Menu

Lees voor

 

Onderzoeker Regio Zuidoost (Weert-Hilvarenbeek)

Aantal uur: 32-36
Regio: Zuidoost
Standplaats: Nijmegen, werkgebied Weert-Hilvarenbeek 

Wil je passende zorg voor nu en in de toekomst indiceren voor onze klanten? Wil je zorgvuldig beoordelen wie recht heeft op zorg uit de WLZ? Doe jij dit wel volgens de regels, maar ook met aandacht voor de mens? Dan verwelkomen we je graag bij het CIZ.

Voor het werkgebied Boxtel e.o. zoeken we een bevlogen onderzoeker met een hart voor de sociale geneeskunde.

De wet is de basis van ons werk, maar de mens is ons uitgangspunt. Want iedereen is anders. Het CIZ wil iedereen de zorg toekennen die bij hem past. Dat vraagt ook bij de indicatiestelling om een persoonlijke benadering waarin mensen geen nummers worden, maar mens blijven.

Wat ga je doen?

Door het verrichten van huisbezoeken onderzoek je de wereld achter de aanvraag van de klant zodat je een afgewogen analyse en beoordeling kunt doen. Je besluit of aanvragen voldoen aan de wettelijke eisen en je weet jouw besluit te onderbouwen. Je werkt nauw samen met een medisch adviseur en een beoordelaar in een operationeel zelfstandig team (OZT) aan zorgvuldige en begrijpelijke besluiten binnen de wettelijke termijn. In deze rol heb je contact met allerlei externe instanties en vertegenwoordig je het CIZ naar buiten toe. Je houdt de aanvrager gedurende het proces op de hoogte van de procedure en de voortgang van de aanvraag.

Wie ben je?

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en bij voorkeur een Hbo-diploma;
 • Kennis en ervaring binnen de gezondheidszorg en/of welzijnssector zijn een pré;
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in omgeving Boxtel;
 • Je bent zelfstandig, maar werkt ook graag samen in een operationeel zelfstandig team;
 • Je beschikt over analytische vaardigheden en bent besluitvaardig;
 • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
 • Je beschikt over tact en kunt je inleven in de situatie van de klant;
 • Je bent proactief en klantgericht en neemt graag verantwoordelijkheid;
 • Je werkt veelal vanuit huis en bent vaak op huisbezoek bij de cliënt;
 • Je bent bereid om 1 à 2 dagen in de week naar jouw standplaats te gaan voor overleg, wanneer dit weer kan;
 • Je beschikt over een rijbewijs en bij voorkeur over eigen vervoer.

Wat bieden we?

We bieden een inhoudelijke, verantwoordelijke en betekenisvolle baan. Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving. We helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling binnen je loopbaan en ambitie, onder andere met een persoonlijk ontwikkelbudget.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn:

 • Afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.077,13 bruto per maand (schaal 55 cao CIZ) op basis van een 36-urige werkweek.
 • Een goede werk-privébalans;
 • Goede werkplekvoorziening waaronder surface/laptop en mobiele telefoon;
 • Een collectief pensioenplan;
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget;
 • Ruime mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling;
 • 8% vakantietoeslag en 8% eindejaarsuitkering.

Ben je geïnteresseerd?

Reageer dan via de Solliciteren knop onder ‘acties’. Als je meer wilt weten over de functie, dan kun je contact opnemen met onderstaande contactpersonen. We zien je reactie, voorzien van een motivatie uiterlijk op 19 mei 2021 graag tegemoet. 

Contactpersoon:  Anita Hartholt (Teamcoach)
telefoonnummer: 06-48457432

Contactpersoon: Astrid Jansen (HR businesspartner)

telefoonnummer: 06-10102531

Sluitingsdatum: 19 mei 2021

Wanneer je start als willen wij zeker weten of je beschikt over geverifieerde startkwalificaties. Een screening maakt deel uit van de procedure. Indien je bij ons aan het werk gaat, zullen we je vragen om een V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) te overleggen.

Ook wordt de eed of belofte afgelegd als ambtenaar van de overheid, wanneer je bij het CIZ in dienst treed. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!


Over het CIZ

Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt ruim 1200 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.