Menu

Lees voor

 

Adviseur Procesbeheersing

Aantal uur: 28-36
Regio: Utrecht

Heb jij een passie voor processen en wil je deze inzetten om een bijdrage te leveren aan het toekomstbestendig maken van de langdurige zorg, Wil je een bijdrage leveren aan het verder door ontwikkelen van de discipline procesmanagement bij CIZ, en daarmee mede de basis leggen waarop procesverbetering, automatisering en digitalisering plaatsvindt? Dan verwelkomen we je graag bij het CIZ in het team Procesmanagement en Kwaliteit.

We zijn op zoek naar een bevlogen Adviseur Procesbeheersing, die ons gaat helpen het procesmanagement binnen CIZ verder vorm te geven!

Het team Procesmanagement & Kwaliteit is medio 2021 opgericht binnen het CIZ en bestaat uit adviseurs Procesverbetering en adviseurs Procesbeheersing. Op dit moment bestaat ons subteam Procesbeheersing uit 6 gedreven, energieke collega’s met uiteenlopende achtergronden in de zorgsector. Binnen Procesbeheersing houden we ons bezig met het beheer, onderhoud en doorontwikkeling van het kwaliteitssysteem. Hieronder valt o.a. ook het procesmanagement en beheer van de beschreven processen.

We zijn nu op zoek naar een ervaren enthousiaste nieuwe collega die ons kan aanvullen op bovengenoemde aandachtsgebieden. Omdat we een relatief nieuwe afdeling zijn, is het nog veel pionieren binnen de organisatie. Dit betekent dat er ook ruimte is voor eigen inbreng en initiatieven.

Wat ga je doen?

Je beheert een aantal operationele processen. Je maakt een jaarplanning voor het onderhoud en beheer van die processen en verzorgt de jaarlijkse evaluatie ervan. Jij bent het aanspreekpunt vanuit de business voor jouw processen. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van je processen; je signaleert en identificeert risico’s en weet de impact van externe factoren op de processen in te schatten. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies en rapporteert aan het management t.a.v. de prestaties van de processen en optimalisatiemogelijkheden. In samenspraak met de stakeholders stel je risicoanalyses en beheersplannen op en faciliteer je de uitvoering daarvan. Binnen het team ben je medeverantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en borging van de uniforme methodiek en systematiek van procesbeheer.

Je werkt samen met diverse mensen en afdelingen binnen de organisatie; het werk vraagt goede communicatieve vaardigheden, een proactieve houding en flexibiliteit.

De organisatie is volop in beweging en geeft vorm aan haar automatiserings- en digitaliseringsstrategie om zo passende zorg, voor nu en in de toekomst, te kunnen borgen. In verschillende agile verandertrajecten zul je meedraaien om de bijbehorende processen in te richten.

Wie ben je?

Je bent een teamspeler en hebt een energieke en toegankelijke persoonlijkheid. Je vindt het leuk om binnen ons team mee te bouwen aan de basis van procesbeheersing en voelt je thuis binnen de publieke dienstverlening. Je bent reflectief, kritisch waar nodig, onafhankelijk en gericht op een duurzaam resultaat.

Je deinst niet terug voor een uitdaging. De organisatie is volop in beweging. De veranderingen die hier bij horen zijn een gegeven. Jij kunt goed omgaan met het feit dat verandering de constante factor is. Je treedt dit tegemoet vanuit openheid en gelijkheid en met een gezonde dosis humor.

En verder:

 • Je beschikt over minimaal hbo werk en denkniveau en hebt je aantoonbaar gespecialiseerd op het geboed van procesmanagement.
 • Je bent in staat om procesinrichtingen en kwaliteitsmanagement te realiseren binnen een dynamische organisatie.
 • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en organisatie, gericht op kwaliteits- en procesmanagement.
 • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met het modelleren en beschrijven van processen, evenals het gebruik van modelleer- en beheerapplicaties hiervoor.
 • Je hebt kennis van en ervaring met het werken onder procesarchitectuur.
 • Je hebt ervaring met projectmatig werken binnen agile teams, durft besluiten te nemen en werkt graag samen en zelfstandig, zowel binnen als buiten het team.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring op het gebied van het organiseren en faciliteren van workshops en sessies.
 • Je bent niet bang te pionieren en te helpen procesmanagement verder vorm te geven in de organisatie.

Wat bieden we?

We bieden een inhoudelijke, verantwoordelijke en betekenisvolle baan. Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving. We helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling binnen je loopbaan en ambitie, onder andere met een persoonlijk ontwikkelbudget.

De arbeidsvoorwaarden zijn: 

Afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal €4.930,76 bruto per maand (schaal 60 cao CIZ) op basis van een 36-urige werkweek. 

Verder bieden we je: 

 • Goede werkplekvoorziening waaronder surface/laptop en mobiele telefoon;
 • Hybride werken, we werken grotendeels vanuit huis;
 • Ruime mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling;
 • Een ‘Fit voor werk budget’ van € 2.000,- (op basis van een fulltime dienstverband) op jaarbasis dat in is te zetten voor een opleiding, extra verlof of producten en/of diensten om fit te blijven;
 • Een thuiswerkbudget van €625 netto om een Arboverantwoorde werkplek in te richten;
 • 8% eindejaarsuitkering;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Collectief pensioen bij ABP.

Benieuwd naar de volledige arbeidvoorwaarden van het CIZ? Klik dan hier.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer dan via de Solliciteren knop onder acties. Als je meer wilt weten over de functie, dan kun je contact opnemen met Annemieke Pons, Teamcoach a.i. Voor vragen met betrekking tot de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met onze recruiter Vanessa. Mocht je eerst vrijblijvend (digitaal) kennis willen maken kan dat natuurlijk ook! 

Wij gaan proactief met geschikte kandidaten in gesprek en wachten niet tot de sluitingsdatum met de briefselectie. Wacht dus niet te lang met solliciteren! Mocht je eerst vrijblijven (digitaal) kennis willen maken kan dat natuurlijk ook!

Indien je bij CIZ aan het werk gaat: 

 • Is het overleggen van een geldige V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) een vereiste. 
 • Een screening maakt onderdeel uit van de procedure.
 • Dien je de Eed of belofte af te leggen als ambtenaar van de overheid. 
 • Is het mogelijk dat we je vragen om een assessment te doen als onderdeel van het selectieproces. Dit willen we inzetten om samen inzicht te krijgen in het ontwikkeltraject dat bij jou past.

Contactpersoon: Annemieke Pons, Teamcoach Procesmanagement & Kwaliteit
Telefoonnummer: 06–5161 0737

Contactpersoon: Vanessa van der Vlies, Corporate Recruiter
Telefoonnummer: 06-3434 9436

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Let op

Je kan het beste solliciteren via een laptop of vaste computer met besturingssysteem Edge, FireFox, Chrome.
Gebruik je een Apple device, zorg dan dat je het sollicitatieformulier invult via solliciterenbijciz.nl.
Lukt dit niet? Stuur dan een e-mail naar solliciteren@ciz.nl.

Bron: Vanessa van der Vlies

 

Over het CIZ

Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt ruim 1200 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.

Acties