Menu

Lees voor

 

Corporate Recruiter 

Aantal uur: 28 - 36 (hybride werken)
Standplaats: Utrecht (Hoofdkantoor)

Wil jij jouw recruitmentervaring inzetten als specialist in een lerende organisatie? Zoek je een plek waar je samen met jouw collega’s recruitment naar een volgend level brengt en ben jij creatief, innovatief en vernieuwend op het gebied van corporate recruitment? Zoek je een verantwoordelijke baan in een maatschappelijke organisatie waar de mens centraal staat? Dan verwelkomen we je graag bij het CIZ.

Ter versterking van het team zijn wij op zoek naar een Corporate Recruiter!


Het CIZ staat voor passende zorg voor nu en in de toekomst. De wet is de basis van ons werk, hierbij is de mens ons uitgangspunt. De regels zijn gelijk, maar iedereen is anders. Dat vraagt ook in het recruitmentbeleid om een persoonlijke benadering waarin mensen geen nummers worden, maar mens blijven. 

Wat ga je doen?

Als Corporate Recruiter binnen ons team Werving & Selectie, weet en durf je de juiste vragen te stellen en ben je kritisch. Je gaat ondersteunend, regisserend en coachend te werk. Je houd je bezig met het volledige spectrum: actieve werving, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, doelgroepenbepaling en het verder optimaliseren van het sollicitatieproces. Je werft over de hele breedte van het CIZ, je monitort leveranciers van de externe inhuur samen met onze afdeling inkoop, je denkt mee over instroomvraagstukken en gaat sourcen op schaarse profielen. Ook houd je je bezig met het werven van medewerkers in specifieke doelgroepen zoals bijvoorbeeld de participatiewet. Kortom een veelzijdige rol waarin je veel kan schakelen tussen strategie en operatie.

Samengevat zijn de taken:

 • Bijdragen aan employer branding van de organisatie, vaak in samenwerking met de afdeling communicatie;
 • Je hebt nauw contact met inkoop over inhuur en administratie rondom externe inhuur;
 • Verzamelen, screenen, beoordelen en afhandelen van binnenkomende sollicitaties;
 • Selecteren en actief benaderen van interessante kandidaten (LinkedIn);
 • Inzetten van diverse creatieve (online) wervingsmogelijkheden;
 • Kansen en ontwikkelingen op recruitmentvlak volgen en waar interessant implementeren bij het CIZ;
 • Je bent het aanspreekpunt en de vraagbaak voor leidinggevenden over vacatures en het systeem;
 • Recruitment is een nieuwe afdeling binnen het CIZ. We bevinden ons momenteel in de opbouwende fase.

Het HR-team bestaat uit circa 30 personen (HR business partners, E-HRM medewerkers, E-HRM specialisten, Payroll specialisten, Development medewerkers en Loopbaan- en Vitaliteitsadviseurs).

Wie ben je?

Je bent een open, authentieke en energieke persoonlijkheid. Daarnaast ben je communicatief sterk en beschik je over adviesvaardigheden en organisatiesensitiviteit. Je bent gedreven en hebt enthousiasme en passie voor recruitment. Je kijkt positief kritisch naar zaken, bent commercieel ingesteld en beschikt over de nodige overtuigingskracht.  

Wat je nog meer meebrengt?

 • hbo denk- en werkniveau, bij voorkeur met een opleiding in een commerciële richting;
 • Minimaal 1 jaar ervaring als recruiter, bijvoorbeeld als intercedent;
 • Je bent een verbinder met overtuigingskracht en krijgt energie van het maken van de juiste match;
 • Je werkt georganiseerd en weet goed overzicht te houden;
 • Je hebt kennis en ervaring op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en het inzetten van de juiste kanalen/social media;
 • Ervaring met sourcen is een pre;
 • Ervaring met werven van IT en medische profielen is een pre;
 • Brede vakkennis en uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden;
 • Een gezonde dosis humor.

Wat bieden we?

We bieden een inhoudelijke, verantwoordelijke en betekenisvolle baan voor 28 tot 36 uur per week. Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving. We helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling en ambitie. De arbeidsvoorwaarden zijn: afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.526,32 bruto per maand (schaal 50, cao CIZ 2020-2021) op basis van een 36-urige werkweek.

Verder bieden we:

 • Een goede werk-privébalans (thuiswerken mogelijk);
 • Goede werkplekvoorziening waaronder surface/laptop en mobiele telefoon;
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget;
 • Een 13e maand;
 • Een uitstekende pensioenvoorziening;

Gezellige collega’s en een informele werksfeer!

Ben je geïnteresseerd?

Reageer dan via de Solliciteren knop onder acties. Als je meer wilt weten over de functie, dan kun je contact opnemen met Maaike Kistemaker of Vanessa van der Vlies. 

 • Indien je bij ons aan het werk gaat, zullen we je vragen om een V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) te overleggen. Deze is vereist voor het bekleden van een functie bij CIZ.
 • Omdat op werken bij CIZ de ambtenarenstatus van toepassing is, dien je de Eed of belofte af te leggen.


Contactpersoon 1: Maaike Kistemaker, Corporate Recruiter
Telefoonnummer: 06 – 18049109

Contactpersoon 2: Vanessa van der Vlies, Corporate Recruiter                                                                                  Telefoonnummer: 06 – 34349436

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Bron: Maaike Kistemaker

 

Over het CIZ

Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt ruim 1200 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.

Acties