Menu

Lees voor

 

Adviseur Procesverbetering (Utrecht)

Aantal uur: 32 - 36
Standplaats: Utrecht

Wil jij je inzetten voor de lerende organisatie? Vind jij ook dat continu verbeteren onderdeel moet zijn van de hele organisatie? Gaat jouw hart sneller gaat kloppen als het jou lukt om de teams succesvol te faciliteren bij procesverbetering, zodanig dat ze hier zelfstandig mee verder te kunnen, wat zichtbaar bijdraagt aan hun KPI’s? Zie jij uitdaging in het begeleiden van veranderingen en verbeteringen? Ambieer je een coördinerende rol in het landelijk uitwisselen van leerpunten en in het aansluiten van verbeteringen bij de systemen en ondersteunende diensten?

Dan is deze baan binnen ons nieuwe team Procesmanagement en Kwaliteit iets voor jou!

We zijn op zoek naar een Adviseur Procesverbetering die ons gaat helpen bij het verzilveren van kansen en het realiseren van verbeteringen in onze processen.

De wet is de basis van ons werk, maar de mens is ons uitgangspunt. Want iedereen is anders. Het CIZ wil iedereen de zorg toekennen die bij hem past. Dat vraagt ook bij de indicatiestelling om een persoonlijke benadering waarin mensen geen nummers worden, maar mens blijven.

Wat ga je doen?

Je initieert en begeleidt verbeteringen in lijn met de operationele, tactische en strategische doelstellingen van het CIZ. Je zorgt voor adequate ondersteuningsstructuren en -methoden, zowel voor de regio’s als de staf. Daarbij richt je je op procesverbetering en -vernieuwing én breng je regionale initiatieven samen tot gedragen landelijke verbeteringen. Op een gestructureerde wijze begeleid je onze teams in hun groei op procesgebied en in hun vakmanschap. Ook coach je onze managementteams op het gebied van continu verbeteren.

Wie ben je?

Je bent een teamspeler en hebt een energieke en toegankelijke persoonlijkheid. Je vindt het leuk om mee te bouwen aan dit nieuwe team en staat open voor feedback om het zelf en in teamverband continue te verbeteren. Jij geeft procesbeschrijvingen extra waarde door jouw oog voor uitvoerbaarheid en vakmanschap.

In ons team dagen we elkaar uit continu de verbetering te zoeken. We zoeken iemand die daar vanuit openheid en gelijkheid, met een gezonde dosis humor aan bij wil dragen.

 • Je hebt hbo+/wo- werk- en denkniveau.
 • Je beschikt over Lean Black Belt- theorie- en praktijkcertificaat.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met coaching, zowel op individueel- als op teamniveau.
 • Je hebt grondige kennis van en ervaring met continu verbeteren en ben in staat veranderkundige aspecten toe te passen.
 • Je hebt ruime ervaring in een vergelijkbare rol in een complexe omgeving.
 • Je bent bekend met indicatiestelling en de daarmee samenhangende regelgeving, of bent in staat je dit snel eigen te maken.
 • Je bent in staat om grote en organisatiebrede projecten tot een goed einde te brengen.
 • Je bent een stevige persoonlijkheid, hebt goede contactuele eigenschappen, overtuigingskracht, adviesvaardigheden en organisatiesensitiviteit.
 • Je hebt lef, flair en oprechte nieuwsgierigheid, waarmee je het management een spiegel kan voorhouden.
 • Je bezit over een overall-view, bent gedreven en hebt een passie voor verbeteren, veranderen en vernieuwen.
 • Je bent een bouwer die in staat is onze mensen, teams en processen naar een “next level” te brengen en je weet wat daarvoor nodig is.
 • Je bent niet bang te pionieren en te helpen procesmanagement verder vorm te geven in de organisatie.

Wat bieden we?

We bieden een uitdagende, interessante en afwisselende functie in een dynamische werkomgeving voor 32 tot 36 uur per week. Voor in eerste instantie één jaar. Wij helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling en ambitie. De arbeidsvoorwaarden zijn:

Afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4512,35 (vanaf 1 mei 2021 maximaal € 4647,72) bruto per maand (schaal 60 cao CIZ) op basis van een 36-urige werkweek.

Verder bieden we je:

 • Collectief pensioenplan;
 • Goede werkplekvoorziening waaronder Surface/laptop en mobiele telefoon;
 • Goede werk-privé balans;
 • Ruime mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling;
 • Persoonlijk ontwikkelbudget;
 • 8% vakantietoeslag en 8% eindejaarsuitkering.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer dan via de 'Solliciteren'-knop onder 'Acties'. Als je meer wilt weten over de functie, dan kun je contact opnemen met onderstaand contactpersoon. We zien je reactie, voorzien van een motivatie, uiterlijk op de uiterste sollicitatiedatum graag tegemoet. 

Indien je bij het CIZ aan het werk gaat:

 • Is het overleggen van een geldige VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) een vereiste;
 • Een screening maakt onderdeel uit van de procedure; 
 • Dien je de eed of belofte af te leggen als rijksambtenaar van de overheid;
 • Is het mogelijk dat we je vragen om een assessment te doen als onderdeel van het selectieproces. (Dit willen we inzetten om samen inzicht te krijgen in het ontwikkeltraject dat bij jou past.)

Contactpersoon:  Karin Honig, Kwartiermaker Analyse & Advies
Telefoonnummer: 06-40175677

 

Over het CIZ

Het CIZ beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt ruim 1000 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.