Menu

Lees voor

 

Functioneel Beheerder (Junior/Medior)

Aantal uur: 32-36
Standplaats: Utrecht (hybride werken)

Word jij ook enthousiast van het verder bouwen aan applicaties zodat deze optimaal aansluiten bij de behoefte van de organisatie? Weet jij wat er nodig is om een nieuwe applicatie goed in beheer te nemen en acteer je hier pro-actief in? Dan verwelkomen we je graag bij het CIZ! Het team CIO Office Bedrijfsvoering is op zoek naar een creatieve en pragmatische Functioneel Beheerder.

Heb je nog niet genoeg ervaring met het beheren van de applicaties in deze functie? Dan zoeken we samen een training uit die je op kosten van het CIZ kunt volgen.

Je nieuwe collega’s van het team Bedrijfsvoering van CIO Office omschrijven zichzelf als:
“Wij zijn een relatief klein, enthousiast en resultaatgericht team bestaande uit 8 Functioneel Beheerders en Informatiemanagers. We houden van uitdaging en vinden een balans tussen hard werken en ruimte voor humor belangrijk. Elke collega heeft zijn of haar eigen unieke achtergrond en ervaring. Ons team is niet bang om out of the box te denken en als collega’s kunnen we altijd bij elkaar terecht.”

En dit is waarom ze het elke dag weer leuk vinden om aan de slag te gaan:
“Als team Bedrijfsvoering hechten wij veel waarde aan samenwerking. Wij vinden het belangrijk om elkaar op te zoeken en met elkaar in contact te zijn en te blijven. Hierdoor creëren wij een prettige en plezierige werksfeer, waarin we met elkaar leren, ontwikkelen en onze gezamenlijke doelstellingen bereiken.”

Er gebeurt veel in de organisatie en de ontwikkelingen op het gebied van informatievoorziening nemen in een rap tempo toe. CIO Office bedrijfsvoering is een enthousiast team dat altijd bereid is om de klant (de business) te helpen het maximale te halen uit informatiesystemen. Het team is een diverse mix van Functioneel Beheerders en Informatiemanagers die graag hun tanden zet in een breed scala aan IT vraagstukken. De teams binnen CIO office werken volgens Agile Scrum en er wordt volop geïnvesteerd in verder ontwikkelen van deze manier van werken.

De wet is de basis van ons werk, maar de mens is ons uitgangspunt. Want iedereen is anders. Het CIZ wil iedereen de zorg toekennen die bij hem past. Dat vraagt ook bij de indicatiestelling om een persoonlijke benadering waarin mensen geen nummers worden, maar mens blijven.

Wat ga je doen?

Binnen het domein bedrijfsvoering vallen de applicaties waar de meeste CIZ collega’s mee werken, denk aan: MS365, Sharepoint, JIRA, een Leer Management Systeem en tooling voor digitaal ondertekenen. Deze applicaties worden beheerd door functioneel beheer. Dat wil zeggen dat we verantwoordelijk zijn voor de changes en de incidenten. Je vertaalt met het team de gebruikersbehoeften en wensen naar functionaliteiten binnen de kaders van het informatievoorzieningsbeleid. Daarnaast ondersteun je de gebruikers bij vragen over en problemen met het gebruik van de informatiesystemen. Je hebt een actieve rol in het team, waarbij je mogelijkheden tot verbeteringen in richtlijnen en procedures niet onbenut laat.

Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Utrecht. Op dit moment werken wij nog steeds grotendeels vanuit huis. Stapsgewijs gaat het CIZ terug naar kantoor volgens een hybride werkmodel.

Wie ben je?

Je hebt bij voorkeur een IT achtergrond en ervaring met het beheren van diverse applicaties. Je bent in staat om functionaliteit en technische architecturen snel onder de knie te krijgen. Hierbij werk je gestructureerd, zelfstandig en secuur.

En verder:

 • Je hebt mbo+/hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent in staat om de juiste prioriteiten te stellen bij het oplossen van incidenten en het doorvoeren van wijzigingen.
 • Je bent klantgericht en beschikt over de nodige sociale en communicatieve vaardigheden zodat jij gebruikers en afdeling kan adviseren.
 • Je beschikt over inlevingsvermogen en de nodige tact in de afhandeling van vragen of klachten.
 • Je bent een teamplayer en voelt je verantwoordelijk voor de gezamenlijke resultaten en doelstellingen. Daarbij sta je open om verschillende werkzaamheden op je te nemen.
 • Het is een pre als je ervaring hebt met het werken in een Agile/Scrum team.

Wij zoeken een Functioneel Beheerder die op korte termijn bij ons kan starten. Als je nog niet de kennis of ervaring van een Functioneel Beheerder hebt, dan kijken we samen of je de juiste competenties bezit om te starten als Junior Functioneel Beheerder en je van daaruit te ontwikkelen.

Wat bieden we?

We bieden een inhoudelijke, verantwoordelijke en betekenisvolle baan. Afwisselend werk in een dynamische werkomgeving en in een leuk en divers team bovendien. Er zijn volop mogelijkheden om je te ontwikkelen zowel in de functie als binnen de afdeling.

We helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling binnen je loopbaan en ambitie, onder andere met een persoonlijk ontwikkelbudget.

Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal €3.632,11 bruto per maand (schaal 50, cao CIZ).

Verder bieden we je:

 • Een training om je de basis van het beheren van onze applicaties snel te leren mocht je niet voldoende werkervaring hebben;
 • Goede werkplekvoorziening waaronder surface/laptop en mobiele telefoon;
 • Goede werk-privé balans: hybride werken en de mogelijkheid tot een vierdaagse werkweek van 36 uur;
 • Ruime mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling;
 • Een ‘Fit voor werk budget’ van € 2.000,- (op basis van een fulltime dienstverband) op jaarbasis dat in is te zetten voor extra verlof, een opleiding of producten en/of diensten om fit te blijven;
 • Een thuiswerkbudget van €625 netto om een Arbo verantwoorde thuiswerkplek in te richten;
 • 8% eindejaarsuitkering;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Collectief pensioenplan.

Benieuwd naar de volledige arbeidvoorwaarden van het CIZ? Klik dan hier.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer dan via de Solliciteren knop onder acties. Als je meer wilt weten over de functie, dan kun je contact opnemen met Purdie Ceulemans of Jaap van den Burg, allebei Teamcoach CIO Office. Voor vragen met betrekking tot de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Wesley Betcke, Corporate Recruiter.

Omdat we vaak meerdere functioneel beheerders zoeken per jaar, vragen we je ook te reageren als je pas later dit jaar beschikbaar bent.

Indien je bij CIZ aan het werk gaat:

 • Is het overleggen van een geldige V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) een vereiste;
 • Maakt een screening onderdeel uit van de procedure;
 • Dien je de Eed of Belofte af te leggen als ambtenaar van de overheid.

Contactpersoon: Jaap van dan Burg, Teamcoach CIO Office
Telefoonnummer: 06-34349433.

Contactpersoon: Purdie Ceulemans, Teamcoach CIO Office
Telefoonnummer: 06-38214590

Contactpersoon: Wesley Betcke, Corporate Recruiter
Telefoonnummer: 06 – 43224056

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Bron: Wesley Anthony Betcke

 

Over het CIZ

Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt ruim 1200 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.

Acties