Menu

Lees voor

Teamcoach Regio Zuidwest

Aantal uur: 32-36
Standplaats: Rotterdam

Vind je het leuk om collega’s verder te helpen in hun ontwikkeling? Geniet je ervan om samen met teams de scherpte op te zoeken in de balans tussen ontwikkelen en presteren? Maak jij je graag hard voor een goede en veilige werk -en leeromgeving waarin je elkaar aanspreekt én successen samen viert? Dan verwelkomen we je graag bij het CIZ. Wij houden ons bezig met “Passende zorg voor nu en in de toekomst”.

Wij zoeken een ervaren leidinggevende die operationeel zelfstandige teams situationeel kan leiden, managen én coachen.

Samen zijn we sterk in ontwikkeling: onze operationeel zelfstandige teams, zorgen dat onze klanten een juist besluit krijgen en daar heel tevreden over zijn, samen de doorlooptijden in de grip houden en het coachen van de persoonlijke ontwikkeling van collega’s om lekker in hun werk en het team te zitten. We zoeken idealiter een nieuwe collega met ervaring en affiniteit met (commerciële) klantprocessen en dienstverlening die daarnaast ervaring en affiniteit heeft met organisatie- en teamontwikkeling.

De wet is de basis van ons werk, maar de mens is ons uitgangspunt. Want iedereen is anders. Het CIZ wil iedereen de zorg toekennen die bij hem past. Dat vraagt ook bij de indicatiestelling om een persoonlijke benadering waarin mensen geen nummers worden, maar mens blijven.

Wat ga je doen?

Als teamcoach ben je samen met je collega teamcoaches in de regio integraal verantwoordelijk voor de operationele uitvoering. Je brengt teams daarbij verder in hun zelfstandigheid en eigenaarschap bij het halen van de teamdoelstellingen.

Onze teams worden deels op afstand aangestuurd, waarbij jij de samenwerking bevordert, groepsprocessen doorziet en een daarbij passende rol weet in te nemen. Jouw streven is om zowel individu als de teams zoveel mogelijk zelf te laten leren en hen zover als dat kan te helpen bij hun ontwikkeling. Daarbij geef je de teams duidelijkheid over het gewenste resultaat, de regelruimte én de kaders.

Als teamcoach maak je onderdeel uit van het regionaal managementteam. Met dit team ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de organisatie. Dit doen wij onder andere via portefeuilles. Namens de regio neem je deel in een landelijke portefeuille op een van de thema’s. In deze portefeuille geef je met je collega’s uit de andere regio’s inhoudelijk vorm aan de gezamenlijke ontwikkeling van jouw portefeuille en zorg je voor de besturing van de regionale uitrol ervan.

Wie ben je?

Je bent een teamspeler en hebt relevante ervaring in het samen met collega’s leidinggeven aan een afdeling of organisatieonderdeel. Verder heb je aantoonbare ervaring in het leidinggeven aan teams, waarbij je de verschillende leiderschapsstijlen (coach, manager en leider) weet toe te passen en daarbij teams verder helpt in hun ontwikkeling. Je hebt een energieke en toegankelijke persoonlijkheid. Je vind het prettig met een klein regioteam te werken en hebt er geen moeite mee je eigen functioneren ter discussie te stellen.

We zoeken iemand die daar vanuit openheid en gelijkheid, met een gezonde dosis humor aan bij wil dragen. Daarnaast beschik je over zeer sterke communicatieve en contactuele vaardigheden en ben je proactief.

Samengevat:

 • Je hebt hbo/wo-werk- en denkniveau met aantoonbare leidinggevende ervaring in het begeleiden van teams in verandering;
 • Je hebt een energieke en toegankelijke persoonlijkheid;
 • Je bent gericht op teamontwikkeling en ziet ontwikkeling en leren als een continu proces;
 • Je bent in staat om moedige gesprekken in de teams te begeleiden en de blokkerende ‘onderwaterthema’s’ bespreekbaar te krijgen;
 • Je bent een uitstekend luisteraar, analytisch en in staat door te pakken;
 • Voor onze nieuwe collega is ervaring met klantprocessen in een commerciële omgeving en/of ervaring met organisatieontwikkeling een pré;
 • Affiniteit met en/of ervaring in Lean is een pré.

Wat bieden we?

We bieden een inhoudelijke, verantwoordelijke en betekenisvolle baan voor in eerste instantie een jaar, met de mogelijkheid tot een vast dienstverband. Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving. We helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling binnen je loopbaan en ambitie, onder andere met een persoonlijk ontwikkelbudget.

De arbeidsvoorwaarden:

Afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € €4.647,72 bruto per maand (schaal 60 cao CIZ) op basis van een 36-urige werkweek.

Verder bieden we je:

 • Goede werkplekvoorziening waaronder surface/laptop en mobiele telefoon;
 • Flexibele werktijden; bijvoorbeeld een vier-daagse werkweek van 36 uur;
 • Hybride werken; stem met je team de balans tussen thuiswerken en op kantoor af;
 • Ruime mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling;
 • Een ‘Fit voor werk budget’ van € 2.000,- (op basis van een fulltime dienstverband) op jaarbasis dat in is te zetten voor extra verlof, een opleiding of producten en/of diensten om fit te blijven;
 • Een thuiswerkbudget van €625 netto om een Arbo verantwoorde thuiswerkplek in te richten;
 • 8% eindejaarsuitkering;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Collectief pensioenplan.

Benieuwd naar de volledige arbeidsvoorwaarden van het CIZ? Klik dan hier.

Ben je geïnteresseerd?

Als je net zo enthousiast wordt van het lezen van deze tekst als wij werden van het schrijven ervan, dan nodigen we je van harte uit om te reageren. Twijfel je nog of wil je meer weten? Voel je vrij om contact met een van ons op te nemen. We gaan graag het gesprek met je aan.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bart Wolters, Regiomanager Zuid-West op 06-20396914 of  Ingrid van Haperen, HR Business Partner op 06-14340107.                                                       

De selectiegesprekken worden uiterlijk afgerond in week 35. Een assessment kan onderdeel uitmaken van het selectieproces.

Indien je bij CIZ aan het werk gaat:

 • Is het overleggen van een geldige V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) een vereiste;
 • Maakt een screening onderdeel uit van de procedure;
 • Dien je de Eed of Belofte af te leggen als ambtenaar van de overheid.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Lees voor
Bron: Wesley Anthony Betcke

 

Over het CIZ

Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt ruim 1200 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.

Acties