Menu

Lees voor

 

Functioneel Beheerder CIO Office t.b.v domein Bedrijfsvoering

Aantal uur: 32-36                                                                                                                                            

Standplaats: Utrecht

Ben jij in staat om onze gebruikers optimaal ontzorgen in hun dagelijkse werk met onze informatiesystemen? Heb je kennis van AFAS software en of MS365? Dan verwelkomen wij je graag als Functioneel Beheerder bij het CIO Office.

De afdeling CIO Office is op zoek naar een Functioneel Beheerder. Je werkt vanuit het hoofdkantoor voor de gehele organisatie. Wij staan als CIZ, voor passende zorg voor nu en in de toekomst. De wet is de basis van ons werk, hierbij is de mens ons uitgangspunt. Want iedereen is anders. Dat vraagt ook in het werk van CIO office om een persoonlijke benadering waarin mensen geen ticketnummers worden, maar mens blijven. Daarnaast werken we bij het CIZ in Operationeel Zelfstandige teams (OZT's), waarin veel regelvermogen bij de teams is neergelegd. De komende jaren ligt de focus van de staf op teamontwikkeling en de verdere groei naar een lerende organisatie. De afdeling CIO bestaat uit verschillende sub afdelingen, waarin we als Functioneel Beheer en Informatiemanagement nauw met elkaar samenwerken en ons richten op de ondersteuning op de informatiesystemen voor de domeinen Bedrijfsvoering en Primair Proces. We werken met de SCRUM methodiek.

Wat ga je doen?

Als Functioneel Beheerder Bedrijfsvoering ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en de functionaliteit van een of meerdere informatiesystemen gericht op ondersteuning van onze financiële afdeling, HRM en inkoop. Je ondersteunt de gebruikers en het gebruik van de betreffende informatiesystemen en bent vraagbaak. Daarnaast zorg je voor de vertaling van de gebruikersbehoeften en wensen naar geleverde functionaliteiten en service levels binnen de kaders van het informatievoorzieningsbeleid. Hierbij heb je een actieve rol in het team, waarbij je mogelijkheden tot verbeteringen in richtlijnen en procedures niet onbenut laat. Ook heb je daarbij contact met onze leveranciers.

Wie ben je?

Je bent een ondernemende, proactieve en collegiale persoonlijkheid. Je haalt voldoening uit het leveren van kwaliteit en het samen met je collega’s zoeken naar verbeteringen om tot een optimaal resultaat te komen. Je communiceert duidelijk en helder. Je bent analytisch en oplossingsgericht. Daarnaast vind je het leuk om deel uit te maken van een landelijk team.

 • Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau aangevuld met gedegen kennis op gebied van functioneel beheer en je hebt affiniteit met bedrijfsprocessen;
 • Je hebt enkele jaren ervaring in een vergelijkbare rol;
 • Je bent klantgericht en hebt er plezier in om gebruikers te ondersteunen en hen te motiveren en stimuleren in de toepassing van applicaties;
 • Je beschikt over inlevingsvermogen en de nodige tact in de afhandeling van vragen of klachten;
 • Je bent in staat gebruikers en afdelingen te adviseren;
 • Je bent secuur en zelfstandig, waarbij je in staat bent om de juiste prioritering te stellen bij het oplossen van incidenten en het doorvoeren van wijzigingen;
 • Je bent bekend met Topdesk;
 • Bij voorkeur heb je ervaring met het opstellen van requirements, uitwerken van inrichtingsvraagstukken en testen en documenteren van de AFAS applicaties;
 • De ideale kandidaat heeft ervaring met het beheer van een MS365 omgeving
 • Je leert graag nieuwe dingen en je staat er voor open om verschillende werkzaamheden op te pakken.

Wat bieden we?

We bieden een inhoudelijke, verantwoordelijke en betekenisvolle baan. Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving. We helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling binnen je loopbaan en ambitie, onder andere met een persoonlijk ontwikkelbudget.

De arbeidsvoorwaarden zijn:

 • Afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3632,11 bruto per maand (schaal 50 cao CIZ) op basis van een 36-urige werkweek;
 • Collectief pensioenplan;
 • Goede work-life-balance, flexibele werktijden;
 • In verband met Covid19 werken we volledig vanuit huis;
 • Ruime mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling;
 • Persoonlijk ontwikkelbudget;
 • 8% eindejaarsuitkering;
 • 8% vakantietoeslag.

Ben je geïnteresseerd?

Reageer dan via de Solliciteren knop onder ‘acties’. Als je meer wilt weten over de functie, dan kun je contact opnemen met onderstaande contactpersoon. We zien je reactie, voorzien van een motivatie uiterlijk op 12 april 2021 graag tegemoet. 

Indien je bij ons aan het werk gaat, zullen we je vragen om een V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) te overleggen. De eed of belofte wordt afgelegd als je start als ambtenaar van de overheid. Het is mogelijk dat we vragen om een assessment te doen als onderdeel van het selectieproces.

Jaap van den Burg (Teamcoach CIO Office)
Telefoonnummer: 06-34349433

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

 

Over het CIZ

Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt ruim 1200 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.