Menu

Lees voor

 

Beoordelaar regio Nijmegen

Aantal uur: 32-36
Regio: Nijmegen

Wil je passende zorg voor nu en in de toekomst indiceren voor onze klanten? Wil je zorgvuldig beoordelen wie recht heeft op zorg uit de WLZ? Doe jij dit wel volgens de regels, maar ook met aandacht voor de mens? Dan verwelkomen we je graag bij het CIZ.

Wij zoeken een enthousiaste Beoordelaar met een hart voor de sociale geneeskunde. 

De wet is de basis van ons werk, maar de mens is ons uitgangspunt. Want iedereen is anders. Het CIZ wil iedereen de zorg toekennen die bij hem past. Dat vraagt ook bij de indicatiestelling om een persoonlijke benadering waarin mensen geen nummers worden, maar mens blijven.

Wat ga je doen?

                                                                                                                                                                                                        Als Beoordelaar kom je tot een besluit. Je besluit of aanvragen voldoen aan de wettelijke eisen en je weet jouw besluit te onderbouwen. Je baseert een oordeel op grond van de beschikbare informatie en verkrijgt telefonisch aanvullende informatie. Je werkt samen binnen een operationeel zelfstandig team en raadpleegt zo nodig een medisch adviseur. In teamverband werk je aan zorgvuldige en begrijpelijke besluiten binnen de wettelijke termijn. Soms voer je een collegiale toetsing uit op een beoordeling van een collega, waarbij je in staat bent om op opbouwende wijze feedback te geven of te ontvangen. In deze rol heb je contact met allerlei externe instanties en vertegenwoordig je het CIZ naar buiten toe. Je houdt de aanvrager gedurende het proces op de hoogte van de procedure en de voortgang van de aanvraag. Verder heb je in een triage-dienst afwisselende taken. Bijvoorbeeld beoordelen op compleetheid van aanvragen en het inplannen van de onderzoeken

Wie ben je?

                                                                                                                                                                                                         Je bent een ondernemende, proactieve en collegiale persoonlijkheid. Je haalt voldoening uit het leveren van kwaliteit en samen met je collega’s zoek je naar verbeteringen om tot een optimaal klantproces te komen. Je kunt duidelijk en helder communiceren. Je bent analytisch en oplossingsgericht. Daarnaast vind je het leuk om deel uit te maken van een landelijk team.

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
 • Flexibiliteit om in een continu veranderende omgeving je aan te kunnen passen. (Bijvoorbeeld: het omgaan met werkdruk, stellen van prioriteiten of vlot kunnen schakelen);
 • Collegiaal, zowel zelfstandig als kunnen samenwerken in een groep welke zich ontwikkelt als operationeel zelfstandig team;
 • Essentie en relevantie van de informatie die je krijgt bij een aanvraag, snel en goed kunnen overzien om zo tot een juist besluit te komen (besluitvaardigheid);
 • Schriftelijke en telefonische taalvaardigheid (bijvoorbeeld vakjargon omzetten naar begrijpelijke taal voor de klant);
 • Je beschikt over tact en kunt je inleven in de situatie van de cliënt en diens leefomgeving;
 • Het is een pré als je ervaring hebt in de zorg.

Wat bieden we?

                                                                                                                                                                                                       We bieden een inhoudelijke, verantwoordelijke en betekenisvolle baan. Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving. We helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling binnen je loopbaan en ambitie, onder andere met een persoonlijk ontwikkelbudget.

De arbeidsvoorwaarden zijn:

Afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.632,11  bruto per maand (schaal 50 cao CIZ 2020-2021) op basis van een 36-urige werkweek.

En verder:

 • Collectief pensioenplan;
 • Goede work-life-balance, flexibele werktijden;
 • In verband met Covid-19 werken we volledig vanuit huis;
 • Ruime mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling;
 • Persoonlijk ontwikkelbudget;
 • 8% eindejaarsuitkering;
 • 8% vakantietoeslag.

Ben je geïnteresseerd?

                                                                                                                                                                                               Reageer dan via de Solliciteren knop onder ‘acties’. Als je meer wilt weten over de functie, dan kun je contact opnemen met een van onderstaande contactpersonen. We zien je reactie, voorzien van een motivatie uiterlijk op 20 april 2021  graag tegemoet. 

Indien je bij ons aan het werk gaat, zullen we je vragen om een V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) te overleggen.

De eed of belofte wordt afgelegd als ambtenaar van de overheid. Het is mogelijk dat we vragen om een assessment te doen als onderdeel van het selectieproces. 

Wanneer je start als Beoordelaar willen wij zeker weten of je beschikt over geverifieerde startkwalificaties. Een screening maakt deel uit van de procedure.

De gesprekken vinden plaats via Teams.

Contactpersoon: Vincent Parisius (Teamcoach)                                                                                                        Telefoonnummer: 06-4845 7618

Contactpersoon: Astrid Jansen (HR businesspartner)                                                                                            Telefoonnummer: 06-1010 2531

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!


Over het CIZ

Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt ruim 1200 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.