Menu

Lees voor

 

HR Business Partner regio Amsterdam

Aantal uur: 32-36 (vervanging i.v.m. zwangerschap)
Regio: Noordwest
Standplaats: Amsterdam

Wil jij een tijdelijke maar impactvolle bijdrage leveren aan een interessante organisatie met maatschappelijk belang? Zoek jij als ervaren HR Business Partner een plek waar jouw ervaring vooral op het gebied van verzuim van essentiële waarde is? Hieronder lees je alvast wat meer over het team en wat het werk zo leuk maak!

Je komt terecht in een team van 6 HR Business Partners. De collega’s uit het HR Business Partner team omschrijven zichzelf als:

“Een fijne, gemotiveerde en enthousiaste groep collega’s met hart voor de professionals. We vinden een balans tussen hard werken en ruimte om elkaar op te zoeken belangrijk. Ons team is niet bang om zich uit te spreken en out of the box te denken. Als collega’s kunnen we altijd bij elkaar terecht. Ons motto is als volgt: leidend verbinden van mens, cultuur en organisatie”

De andere afdelingen waarin je verder in terecht komt:

Regio Noordwest met als standplaats Amsterdam

De regio Noordwest is een proactieve en vooruitstrevende regio waarin we de ruimte pakken om medewerker in zoveel mogelijk zaken mee te nemen. De teamcoaches maken zich hier hard voor en zorgen daarnaast ook voor voldoende warmte en gezelligheid. Er is altijd ruimte om in contact te zijn met elkaar!

De afdeling HRM

De afdeling HRM bestaat uit vijf takken: eHRM, Leren en Ontwikkelen, Recruitment, loopbaan coaching en zes HR Business Partners. De eHRM medewerkers zijn onder andere verantwoordelijk voor onze personeel- en salarisadministratie. De collega’s van Leren en Ontwikkelen zijn de sparringpartners voor alles rondom leren, veranderen, opleiden en ontwikkelen bij het CIZ. Daarnaast hebben we een aantal loopbaancoaches die zich bezighouden met een goede werk/leven balans en je uitdagen in je eigen ontwikkeling. Recruitment houdt zich onder andere bezig met het werven en selecteren van (potentieel) nieuwe medewerkers en arbeidsmarktcommunicatie.

De wet is de basis van ons werk, maar de mens is ons uitgangspunt. Want iedereen is anders. Het CIZ wil iedereen de zorg toekennen die bij hem past. Dat vraagt ook bij de indicatiestelling om een persoonlijke benadering waarin mensen geen nummers worden, maar mens blijven.

Wat ga je doen?

Als HR Business Partner is geen dag hetzelfde. De belangrijkste werkzaamheden bestaan voor deze tijdelijke rol uit het operationeel ondersteunen van het management voor de regio Noordwest (en eventueel andere regio’s indien van toepassing). Bij het operationeel ondersteunen adviseer je de regiomanager, de teamcoaches, medewerkers en andere collega’s op de belangrijkste HR thema’s. Het HR thema verzuim is een thema waar nu de meeste focus op ligt.

Verder vraagt deze functie een nauwe samenwerking met je HR Business Partner collega’s om de lijnen met de andere regio’s en afdelingen warm te houden. Je signaleert interne en externe ontwikkelen die je vervolgens bespreekt met de collega’s. Dit kan dan eventueel gekoppeld worden aan onze organisatiedoelstellingen om ons HR beleid te blijven ontwikkelen.

Wie ben je?

Je bent professioneel, verantwoordelijk, flexibel en collegiaal. Je werkt graag zelfstandig en houdt van aanpakken. Verder weet je de juiste vragen te stellen en vraag je aandacht voor de mens, het welzijn, de ontwikkeling en de toekomst van de teams. Je kunt duidelijk en helder communiceren en je bent in staat je taal aan te passen aan je gesprekspartner. Je zorgt voor een mooi netwerk binnen het CIZ met zowel interne als externe contacten, zodat jij altijd op de hoogte bent en blijft van de belangrijkste zaken!

Wij staan, als CIZ, voor passende zorg voor nu en in de toekomst. De wet is de basis van ons werk, hierbij is de mens ons uitgangspunt. Want iedereen is anders. Dat vraagt ook in het HR beleid om een persoonlijke benadering waarin mensen geen nummers worden, maar mens blijven. Daarnaast werken we bij het CIZ in Operationeel Zelfstandige teams (OZT's), waarin veel regelvermogen bij de teams is neergelegd. De komende jaren ligt de focus van de staf op teamontwikkeling en de verdere groei naar een lerende organisatie.

 

 • Je hebt hbo+/wo werk- en denkniveau, aantoonbaar door een relevante, afgeronde opleiding in de richting van Human Resource Management, Bedrijfskunde of Sociologie;
 • Je hebt grondige kennis van het vakgebied (pré is kennis over verzuim);
 • Je hebt aantoonbaar ervaring met een vergelijkbare rol in een complexe veranderende omgeving en je bent in staat snel kennis eigen te maken op het gebied van cultuur van een organisatie;
 • Je bent reflectief, resultaatgericht en houdt van aanpakken;
 • Je werkt gestructureerd en houdt overzicht over het werk;
 • Je staat stevig in je schoenen en durft zaken ter discussie te stellen;
 • Je hebt bij voorkeur een gezonde dosis humor.

Wat bieden we?

We bieden een inhoudelijke, verantwoordelijke en betekenisvolle baan. Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving. We helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling binnen je loopbaan en ambitie, onder andere met een persoonlijk ontwikkelbudget.

De arbeidsvoorwaarden zijn:

Afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal €4.647,72 bruto per maand (schaal 60 cao CIZ) op basis van een 36-urige werkweek.

Verder bieden we:

 • Goede werkplekvoorziening waaronder surface/laptop en mobiele telefoon;
 • Flexibele werktijden: bijvoorbeeld een vier-daagse werkweek van 36 uur;
 • Hybride werken: stem met je team de balans tussen thuis- en op kantoor werken af;
 • Ruime mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling;
 • Een ‘Fit voor werk budget’ van € 2.000,- (op basis van een fulltime dienstverband) op jaarbasis dat in is te zetten voor extra verlof, een opleiding of producten en/of diensten om fit te blijven;
 • Een thuiswerkbudget van €625 netto om een Arboverantwoorde werkplek in te richten;
 • 8% eindejaarsuitkering;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Collectief pensioenplan.

Benieuwd naar de volledige arbeidsvoorwaarden van het CIZ? Klik dan hier.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer dan via de Solliciteren-knop onder 'acties'. Heb je nog vragen over de functie of onze werkcultuur? Bel dan met Marlies van Toorenburg of Wesley Betcke via onderstaand telefoonnummer.  We zien je reactie, voorzien van een motivatie, uiterlijk op 15-05-2022 tegemoet.

Ben jij de collega die wij zoeken? Dan raden we je aan om niet te lang te wachten met solliciteren. Wij gaan proactief met geschikte kandidaten in gesprek en wachten niet met de briefselectie tot na de sluitingsdatum. Het sollicitatieproces bestaat uit één digitaal gesprek en één gesprek op kantoor.

Indien je bij CIZ aan het werk gaat:

 • Is het overleggen van een geldige V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) een vereiste;
 • Maakt een screening onderdeel uit van de procedure;
 • Dien je de Eed of Belofte af te leggen als ambtenaar van de overheid.

Contactpersoon:  Marlies van Toorenburg, HR Business Partner
Telefoonnummer: 06-48457660

Contactpersoon:  Wesley Betcke, Corporate Recruiter
Telefoonnummer: 06 – 43224056 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Bron: Wesley Anthony Betcke

 

Over het CIZ

Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt ruim 1200 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

 

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.

 

 

Acties