Menu

Lees voor

 

(Parttime) Bedrijfsjurist afdeling Juridische Zaken

Aantal uur: 24
Standplaats: Utrecht

Ben jij de collega waar iedereen terecht kan voor vragen rondom het privacyrecht? Kom je het beste tot je recht in een klein team en vind je het leuk om naast je interne contacten te schakelen met externe belanghebbenden zoals ministeries en ketenpartners? Dan verwelkomen onze bedrijfsjuristen Marieke en Nancy jou graag in het team.

Wij zijn op zoek naar een bedrijfsjurist die onze afdeling Juridische Zaken komt versterken!

De wet is de basis van ons werk, maar de mens is ons uitgangspunt. Want iedereen is anders. Het CIZ wil iedereen de zorg toekennen die bij hem past. Dat vraagt ook bij de indicatiestelling om een persoonlijke benadering waarin mensen geen nummers worden, maar mens blijven.

Wat ga je doen?

De afdeling juridische zaken ondersteunt niet alleen het management van het CIZ, maar de gehele verdere organisatie bij het uitoefenen van de aan het CIZ toebedeelde taken. Deze afdeling valt onder het bestuursbureau en bestaat uit drie parttime juristen. Voor ons team is het CIZ ter vervanging van één van de juristen op zoek naar een ervaren jurist. Binnen het team zal je samenwerken met de andere juristen. Daarnaast werk je samen met veel andere collega’s van diverse afdelingen en regio’s binnen het CIZ.

Als jurist ben je zelfstandig verantwoordelijk voor accurate juridische advisering en het opstellen van juridische documenten. Sparren met de andere juristen is altijd mogelijk en in het kader van het leereffect zelfs zeer wenselijk. Onder de juridische advisering vallen onder andere het opstellen en beoordelen van contracten, beantwoorden van privacy gerelateerde vraagstukken (zoals het beoordelen of invullen van een GEB, advisering omtrent gegevensuitwisselingen, ondersteuning bij inzage- en verwijderverzoeken), afhandelen van Wob-verzoeken, beoordelen van aanbestedingsdocumenten en het afhandelen van overige juridische vragen op zeer uiteenlopende rechtsgebieden.

Naast contacten binnen het CIZ heb je contact met externe belanghebbenden, zoals ministeries, ketenpartners of cliënten van het CIZ.

Wie ben je?

Je bent een ondernemende, proactieve en collegiale persoonlijkheid. Je haalt voldoening uit het leveren van kwaliteit en je houdt ervan dat geen werkdag hetzelfde is. Je kunt duidelijk en helder communiceren. Je bent analytisch en oplossingsgericht. Daarnaast werk je graag in teamverband maar kan je ook goed zelfstandig werken.

Samengevat:

 • Je hebt wo werk- en denkniveau op juridisch gebied, op basis van een wo diploma, al dan niet aangevuld met relevante functiegerichte opleidingen;
 • Je hebt tenminste twee jaar relevante werkervaring als bedrijfsjurist binnen een overheids-/uitvoeringsorganisatie. Je focus lag hierbij op het gebied van privacyrecht, maar andere rechtsgebieden zoals het contractenrecht, algemene bestuursrecht en  gezondheidsrecht zijn je niet vreemd;
 • Je bent in staat om je nieuwe materie snel eigen te maken;
 • Je bent verantwoordelijk, flexibel, accuraat en collegiaal;
 • Je gaat ervoor om kwaliteit te leveren;
 • Je werkt graag in een team, maar kunt ook  zelfstandig werken;
 • Je kunt duidelijk en helder communiceren en adviseren;
 • Je bent analytisch, besluitvaardig en oplossingsgericht.

Wat bieden we?

We bieden een inhoudelijke, verantwoordelijke en betekenisvolle baan. Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving. We helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling binnen je loopbaan en ambitie, onder andere met een persoonlijk ontwikkelbudget.

De arbeidsvoorwaarden zijn:
Afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal €5.470,89 bruto per maand (schaal 65 cao CIZ) op basis van een 36-urige werkweek.

Daarnaast bieden we je:

 • Goede werkplekvoorziening waaronder surface/laptop en mobiele telefoon;
 • Goede werk-privé balans: flexibele werktijden en hybride werken;
 • Ruime mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling;
 • Een ‘Fit voor werk budget’ van € 2.000,- (op basis van een fulltime dienstverband) op jaarbasis dat in is te zetten voor extra verlof, een opleiding of producten en/of diensten om fit te blijven;
 • 8% eindejaarsuitkering;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Collectief pensioenplan;
 • Een contract voor één jaar (verlenging afhankelijk van presteren en de hoeveelheid werk)

Benieuwd naar de volledige arbeidvoorwaarden van het CIZ? Klik dan hier.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer dan via de 'Solliciteren'-knop onder 'Acties'. Als je meer wilt weten over de functie, dan kun je contact opnemen met onze recruiter Wesley Betcke. We zien je reactie, voorzien van een motivatie en een toelichting op jouw kennis en ervaring op het gebied van het privacy- en contractrecht, uiterlijk op de uiterste sollicitatiedatum graag tegemoet.

Ben jij de collega die wij zoeken? Dan raden we je aan om niet te lang te wachten met solliciteren. Wij gaan proactief met geschikte kandidaten in gesprek en wachten niet met de briefselectie tot na de sluitingsdatum. Het sollicitatieproces bestaat uit één digitaal gesprek en één gesprek op kantoor. Het is mogelijk dat we vragen om een assessment te doen als onderdeel van het selectieproces.

Indien je bij CIZ aan het werk gaat:

 • Is het overleggen van een geldige V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) een vereiste;
 • Maakt een screening onderdeel uit van de procedure;
 • Dien je de Eed of Belofte af te leggen als ambtenaar van de overheid.

Contactpersoon: Wesley Betcke, Corporate Recruiter
Telefoonnummer: 06 – 43224056

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Bron: Wesley Anthony Betcke

 

Over het CIZ

Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt ruim 1200 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.

Acties