Menu

Lees voor

 

Vacaturebeschrijving Nijmegen

Aantal uur: 32-36
Regio: Zuid-Oost
Standplaats: Nijmegen

Wil je passende zorg voor nu en in de toekomst organiseren voor onze klanten? Wil je zorgvuldig beoordelen wie recht heeft op zorg uit de WLZ? Doe jij dit wel volgens de regels, maar ook met aandacht voor de mens? Dan verwelkomen we je graag bij het CIZ.

Wij zoeken een bevlogen beoordelaar met een hart voor de sociale geneeskunde.

De wet is de basis van ons werk, maar de mens is ons uitgangspunt. Want iedereen is anders. Het CIZ wil iedereen de zorg toekennen die bij hem past. Dat vraagt ook bij de indicatiestelling om een persoonlijke benadering waarin mensen geen nummers worden, maar mens blijven.

Wat ga je doen?

Als Beoordelaar kom je tot een besluit. Je besluit of aanvragen voldoen aan de wettelijke eisen en je weet jouw besluit te onderbouwen. Je baseert een oordeel op grond van de beschikbare informatie en verkrijgt telefonisch aanvullende informatie waar nodig. Je werkt samen met je collega’s (waaronder andere beoordelaars en onderzoekers) in een operationeel zelfstandig team. Samen werk je aan zorgvuldige en begrijpelijke besluiten binnen de wettelijke termijn. Je voert een collegiale toetsing uit op een beoordeling van een collega en je bent in staat om op opbouwende wijze feedback te geven. In deze rol heb je contact met allerlei externe instanties en vertegenwoordig je het CIZ naar buiten toe. Je houdt de aanvrager gedurende het proces op de hoogte van de procedure en de voortgang van de aanvraag.

Wie ben je?

 •        Je hebt HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een Hbo-diploma
 •        Kennis en ervaring binnen de gezondheidszorg en/of welzijnssector zijn een pré
 •        Je bent zelfstandig, maar werkt ook graag samen in een operationeel zelfstandig team
 •        Je beschikt over analytische vaardigheden en bent besluitvaardig
 •        Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
 •        Je beschikt over tact en kunt je inleven in de situatie van de klant
 •        Je bent proactief, klantgericht en neemt graag verantwoordelijkheid

Wat bieden we?

We bieden een uitdagende en inhoudelijk interessante functie voor in eerste instantie een jaar, met daarna de mogelijkheid tot verlenging. Wij helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling en ambitie.

De arbeidsvoorwaarden zijn:

Afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3632,11 bruto per maand (schaal 50 cao CIZ 2020-2021) op basis van een 36-urige werkweek

Een goede werk-privébalans;

 • Goede werkplekvoorziening waaronder surface/laptop en een mobiele telefoon;
 • Een collectief pensioenplan;
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget;
 • Ruime mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling;
 • 8% vakantietoeslag en 8% eindejaarsuitkering.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer dan via de Solliciteren knop onder acties. Als je meer wilt weten over de functie, dan kun je contact opnemen met onderstaande contactpersoon. We zien je reactie, voorzien van een motivatie uiterlijk op de uiterste sollicitatiedatum tegemoet.

Indien je bij CIZ aan het werk gaat:

 • Is het overleggen van een geldige V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) een vereiste;
 • Maakt een screening onderdeel uit van de procedure;
 • Dien je de Eed en Belofte af te leggen als rijksambtenaar van de overheid.

 

Contactpersoon: Karin van der Plas (Teamcoach)

 Telefoonnummer: 06-53420103

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Bron: Nanda van der Reiden


Over het CIZ

Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt ruim 1200 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.

Acties