Menu

Lees voor

 

Ervaren Functioneel Beheerder MS365, Utrecht (hybride)

Aantal uur: 32-36
Standplaats: Utrecht

Wil jij je steentje bijdragen aan de strategische doelstellingen en kaders van de informatievoorziening bij CIZ? Word jij ook enthousiast van het verder bouwen aan applicaties zodat deze optimaal aansluiten bij de behoefte van de organisatie? Weet jij wat er nodig is om een nieuwe applicatie goed in beheer te nemen en acteer je hier pro-actief in? Dan verwelkomen we je graag bij het CIZ!

Het team CIO Office Bedrijfsvoering is op zoek naar een creatieve en pragmatische Functioneel Beheerder.

Er gebeurt veel in de organisatie en de ontwikkelingen op het gebied van informatievoorziening nemen in een rap tempo toe. CIO Office bedrijfsvoering is een enthousiast team dat altijd bereid is om de klant (de business) te helpen het maximale te halen uit informatiesystemen. Het team is een diverse mix van Functioneel Beheerders en Informatiemanagers, zowel mannen als vrouwen, die graag hun tanden zet in een breed scala aan IT vraagstukken. De teams binnen CIO office werken volgens Agile Scrum en er wordt volop geïnvesteerd in verder ontwikkelen van deze manier van werken.

De wet is de basis van ons werk, maar de mens is ons uitgangspunt. Want iedereen is anders. Het CIZ wil iedereen de zorg toekennen die bij hem past. Dat vraagt ook bij de indicatiestelling om een persoonlijke benadering waarin mensen geen nummers worden, maar mens blijven.

Wat ga je doen?

Binnen het domein bedrijfsvoering vallen de applicaties waar de meeste CIZ collega’s mee werken, denk bijvoorbeeld aan: MSTeams, Sharepoint, JIRA, Engage en Class LMS. Deze applicaties worden beheerd door Functioneel beheer. Dat wil zeggen dat we verantwoordelijk zijn voor zowel het doorvoeren van changes als afhandeling van incidenten. Je vertaalt met het team de gebruikersbehoeften en wensen naar functionaliteiten binnen de kaders van het informatievoorzieningsbeleid. Je onderhoud contact met de leveranciers over geleverde diensten waarop CIO Office regie voert. Daarnaast ondersteun je de gebruikers bij vragen over en problemen met het gebruik van de informatiesystemen. Je hebt een actieve rol in het team, waarbij je mogelijkheden tot verbeteringen niet onbenut laat.

Je werkt een deel van je tijd, vanuit het hoofdkantoor in Utrecht, voor de gehele organisatie.

Wie ben je?

Je hebt een IT achtergrond en je hebt ruime ervaring met het beheren van diverse applicaties waaronder de Microsoft 365 suite. Je hebt een opleiding op minimaal MBO-4 (liefst HBO-) niveau met als richting bijvoorbeeld ICT/IV. Je maakt je nieuwe dingen (zoals functionaliteit en technische architecturen) snel eigen. Hierbij werk je gestructureerd, secuur en zelfstandig. Je bent in staat om prioriteiten te stellen bij het oplossen van incidenten. Je kunt requirements ophalen bij de business en bent in staat om die functioneel en technisch te toetsen op haalbaarheid. Je bent klantgericht en beschikt over de nodige sociale en communicatieve vaardigheden zodat jij gebruikers en afdeling kunt adviseren. Je beschikt over inlevingsvermogen en de nodige tact bij de afhandeling van vragen of klachten.

Je bent een team player en voelt je verantwoordelijk voor de gezamenlijke resultaten en doelstellingen. Het is een pre als je ervaring hebt met het werken in een Agile/Scrum team. Door jouw kennis en ervaring speel je een belangrijke rol in het team. Je bent in staat om vanuit daar minder ervaren collega’s inhoudelijk te begeleiden.

Wat bieden we?

We bieden een inhoudelijke, verantwoordelijke en betekenisvolle baan. Afwisselend werk in een dynamische werkomgeving en in een leuk en divers team bovendien. Er zijn volop mogelijkheden om je te ontwikkelen zowel in de functie als binnen de afdeling. We helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling binnen je loopbaan en ambitie, onder andere met een persoonlijk ontwikkelbudget.

De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform met andere ZBO's. 

Verder bieden we je:

 • Goede werkplekvoorziening waaronder surface/laptop en mobiele telefoon;
 • Goede werk-privé balans: hybride werken en de mogelijkheid tot een vierdaagse werkweek van 36 uur;
 • Ruime mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling;
 • Een ‘Fit voor werk budget’ van € 2.000,- (op basis van een fulltime dienstverband) op jaarbasis dat in is te zetten voor extra verlof, een opleiding of producten en/of diensten om fit te blijven;
 • Een thuiswerkbudget van €625 netto om een Arbo verantwoorde thuiswerkplek in te richten;
 • 8% eindejaarsuitkering;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Collectief pensioenplan.

Benieuwd naar de volledige arbeidvoorwaarden van het CIZ? Klik dan hier. Het CIZ werkt nog met de cao van 2021 en is in onderhandeling over een nieuwe cao.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer dan via de Solliciteren-knop onder 'acties'. Heb je nog vragen over de functie of onze werkcultuur? Bel dan met een van de teamcoaches van CIO Office, Purdie of Jaap. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel dan met onze recruiter Vanessa.

Ben jij de collega die wij zoeken? Dan raden we je aan om niet te lang te wachten met solliciteren. Wij gaan proactief met geschikte kandidaten in gesprek en wachten niet met de briefselectie tot na de sluitingsdatum. Het sollicitatieproces bestaat uit één digitaal gesprek en één gesprek op kantoor. We sluiten deze vacature zodra we een nieuwe collega hebben gevonden.

Wanneer je bij het CIZ aan het werk gaat:

 • Is het overleggen van een geldige V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) een vereiste;
 • Maakt een screening onderdeel uit van de procedure;
 • Leg je de Eed of Belofte af als rijksambtenaar van de overheid.

Contactpersoon: Purdie Ceulemans, Teamcoach
Telefoonnummer: 06 3821 4590

Contactpersoon: Jaap van den Burg, Teamcoach
Telefoonnummer: 06 3434 9433

Contactpersoon: Vanessa van der Vlies, Corporate Recruiter
 Telefoonnummer: 06 3434 9436

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Let op

Je kan het beste solliciteren via een laptop of vaste computer met besturingssysteem Edge, FireFox, Chrome.
Gebruik je een Apple device, zorg dan dat je het sollicitatieformulier invult via solliciterenbijciz.nl.
Lukt dit niet? Stuur dan een e-mail naar solliciteren@ciz.nl.

Bron: Wesley Anthony Betcke

 

Over het CIZ

Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt ruim 1200 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.

Acties