Menu

Lees voor

 

Adviseur Procesverbetering

Aantal uur: 32-36 
Standplaats: Utrecht (hoofdkantoor)

Wil jij je inzetten voor de lerende organisatie? Vind jij ook dat continu verbeteren onderdeel moet zijn van de hele organisatie? Gaat jouw hart sneller kloppen als het jou lukt om de teams succesvol te faciliteren bij procesverbetering, zodanig dat ze hier zelfstandig mee verder te kunnen, wat zichtbaar bijdraagt aan hun KPI’s? Zie jij uitdaging in het begeleiden van veranderingen en verbeteringen? Ambieer je een coördinerende rol in het landelijk uitwisselen van leerpunten en in het aansluiten van verbeteringen bij de systemen en ondersteunende diensten?

Dan is deze baan binnen ons nieuwe team Procesmanagement & Kwaliteit iets voor jou!

We zijn op zoek naar Adviseur Procesverbetering die ons gaat ondersteunen en adviseren bij het verbeteren van onze processen.

De wet is de basis van ons werk, maar de mens is ons uitgangspunt. Want iedereen is anders. Het CIZ wil iedereen de zorg toekennen die bij hem past. Dat vraagt ook bij de indicatiestelling om een persoonlijke benadering waarin mensen geen nummers worden, maar mens blijven.

Wat ga je doen?

Je initieert en begeleidt verbeteringen in lijn met de operationele, tactische en strategische doelstellingen van CIZ. Je zorgt voor adequate ondersteuningsstructuren en -methoden zowel voor de regio’s als de staf. Daarbij richt je je op procesverbetering en -vernieuwing én breng je regionale initiatieven samen tot gedragen landelijke verbeteringen. Op een gestructureerde wijze begeleid en coach je onze teams en het management op het gebied van continu verbeteren.

Wie ben je?

Je bent een teamspeler en hebt een energieke en toegankelijke persoonlijkheid. Je vindt het leuk om mee te bouwen aan dit nieuwe, operationeel zelfstandige team. Jij geeft verbeteringen extra waarde door jouw oog voor uitvoerbaarheid, teamontwikkeling en vakmanschap.

In ons team dagen we elkaar uit continu de verbetering te zoeken. We zoeken iemand die daar vanuit openheid en gelijkheid, met een gezonde dosis humor aan bij wil dragen.

 • Je hebt hbo+/wo werk- en denkniveau.
 • Je beschikt over Lean Black Belt- theorie- en praktijkcertificaat. Dit zien wij als een harde vereiste om de functie goed uit te kunnen voeren.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met coaching, zowel op individueel- als op teamniveau.
 • Je hebt grondige kennis van en ervaring met continu verbeteren en bent in staat veranderkundige aspecten toe te passen.
 • Je hebt ruime ervaring in een vergelijkbare rol in een complexe omgeving .
 • Je bent bekend met indicatiestelling en de daarmee samenhangende regelgeving, of bent in staat je dit snel eigen te maken.
 • Je heb aantoonbare ervaring met het leiden van projecten en je bent in staat om grote en organisatiebrede projecten tot een goed einde te brengen.
 • Je bent een stevige persoonlijkheid, hebt goede contactuele eigenschappen, overtuigingskracht, adviesvaardigheden en organisatiesensitiviteit.
 • Jij hebt lef, flair en oprechte nieuwsgierigheid, waarmee je het management een spiegel kan voorhouden.
 • Je bezit over helicopterview, bent gedreven en hebt een passie voor verbeteren, veranderen en vernieuwen.
 • Je bent een bouwer die in staat is onze mensen, teams en processen naar een “next level” te brengen en je weet wat daarvoor nodig is.
 • Je bent niet bang te pionieren en te helpen procesmanagement verder vorm te geven in de organisatie.
 • Kennis van Six Sigma, agile/scrum en ervaring binnen de overheid/gezondheidszorg zijn een sterke pré.

Wat bieden we?

We bieden een uitdagende, interessante en afwisselende functie in een dynamische werkomgeving voor 32 tot 36 uur per week. Voor in eerste instantie één jaar. Wij helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling en ambitie. De arbeidsvoorwaarden zijn:

Afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal €4647,72 bruto per maand (schaal 60 cao CIZ) op basis van een 36-urige werkweek.

Verder bieden we je:

 • Collectief pensioenplan;
 • Goede werkplekvoorziening waaronder surface/laptop en mobiele telefoon;
 • Goede werk-privé balans;
 • Ruime mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling;
 • Persoonlijk ontwikkelbudget;
 • 8% vakantietoeslag en 8% eindejaarsuitkering.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer dan via de Solliciteren knop onder acties. Als je meer wilt weten over de functie, dan kun je contact opnemen met onderstaande contactpersoon. We zien je reactie, voorzien van een motivatie uiterlijk op de uiterste sollicitatiedatum graag tegemoet. 

Indien je bij CIZ aan het werk gaat:

 • Is het overleggen van een geldige V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) een vereiste;
 • Een screening maakt onderdeel uit van de procedure; 
 • Dien je de Eed of belofte af te leggen als ambtenaar van de overheid;
 • Is het mogelijk dat we je vragen om een assessment te doen als onderdeel van het selectieproces.(Dit willen we inzetten om samen inzicht te krijgen in het ontwikkeltraject, dat bij jou past).

Contactpersoon:  Karin Honig, Teamcoach Procesmanagement & Kwaliteit
Telefoonnummer: 06 - 4017 5677

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

 

Over het CIZ

Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt ruim 1200 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.