Menu

Lees voor

 

Adviseur Procesbeheersing (Utrecht)

Aantal uur: 32 - 36
Standplaats: Utrecht

Wil jij in control zijn van primaire processen in een lerende organisatie? Ga jij ervoor zorgen dat onze processen een correcte afspiegeling zijn van wat de wetgever van ons vraagt? En tegelijkertijd ruimte laat voor het vakmanschap van onze medewerkers? Ligt je hart bij het opstellen en borgen van juiste, tijdige en volledige procesbeschrijvingen? Laat je je bij alles wat je doet leiden door de PDCA-cyclus? En zie jij uitdaging in het onderhouden en (door)ontwikkelen van ons kwaliteitssysteem en in het enthousiasmeren van onze teams? Dan is een baan binnen ons nieuwe team Procesmanagement en Kwaliteit iets voor jou.

We zijn op zoek naar Adviseur Procesbeheersing die ons gaat helpen nog beter in control te zijn.

De wet is de basis van ons werk, maar de mens is ons uitgangspunt. Want iedereen is anders. Het CIZ wil iedereen de zorg toekennen die bij hem past. Dat vraagt ook bij de indicatiestelling om een persoonlijke benadering waarin mensen geen nummers worden, maar mens blijven.

Wat ga je doen?

Je brengt onze werkprocessen in kaart, zorgt voor het onderhoud en (door-)ontwikkelen van kwaliteitssystemen en faciliteert toetsingen. Je zorgt voor uniforme procesbeschrijvingen gericht op kaders vanuit de wet- en regelgeving en de strategische doelstellingen van het CIZ. Je houdt deze up-to-date en neemt onze medewerkers en teams mee in veranderingen en aanwijzingen. Daarbij zorg je voor de balans tussen kaders waarbinnen taken moeten worden uitgevoerd en het vakmanschap in de teams. Je signaleert actief interne en externe knelpunten en risico’s en anticipeert daarop. Dat doe je vanuit jouw kennis van wet- en regelgeving en de strategische doelstellingen van het CIZ en je ervaring met risicomanagement. Je adviseert over en ondersteunt bij implementatie en wijzigingen en bent betrokken bij het opzetten en uitvoeren van de 2e-lijns controle.

Wie ben je?

Je bent een teamspeler en hebt een energieke en toegankelijke persoonlijkheid. Je vindt het leuk om mee te bouwen aan dit nieuwe team en staat open voor feedback om het zelf en in teamverband continue te verbeteren. Jij geeft procesbeschrijvingen extra waarde door jouw oog voor uitvoerbaarheid en vakmanschap.
In ons team dagen we elkaar uit continu de verbetering te zoeken. We zoeken iemand die daar vanuit openheid en gelijkheid, met een gezonde dosis humor aan bij wil dragen.

 • Je hebt  hbo+/wo- werk- en denkniveau.
 • Op basis van opleiding en ervaring heb je gedegen kennis van proces- en risicomanagement en 2e-lijns controle. Zo kun je bijdragen aan de verankering van werkwijzen, methoden en processen.
 • Je hebt aantoonbaar ervaring met een vergelijkbare rol in een complexe veranderende omgeving en bent in staat je snel kennis eigen te maken op het gebied van indicatiestelling en de daarmee samenhangende regelgeving.
 • Je bent in staat om grote en organisatiebrede projecten tot een goed einde te brengen.
 • Je bent een stevige persoonlijkheid, hebt goede contactuele eigenschappen, overtuigingskracht, adviesvaardigheden en organisatie sensitiviteit.
 • Je veranderkundige kwaliteiten zet je in om vanuit visie mensen mee te nemen in procesmatig werken en hen te enthousiasmeren.
 • Je bent een bouwer die in staat is onze mensen, teams en processen verder te brengen.
 • Je bent in staat om workshops en teambijeenkomsten te faciliteren gericht op samen leren en samenwerken.
 • Je bent reflectief, kritisch waar nodig, onafhankelijk en gericht op een duurzaam resultaat.
 • Je kan snel schakelen en je zet creativiteit bij de vertaling van wet- en regelgeving naar uitvoerbare processen en maakt het laagdrempelig deze toe te passen.
 • Je bent niet bang te pionieren en te helpen procesmanagement verder vorm te geven in de organisatie.

Wat bieden we?

We bieden een uitdagende, interessante en afwisselende functie in een dynamische werkomgeving voor 32 tot 36 uur per week. Voor in eerste instantie één jaar. Wij helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling en ambitie. De arbeidsvoorwaarden zijn:

Afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4512,35 (vanaf 1 mei 2021 maximaal € 4647,72) bruto per maand (schaal 60 cao CIZ) op basis van een 36-urige werkweek.

Verder bieden we je:

 • Collectief pensioenplan;
 • Goede werkplekvoorziening waaronder Surface/laptop en mobiele telefoon;
 • Goede werk-privé balans;
 • Ruime mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling;
 • Persoonlijk ontwikkelbudget;
 • 8% vakantietoeslag en 8% eindejaarsuitkering.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer dan via de 'Solliciteren'-knop onder 'Acties'. Als je meer wilt weten over de functie, dan kun je contact opnemen met onderstaand contactpersoon. We zien je reactie, voorzien van een motivatie, uiterlijk op de uiterste sollicitatiedatum graag tegemoet. 

Indien je bij CIZ aan het werk gaat:

 • Is het overleggen van een geldige VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) een vereiste;
 • Een screening maakt onderdeel uit van de procedure; 
 • Dien je de eed of belofte af te leggen als rijksambtenaar van de overheid;
 • Is het mogelijk dat we je vragen om een assessment te doen als onderdeel van het selectieproces. (Dit willen we inzetten om samen inzicht te krijgen in het ontwikkeltraject dat bij jou past.)

Contactpersoon:  Karin Honig, Kwartiermaker Analyse & Advies
Telefoonnummer: 06-40175677

 

Over het CIZ

Het CIZ beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt ruim 1000 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.