Menu

Lees voor


Coachend Manager (Teamcoach Zorg) Zwolle, hybride

Aantal uur: 32-36
Regio: Oost
Standplaats: Zwolle

Breng jij het beste in collega’s naar boven en is het aansturen van meerdere teams jou op het lijf geschreven? Maak jij je graag hard voor een goede en veilige leeromgeving waarin je successen samen viert én je elkaar aanspreekt op verantwoordelijkheden? Dan verwelkomen we je graag bij het CIZ! Wij houden ons bezig met “Passende zorg voor nu en in de toekomst”.

We zijn op zoek naar twee bevlogen leidinggevenden met coachende kwaliteiten! Weten wat het werk als teamcoach zo leuk maakt? Lees het interview met Marsha hier.

De wet is de basis van ons werk, maar de mens is ons uitgangspunt. Want iedereen is anders. Het CIZ wil iedereen de zorg toekennen die bij hem past. Dat vraagt ook bij de indicatiestelling om een persoonlijke benadering waarin mensen geen nummers worden, maar mens blijven.

Wat ga je doen?

Je bent integraal verantwoordelijk voor de operationele uitvoering én resultaten van meerdere operationeel zelfstandige teams (OZT’s). Jij stimuleert de
teams (5),  om zelfstandig te werken en eigenaarschap te tonen om op die manier organisatie- en teamdoelstellingen te behalen. Klant, kwantiteit en kwaliteit staan daarbij centraal. Je teams bestaan uit 15 medewerkers met beoordelaars en onderzoekers, die de aanvragen van de Wet langdurige zorg beoordelen. Waar nodig ondersteund door medisch adviseurs.

Je bent een snelle schakelaar en kan met diverse petten op je aanpassen aan de behoeftes van je teams. Coachen en situationeel leiderschap tonen is daarbij een wezenlijk onderdeel van je aanpak. Je bent goed in staat gedrag in en met een team bespreekbaar te maken en de juiste interventies te doen. Je streeft er naar de teams zo ver te brengen dat zij daartoe zelf in staat zijn en zowel individueel als groepsgericht leergierig blijven. Hierbij zorg je er voor dat het voor iedereen duidelijk is wat het beoogde resultaat is en schetst de regelruimte en kaders zodat men kan zien waar er ruimte voor verbetering is.

Als teamcoach werk je in een regionaal managementteam (RMT) nauw samen met je collega teamcoaches, en verschillende ondersteunende professionals vanuit het hoofdkantoor. Gezamenlijk draag je verantwoordelijkheid de doelstellingen voor de regio duurzaam en bestendig te behalen. Vanuit deze rol draag je ook bij aan het relatiebeheer in de regio.

Daarnaast maak je deel uit van het landelijk managementteam en werk je vanuit een aandachtsgebied (een portefeuille) aan de ontwikkeling van tactisch beleid voor de landelijke organisatie en de doorvertaling daarvan naar de regio.

Wie ben je?

Je bent een teamspeler en hebt ervaring met de ontwikkeling van teams waarbij je de verschillende leiderschapsstijlen weet toe te passen. Je hebt een energieke en toegankelijke persoonlijkheid en bent organisatie-sensitief. Je vindt het prettig binnen een RMT te werken en hebt geen moeite met het geven en ontvangen van feedback om zo als RMT steeds te blijven ontwikkelen en groeien. In ons RMT dagen we elkaar uit de verbetering te zoeken. We zoeken iemand die daar vanuit openheid en gelijkheid, met een gezonde dosis humor aan bij wil dragen.

Samengevat:

 • Je hebt hbo/wo werk- en denkniveau en inhoudelijke kennis van- en ervaring met leidinggeven (en coachen) aan hoogopgeleide professionals, en meerdere teams;
 • Je hebt een energieke en toegankelijke persoonlijkheid, en blijft nuchter in een veranderende en dynamische omgeving;
 • Je beschikt over een reflecterend vermogen en weet deze in te zetten richting de teams en je eigen RMT;
 • Je bent besluitvaardig, resultaatgericht, denkt in mogelijkheden en kan dit onderbouwen vanuit een theoretisch kader;
 • Je werkt graag met teams maar bent ook graag betrokken bij visievorming en de doorvertaling ervan naar tactisch landelijk beleid;
 • Kennis en ervaring op verandermanagement is een pré;
 • Ervaring opgedaan binnen een uitvoerings- of zorgorganisatie heeft onze voorkeur;
 • CIZ  hanteert methodieken rondom Agile werken (SAFe, Kanban, Lean, Scrum).

Wat bieden we?

We bieden een inhoudelijke, verantwoordelijke en betekenisvolle baan. Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving. We helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling binnen je loopbaan en ambitie, onder andere met een persoonlijk ontwikkelbudget. We bieden een uitdagende en inhoudelijk interessante functie voor in eerste instantie 1 jaar, met de mogelijkheid tot een vast dienstverband.

De arbeidsvoorwaarden zijn:

Afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.930,76 bruto per maand (schaal 60 cao CIZ 2022) op basis van een 36-urige werkweek.

Verder bieden we je:

 • Goede werkplekvoorziening waaronder surface/laptop en mobiele telefoon;
 • Goede werk-privé balans: flexibele werktijden (bijv 4x9) en hybride werken;
 • Een ‘Fit voor werk budget’ van €2.000 (op basis van een fulltime dienstverband) op jaarbasis welke is in te zetten voor extra verlof, een opleiding of producten om fit te blijven;
 • Een budget van €625 om thuis een Arboverantwoorde werkplek in te richten;
 • Ruime mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling;
 • 8% eindejaarsuitkering;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Collectief pensioenplan bij ABP.

Benieuwd naar de volledige arbeidsvoorwaarden van het CIZ? Klik dan hier.

Ben je geïnteresseerd?

Wil je eerst meer informatie voordat je solliciteert? We bieden je de mogelijkheid om informeel in gesprek te komen met je toekomstige collega Teamcoaches zodat jij beter de afweging kunt maken of deze functie bij je past. Voor een informele (bel)afspraak met een teamcoach kan je contact opnemen onze Managementondersteuner Monique , tel. 06 3830 0384 of Recruiter Wesley, tel. 06 4322 4056.

Je kan reageren op de vacature tot 27 november a.s., waarna wij een aantal kandidaten selecteren om kennis te maken. Deze kennismaking staat gepland op donderdag 1 december, tussen 12.00 en 18.00 uur op ons kantoor te Zwolle. Op die middag word je uitgenodigd voor twee gespreksrondes, waarbij je kennis maakt met onze Regiomanager, een tweetal collega Teamcoaches, de HR Business Partner en twee collega’s Beoordelaar/Onderzoeker. Ben je niet beschikbaar op 1 december? Noteer dit dan als toelichting bij je sollicitatie.

Wanneer we na deze middag met elkaar enthousiast zijn, dan volgt er een selectie- en ontwikkel assessment bij GITP. De datum en locatie stem je af met GITP, maar vindt plaats in de maand december. Bij een positief resultaat, volgt het arbeidsvoorwaardengesprek en hopen we je snel te verwelkomen als nieuwe collega bij het CIZ!

Indien je bij CIZ aan het werk gaat:

 • Is het overleggen van een geldige V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) een vereiste;
 • Maakt een screening onderdeel uit van de procedure;
 • Dien je de Eed of Belofte af te leggen als ambtenaar van de overheid.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Wesley.

Contactpersoon: Wesley Betcke, Corporate Recruiter
Telefoonnummer: 06 4322 4056

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Let op

Je kan het beste solliciteren via een laptop of vaste computer met besturingssysteem Edge, FireFox, Chrome.
Gebruik je een Apple device, zorg dan dat je het sollicitatieformulier invult via solliciterenbijciz.nl.
Lukt dit niet? Stuur dan een e-mail naar solliciteren@ciz.nl.

Bron: Wesley Anthony Betcke


Over het CIZ

Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt ruim 1200 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.

Acties