Menu

Lees voor


E-HRM Medewerker

Ben jij een HR medewerker die op zoek is naar een brede functie met veel verantwoordelijkheden in een gezellig team? Geniet je ervan om vragen van collega’s te beantwoorden en mee te denken over hoe we zaken nog beter kunnen organiseren? Dan verwelkomen we je graag bij het CIZ.

We zoeken een veelzijdige E-HRM medewerker met passie voor administreren en meedenken. 

Voor ons hoofdkantoor in Utrecht zijn wij op zoek naar een flexibele, verantwoordelijke, klantgerichte en enthousiaste E-HRM medewerker. Je bent onze steun en toeverlaat voor de gehele HRM administratie op het gebied van in-, door- en uitstroom en je bent aanspreekpunt voor medewerkers en collega’s voor diverse vragen.

Wat ga je doen?

Als E-HRM medewerker ben jij de vraagbaak voor collega’s op het gebied van personele aangelegenheden, arbeidsvoorwaarden en wet- en regelgeving. Je biedt systeemondersteuning en adviseert over het toepassen van systeemmutaties. Er is ook ruimte om mee te draaien in diverse projecten.

In deze veelzijdige functie zoek je de samenwerking met je collega’s op het hoofdkantoor en in de regio’s. Het is daarom belangrijk dat je een echte teamspeler bent die graag samenwerkt. Het herkennen van mogelijke verstoringen in ondersteunende processen en ze oplossen voordat ze optreden zit je in het bloed. Jij hebt een topdag gehad als het verwerken van de mutaties en de communicatie daarover met collega’s soepel zijn verlopen.

Verder fungeer je als vraagbaak voor de medewerkers in de regio, bijvoorbeeld over het systeem wat wij gebruiken: AFAS Profit en AFAS Insite. Je voert uitzonderingsprocessen uit die niet gestandaardiseerd (kunnen) worden: onder andere maatwerkmutaties, niet routinematige mutaties en bulkmutaties. Je beoordeelt personeelsmutaties op juistheid, volledigheid en tijdigheid maar ook of deze voldoen aan de eisen van wet- en regelgeving, het interne beleid en fiscaliteit. In deze functie word je tevens uitgedaagd om mee te denken over het verbeteren/vereenvoudigen van processen.

Wie ben je?


Om bovenstaande te kunnen realiseren beschik je over de volgende eigenschappen:

  • Je bent toegankelijk en flexibel;
  • Je bent in staat zijn om feedback te geven én te ontvangen;
  • Je bent een teamspeler;
  • Je werkt accuraat en zorgvuldig;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau (of een opleiding MBO+ niveau aangevuld met cursussen);
  • Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring met een personeelsinformatie systeem (bij voorkeur AFAS Profit en AFAS Insite);
  • Je hebt kennis en ervaring met MS Word, Excel en Outlook.


Wat bieden we?

Wij bieden een inhoudelijke, verantwoordelijke en betekenisvolle baan. Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie tot in ieder geval eind 2019. Het is een functie voor 32 tot 36 uur per week, waar op fulltime basis 4 x 9 werken mogelijk is.

Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 2743,43 (CAO CIZ schaalbedrag vanaf 1 mei 2019 o.b.v. schaal 40). Wij helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling en zoektocht in je loopbaan en ambitie, onder andere met een persoonlijk ontwikkelbudget. Daarnaast bieden wij prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede work-life balance, een collectief pensioenplan, 8% vakantietoeslag en 7% eindejaarsuitkering.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer dan via de Solliciteren knop onder acties. Als je meer wilt weten over de functie, dan kun je contact opnemen met afdeling E-HRM telefoonnummer 088-7896777.

Indien je bij ons aan het werk gaat, zullen we je vragen om een V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) te overleggen.


Over het CIZ

Het CIZ beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt circa 950 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal