Menu

Lees voor

 

(Junior/Medior) Functioneel Beheerder Bedrijfsvoering AFAS, Utrecht (hybride)

Aantal uur: 32-36
Standplaats: Utrecht

Vind je het leuk om gebruikers en afdelingen te adviseren over verschillende applicaties? Kan jij je makkelijk verplaatsen in de ander en weet je problemen snel op te lossen? Dan maken we graag kennis met je en wie weet word jij onze nieuwe collega!

De afdeling CIO Office is op zoek naar een Functioneel Beheerder AFAS.

Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Utrecht (hybride) voor de gehele organisatie. Wij staan als CIZ, voor passende zorg voor nu en in de toekomst. De wet is de basis van ons werk, hierbij is de mens ons uitgangspunt. Want iedereen is anders. Dat vraagt ook in het werk van CIO office om een persoonlijke benadering waarin mensen geen ticketnummers worden, maar mens blijven. Daarnaast werken we bij het CIZ in Operationeel Zelfstandige teams, waarbij veel regelvermogen in de teams is neergelegd.

De afdeling CIO Office bestaat uit drie domeinen, waarbinnen Functioneel Beheerders en Informatiemanagers nauw met elkaar samenwerken en zich richten op de ondersteuning op de informatiesystemen voor het Primair Proces en de Bedrijfsvoering. Binnen het domein Bedrijfsvoering beheren we de applicaties waar al onze medewerkers mee werken. Denk daarbij aan AFAS, MS Teams, SharePoint, JIRA en een LMS. Er wordt gewerkt in sprints volgens de Agile SCRUM methodiek met gebruik van JIRA.

De wet is de basis van ons werk, maar de mens is ons uitgangspunt. Want iedereen is anders. Het CIZ wil iedereen de zorg toekennen die bij hem past. Dat vraagt ook bij de indicatiestelling om een persoonlijke benadering waarin mensen geen nummers worden, maar mens blijven.

Wat ga je doen?

Als Functioneel beheerder Bedrijfsvoering binnen het team AFAS, ben je met twee ervaren collega’s verantwoordelijk voor het beheer, de kwaliteit en de functionaliteit van de AFAS applicatie. Daarbij gaat het om o.a. sollicitatieprocessen en personeelsdossiers, maar ook de inkoopprocessen, met alle bijbehorende acties. Je ondersteunt de gebruikers bij vragen over en problemen met het gebruik. Je voert wijzigingen door in de applicatie en test de functionaliteit. Daarnaast zorg je voor de vertaling van de gebruikersbehoeften en wensen naar geleverde functionaliteiten en servicelevels binnen de kaders van het informatievoorzieningsbeleid. Je hebt een actieve rol in het team, waarbij je mogelijkheden tot verbeteringen niet onbenut laat.

Wie ben je?

Je hebt een opleiding op minimaal MBO-4 niveau en hebt ervaring met de AFAS applicaties, liefst in de rol van functioneel beheerder. Je beschikt over de sociale vaardigheden die je nodig hebt bij het ondersteunen van de gebruikers. Je hebt inlevingsvermogen en de nodige tact in de afhandeling van vragen of klachten. Je bent in staat gebruikers en afdelingen te adviseren. Je werkt gestructureerd, bent secuur en zelfstandig, waarbij je in staat bent om prioriteiten te stellen bij het oplossen van incidenten en het doorvoeren van wijzigingen. Je bent een teamplayer en voelt je verantwoordelijk voor de gezamenlijke resultaten en doelen. Daarbij wil je graag nieuwe dingen leren. Als je bekend bent met TOPdesk, JIRA of als je uitgebreide kennis van Excel hebt om analyses te kunnen maken en te onderhouden, dan is dat een pré.

Wat bieden we?

We bieden een inhoudelijke, verantwoordelijke en betekenisvolle baan. Afwisselend werk in een dynamische werkomgeving en in een leuk en divers team bovendien. Er zijn volop mogelijkheden om je te ontwikkelen zowel in de functie als binnen de afdeling. We helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling binnen je loopbaan en ambitie, onder andere met een persoonlijk ontwikkelbudget.

De arbeidsvoorwaarden zijn:

Afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal €3.632,11 bruto per maand (schaal 50, cao CIZ). Vanaf 1 januari 2023 komt hier 3% bij conform onze vernieuwde cao.

Verder bieden we je:

 • Goede werkplekvoorziening waaronder surface/laptop en mobiele telefoon;
 • Goede werk-privé balans: hybride werken en de mogelijkheid tot een vierdaagse werkweek van 36 uur;
 • Ruime mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling;
 • Een ‘Fit voor werk budget’ van € 2.000,- (op basis van een fulltime dienstverband) op jaarbasis dat in is te zetten voor extra verlof, een opleiding of producten en/of diensten om fit te blijven;
 • Een thuiswerkbudget van €625 netto om een Arbo verantwoorde thuiswerkplek in te richten;
 • 8% eindejaarsuitkering;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Collectief pensioen bij ABP.

Benieuwd naar de volledige arbeidvoorwaarden van het CIZ? Klik dan hier

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer dan via de Solliciteren-knop onder 'acties'. Heb je nog vragen over de functie of onze werkcultuur? Bel dan met een van de teamcoaches van CIO Office, Purdie of Jaap. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel dan met onze recruiter Vanessa.

Ben jij de collega die wij zoeken? Dan raden we je aan om niet te lang te wachten met solliciteren. Wij gaan proactief met geschikte kandidaten in gesprek en wachten niet met de briefselectie tot na de sluitingsdatum. Het sollicitatieproces bestaat uit één digitaal gesprek en één gesprek op kantoor. We sluiten deze vacature zodra we een nieuwe collega hebben gevonden.

Wanneer je bij het CIZ aan het werk gaat:

 • Is het overleggen van een geldige V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) een vereiste;
 • Maakt een screening onderdeel uit van de procedure;
 • Leg je de Eed of Belofte af als rijksambtenaar van de overheid.

Contactpersoon: Purdie Ceulemans, Teamcoach
Telefoonnummer: 06 3821 4590

Contactpersoon: Jaap van den Burg, Teamcoach
Telefoonnummer: 06 3434 9433

Contactpersoon: Vanessa van der Vlies, Corporate Recruiter
 Telefoonnummer: 06 3434 9436

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Let op

Je kan het beste solliciteren via een laptop of vaste computer met besturingssysteem Edge, FireFox, Chrome.
Gebruik je een Apple device, zorg dan dat je het sollicitatieformulier invult via solliciterenbijciz.nl.
Lukt dit niet? Stuur dan een e-mail naar solliciteren@ciz.nl.

Bron: Wesley Anthony Betcke

 

Over het CIZ

Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt ruim 1200 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.

Acties