeft nieuwe functies toegevoegd aan het functiegebouw.

Dit doen we niet alleen, we werken samen met onze collega’s van de afdeling HRM en andere afdelingen. De komende maanden gaan we ons focussen op onder andere de thema’s duurzame inzetbaarheid, het vormgeven van het goede gesprek en leiderschap binnen de organisatie.

Welke rol krijg jij in het team?

Als HR Business Partner is geen dag hetzelfde en lopen de dagen soms anders dan je van te voren had gepland. Je adviseert het bestuur, de management teams, teamcoaches, medewerkers en andere collega’s op de HR thema’s, zoals verzuim, werving en selectie, bezetting en ontwikkeling. Je stelt hierin de juiste vragen en kunt anderen een spiegel voorhouden. Je zet in op aandacht voor de mens, het welzijn, en de ontwikkeling van teams. De betreffende stakeholders verwachten in jou een echte sparringpartner. Naast je rol als sparringpartner houdt je je ook bezig met het signaleren van interne en externe ontwikkelingen, die je vervolgens koppelt aan onze organisatiedoelstellingen om ons HR beleid te blijven ontwikkelen. Daarbij wordt van je verwacht dat je de samenhang tussen alle HR-thema’s helpt versterken zodat onze collega’s in de lijn kunnen bouwen op een sterk, actueel en samenhangend HR-beleidskader. Kortom: een brede rol waarin je echt een verschil kunt maken.

De afdeling HRM bestaat uit vijf takken: e-HRM, Leren en Ontwikkelen, Recruitment, Loopbaancoaching en de HR Business Partners.

Wij staan, als CIZ, voor passende zorg nu en in de toekomst. De wet is de basis van ons werk, maar de mens is ons uitgangspunt. Want iedereen is anders. Dat vraagt ook in het HR beleid om een persoonlijke benadering waarin mensen geen nummers worden, maar mens blijven. Daarnaast werken we bij het CIZ in Operationeel Zelfstandige teams (OZT's), waarin veel regelvermogen bij de teams is neergelegd. De komende jaren ligt de focus van de staf op teamontwikkeling en het vergroten van de wendbaarheid van de organisatie.

Wie ben je?

 • Je hebt hbo+/wo werk- en denkniveau, aantoonbaar door een relevante, afgeronde opleiding in de richting van Human Resource Management of Bedrijfskunde;
 • Je hebt grondige kennis van het vakgebied;
 • Je bent professioneel, proactief en klantgericht;
 • Je werkt resultaatgericht, gestructureerd en houdt overzicht over het werk;
 • Je staat stevig in je schoenen en durft zaken ter discussie te stellen;
 • Je hebt bij voorkeur een gezonde dosis humor en kan makkelijk relativeren.

Wat bieden we?

Wij bieden naast een inhoudelijke, verantwoordelijke en betekenisvolle baan een arbeidsovereenkomst van een jaar met de mogelijkheid om daarna een aanstelling voor onbepaalde tijd bij gebleken geschiktheid. Het gaat om een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving. Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.647,72 bruto per maand (schaal 60, cao CIZ). Daarnaast bieden wij prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

Verder bieden we je:

 • Goede werkplekvoorziening waaronder surface/laptop en mobiele telefoon;
 • Flexibele werktijden: bijvoorbeeld een vier-daagse werkweek van 36 uur;
 • Hybride werken: stem met je team de balans tussen thuis- en op kantoor werken af;
 • Ruime mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling;
 • Een ‘Fit voor werk budget’ van € 2.000,- (op basis van een fulltime dienstverband) op jaarbasis dat in is te zetten voor extra verlof, een opleiding of producten en/of diensten om fit te blijven;
 • Een thuiswerkbudget van €625 netto om een Arboverantwoorde werkplek in te richten;
 • 8% eindejaarsuitkering;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Collectief pensioenplan.

Benieuwd naar de volledige arbeidvoorwaarden van het CIZ? Klik dan hier.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer dan via de 'Solliciteren' knop onder 'Acties'. Als je meer wilt weten over de functie, dan kun je contact opnemen met Peter of Lieke via ondestaande contactgegevens. Voor vragen met betrekking tot de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Wesley, Corporate Recruiter.

De selectie vindt plaats in twee rondes: het eerste gesprek vindt online plaats. Het eventuele vervolggesprek vind plaats op ons kantoor in Utrecht.

Indien je bij CIZ aan het werk gaat:

 • Is het overleggen van een geldige V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) een vereiste;
 • Maakt een screening onderdeel uit van de procedure;
 • Dien je de Eed of Belofte af te leggen als ambtenaar van de overheid.

Contactpersoon: Peter Hoogeveen, HR-Manager a.i.
Telefoonnummer: 06-41118827

Contactpersoon: Lieke Dijkman, HR Business Partner
Telefoonnummer: 06-38070319

Contactpersoon: Wesley Betcke, Corporate Recruiter
Telefoonnummer: 06-43224056

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Bron: Wesley Anthony Betcke

 

Over het CIZ

Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt ruim 1200 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.

Acties