Menu

Lees voor

 

Parttime/Fulltime Medisch Adviseur - ervaren (basis)arts Rotterdam

Aantal uur: 28-36
Regio: West
Standplaats: Rotterdam (hybride)

Ben je op zoek naar een brede en inhoudelijke functie in de gezondheidszorg met een evenwichtige balans tussen werk en privé? Ben je een (basis)arts met interesse in de sociale geneeskunde en toe aan een nieuwe stap in je medische carrière? Wil je kennis opdoen over wet- en regelgeving in het sociale domein? Dan verwelkomen we je graag bij het CIZ. Weten wat deze baan zo leuk maakt? Lees de ervaring van onze medisch adviseurs.

Wij zoeken een bevlogen, ervaren arts met interesse in de sociale geneeskunde voor onze regio Zuidwest (standplaats Rotterdam). Het team spreekt 1x in de twee weken af op de standplaats, dus ook kandidaten die in andere provincies wonen nodigen we van harte uit om te solliciteren. Eerst weten of de functie bij je past? Kom eens koffie drinken of een ochtend meelopen. 

De wet is de basis van ons werk, maar de mens is ons uitgangspunt. Want iedereen is anders. Het CIZ wil iedereen de zorg toekennen die bij hem past. Dat vraagt ook bij de indicatiestelling om een persoonlijke benadering waarin mensen geen nummers worden, maar mens blijven.

Wat ga je doen?

Als medisch adviseur onderzoek je individuele aanvragen en adviseer je in het kader van de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Je houdt je het ene moment bezig met een medisch inhoudelijk vraagstuk en het andere moment neem je deel aan bijvoorbeeld teamvergaderingen, casuïstiek onderwijs of ondersteun je in relatiebeheer.

Je verzamelt, analyseert en onderzoekt relevante dossierinformatie en bent daarbij in contact met huisartsen,? psychologen, artsen verstandelijk gehandicapten, specialisten in het ziekenhuis, specialisten ouderengeneeskunde, directe collega’s en andere partijen uit het werkveld. De uitkomst hiervan vertaalt zich in een weloverwogen advies ter ondersteuning van de beoordeling. Je bent onderdeel van een team van medisch adviseurs en gekoppeld aan een team van onderzoekers of beoordelaars.?Samen bevorder je kennis en kwaliteit en signaleer je verbeteringen.

Wie ben je?

 • Je hebt een afgeronde opleiding Geneeskunde (BIG geregistreerd) en interesse met sociale geneeskunde; 
 • Je hebt al ruimere werkervaring opgedaan als arts; 
 • Je bent besluitvaardig; 
 • Je bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig; 
 • Je bent een teamspeler die makkelijk communiceert en open staat voor verandering; 
 • Je onderschrijft de kernwaarden van het CIZ: professioneel, proactief en klantgericht; 
 • Je neemt verantwoordelijkheid en hebt een brede inhoudelijke interesse in de gezondheidszorg in al zijn facetten; 

Wat bieden we?

We bieden een inhoudelijke, verantwoordelijke en betekenisvolle baan. Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving. We helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling binnen je loopbaan en ambitie, onder andere met een persoonlijk ontwikkelbudget. We bieden een uitdagende en inhoudelijk interessante functie voor in eerste instantie 1 jaar, met uitzicht op contract voor onbepaalde tijd. 

De arbeidsvoorwaarden zijn: 

Afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 5.470,89 bruto per maand (schaal 65 cao CIZ) op basis van een 36-urige werkweek; 

Daarnaast biedt het CIZ uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Hybride werken: stem met je team de balans tussen thuis- en op kantoor werken af;
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via e-learning van Goodhabitz;
 • Een ‘Fit voor werk budget’ van € 2.000,- (op basis van een fulltime dienstverband) op jaarbasis dat in is?te zetten voor extra verlof, een opleiding of producten en/of diensten om fit te blijven;
 • Een thuiswerkbudget van €775 netto om een Arboverantwoorde werkplek in te richten.
 • 8% eindejaarsuitkering;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Collectief pensioen via ABP.

Benieuwd naar de volledige arbeidsvoorwaarden van het CIZ? Klik dan hier.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer dan via de Solliciteren knop onder acties. Als je meer wilt weten over de functie dan kun je contact opnemen met Hester of Ilse. Meer weten over de sollicitatieprocedure of een meeloopochtend inplannen? Neem dan contact op met Wesley.

We zien je reactie, voorzien van een motivatie uiterlijk op de uiterste sollicitatiedatum graag tegemoet. Wij gaan proactief in gesprek met geschikte kandidaten. Als je je herkent in het profiel, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen of direct te solliciteren. We sluiten de vacature zodra we op formatie zijn.

Indien je bij CIZ aan het werk gaat: 

 • Is het overleggen van een geldige V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) een vereiste; 
 • Een screening maakt onderdeel uit van de procedure;? 
 • Dien je de Eed of belofte af te leggen als ambtenaar van de overheid; 

Contactpersoon : Hester Tweed, Teamcoach 
Telefoonnummer: 06 1014 1418 
 
Contactpersoon: Ilse Wolterink, Medisch Adviseur 
Telefoonnummer: 06 1460 2847 

Contactpersoon: Wesley Betcke, Corporate Recruiter 
Telefoonnummer: 06 4322 4056 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Let op

Je kan het beste solliciteren via een laptop of vaste computer met besturingssysteem Edge, FireFox, Chrome.
Gebruik je een Apple device, zorg dan dat je het sollicitatieformulier invult via solliciterenbijciz.nl.
Lukt dit niet? Stuur dan een e-mail naar solliciteren@ciz.nl.

Bron: Wesley Anthony Betcke

Planning minicompetitie

Aanvullende opmerking

 

Over het CIZ

Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt ruim 1200 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.

Acties