Menu

Lees voor

 

Ervaren Adviseur Leren & Ontwikkelen

Aantal uur: 32 - 36
Standplaats: Utrecht

Wil jij een bijdrage leveren aan passende zorg voor iedereen? Zoek je als ervaren adviseur een plek waar jouw inbreng van maatschappelijk belang is? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ervaring in het adviseren bij complexe leervraagstukken? Denk je graag in mogelijkheden in plaats van problemen?

Dan zien we jou graag als onze nieuwe collega Adviseur Leren & Ontwikkelen bij het CIZ! 

De wet is de basis van ons werk, maar de mens is ons uitgangspunt. Want iedereen is anders. Het CIZ wil iedereen de zorg toekennen die bij hem past. Dat vraagt ook bij de indicatiestelling om een persoonlijke benadering waarin mensen geen nummers worden, maar mens blijven.

Wat ga je doen?

Bij het CIZ ga jij samen met ons aan de slag met het realiseren van onze visie op een lerende organisatie. Als adviseur draag je de cultuur rondom een lerende organisatie uit en jouw adviezen zijn in lijn met deze visie. Als adviseur geef jij advies over complexe, strategische en brede leer- en ontwikkelvraagstukken.

Jij bent sparringpartner voor alles rondom leren, veranderen, opleiden en ontwikkelen bij het CIZ. Daarnaast ben je aanspreekpunt vanuit het team en geef je advies aan het management als het gaat om mogelijke verander- en leervraagstukken. Denk hierbij aan ontwikkeling, implementatie en uitvoering van het leer- en ontwikkelbeleid. Je weet hoe je een beginnend team goed kan positioneren binnen de organisatie en helpt het team om gezamenlijk de doelen na te steven. Daarnaast houd je het overzicht over alles wat speelt op het gebied van leren en ontwikkelen bij het CIZ.

Op dit moment brengen wij de basis op orde in een gedegen opleidingsaanbod voor alle taken die het CIZ uitvoert. Het doel is om een gedegen leer- en inwerktraject neer te zetten voor alle medewerkers van het CIZ. Samen met de ontwikkelaars en andere adviseurs werken we aan dit langetermijn-speerpunt. In jouw werk spar je met de betrokken afdelingen en collega’s en stem je af met de regiomanagers en teamcoaches die leren en ontwikkelen in hun portefeuille hebben.

Wie ben je?

 • Je hebt wo- werk- en -denkniveau en een afgeronde wo-opleiding in de richting van Onderwijskunde of Veranderkunde.
 • Je bent onderzoekend ingesteld en probeert altijd de vraag achter de vraag te achterhalen.
 • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in een soortgelijke organisatie.
 • Je hebt organisatiesensitiviteit en weet je te bewegen in een politiek gevoelige omgeving.
 • Je kunt jouw eigen visie op een lerende organisatie goed uitdragen in de samenwerking met anderen.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve houding.
 • Je houdt de organisatievisie en doelen scherp bij alles wat je doet.
 • Je kan zowel strategisch denken als operationeel handelen.

Je gaat aan de slag voor de afdeling HRM. Deze afdeling bestaat uit vier takken: eHRM, HR Business Partners (HRBP), de Loopbaancoaches en Leren & Ontwikkelen. De eHRM-medewerkers zijn onder andere verantwoordelijk voor onze salaris- en personeelsadministratie. De HRBP laten onze collega’s verdere stappen nemen in het kader van goed werkgeverschap.

Verder werk je veel samen met de afdeling Analyse en Advies en met mensen uit de business.

Wat bieden we?

We bieden een uitdagende en inhoudelijk interessante functie voor in eerste instantie 1 jaar, met aansluitend een vaste aanstelling. Wij helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling en ambitie. De arbeidsvoorwaarden zijn:

 • Afhankelijk van opleiding en ervaring een passend salaris.
 • Collectief pensioenplan.
 • Goede work-life-balance, flexibele werktijden en geen avond-, nacht- of weekenddiensten.
 • Mogelijkheid (en momenteel verplichting) om thuis te werken.
 • Ruime mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling.
 • Persoonlijk ontwikkelbudget.
 • 8% eindejaarsuitkering.
 • 8% vakantietoeslag.

Ben je geïnteresseerd?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Chantal Streumer of Britt Sjoerdsma (Adviseurs Leren & Ontwikkelen). Wij horen graag jouw visie op opleiden in een sterk veranderende organisatie als het CIZ. Hoe neem jij onze organisatie mee in het continu leren? Stuur ons jouw cv en motivatie in een vorm die bij jou past en geef daarin aan hoe je het gaat aanpakken en welke kennis en ervaring je hierbij gaat inzetten.

Wij zien jouw bijdrage graag tegemoet via de 'Solliciteren'-knop onder 'Acties'. Als je meer wilt weten over de functie, dan kun je contact opnemen met één van onderstaande contactpersonen. We zien je reactie uiterlijk op 1 maart 2021 tegemoet.

Een externe screening maakt deel uit van de procedure. Indien je bij ons aan het werk gaat, zullen we je vragen om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen.

 

Chantal Streumer, Adviseur Leren & Ontwikkelen

Telefoonnummer: 06 – 14 85 30 61

Britt Sjoerdsma, Adviseur Leren & Ontwikkelen

Telefoonnummer: 06 – 13 07 18 02

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

Over het CIZ

Het CIZ beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt ruim 1000 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.