Menu

Lees voor

 

Functioneel Beheerder Bedrijfsvoering CIO Office

Aantal uur: 32 - 36
Standplaats: Utrecht (Hoofdkantoor)

Ben jij in staat om ons aan het denken te zetten door een spiegel voor te houden? Kan jij daarnaast onze gebruikers optimaal ontzorgen via onze informatiesystemen in hun dagelijkse werk? Dan verwelkomen wij je graag bij het CIO Office.

De afdeling CIO is op zoek naar een (junior) Functioneel Beheerder Bedrijfsvoering.

Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Utrecht, voor de gehele organisatie. Wij staan als CIZ, voor passende zorg voor nu en in de toekomst. De wet is de basis van ons werk, hierbij is de mens ons uitgangspunt. Want iedereen is anders. Dat vraagt ook in het werk van CIO office om een persoonlijke benadering waarin mensen geen ticketnummers worden, maar mens blijven. Daarnaast werken we bij het CIZ in Operationeel Zelfstandige teams (OZT's), waarin veel regelvermogen bij de teams is neergelegd. De komende jaren ligt de focus van de staf op teamontwikkeling en de verdere groei naar een lerende organisatie.

De afdeling CIO bestaat uit verschillende sub afdelingen, waarbij Functioneel Beheer en Informatiemanagement nauw met elkaar samenwerken en zich richten op de ondersteuning op de informatiesystemen voor het Primair Proces en de Bedrijfsvoering. Er wordt gewerkt in sprints volgens de Agile SCRUM methodiek.

Wat ga je doen?

Als Functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en de functionaliteit van een of meerdere informatiesystemen (applicaties of ICT diensten) binnen de organisatie. Je ondersteunt de gebruikers en het gebruik van de betreffende informatiesystemen.  Daarnaast zorg je voor de vertaling van de gebruikersbehoeften en wensen naar geleverde functionaliteiten en service levels binnen de kaders van het informatievoorzieningsbeleid. Hierbij heb je een actieve rol in het team, waarbij je mogelijkheden tot verbeteringen in richtlijnen en procedures niet onbenut laat.

Functioneel beheer bestaat uit 2 onderdelen, waarbij wij het primaire proces en bedrijfsvoering scheiden. In het primaire proces wordt veelal gewerkt met Portero, Rasaf en Zorro, dit zullen dan ook de systemen zijn waarmee je als functioneel beheerder werkt. Onder bedrijfsvoering vallen de systemen waar al onze medewerkers mee werken, te denken aan Afas, Microsoft 365, Sharepoint en LMS. De applicaties worden ook beheerd bij Functioneel beheer.

Wie ben je?

Je beschikt over de benodigde sociale vaardigheden zoals stimuleren en motiveren bij het ondersteunen van de gebruikers. Je beschikt over inlevingsvermogen en de nodige tact in de afhandeling van vragen of klachten. Je bent in staat gebruikers en afdelingen te adviseren. Je bent secuur en zelfstandig, waarbij je in staat bent om de juiste prioritering te stellen bij het oplossen van incidenten en het doorvoeren van wijzigingen. Bij voorkeur heb je ervaring met het testen van applicaties en Microsoft 365, Sharepoint en TOPdesk.

Je bent een teamplayer en voelt je verantwoordelijk voor de gezamenlijke resultaten en doelstellingen. Daarbij wil je graag nieuwe dingen leren en sta je open om verschillende werkzaamheden op je te nemen.

Wat bieden we?

We bieden een inhoudelijke, verantwoordelijke en betekenisvolle baan. Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving. We helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling binnen je loopbaan en ambitie, onder andere met een persoonlijk ontwikkelbudget.

Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal €3.632,11 bruto per maand* (schaal 50, cao CIZ). Daarnaast bieden wij prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

  • Collectief pensioenplan;
  • Goede work/life-balance, flexibele werktijden;
  • In verband met Covid19 werken we vanuit huis;.
  • Ruime mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling;
  • Persoonlijk ontwikkelbudget;
  • 8% eindejaarsuitkering;
  • 8% vakantietoeslag.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer dan via de Solliciteren knop onder acties. Als je meer wilt weten over de functie, dan kun je contact opnemen met onderstaande contactpersoon.

Indien je bij ons aan het werk gaat, zullen we je vragen om een V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) te overleggen.

De eed of belofte wordt afgelegd als ambtenaar van de overheid. Het is mogelijk dat we vragen om een assessment te doen als onderdeel van het selectieproces. 

Contactpersoon: Jaap van den Burg, Teamcoach CIO Office
Telefoonnummer: 06-34349433

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Bron: Maaike Kistemaker

 

Over het CIZ

Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt ruim 1200 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.

Acties