Menu

Lees voor


Coachende manager (teamcoach) Oost Nederland (hybride)

Aantal uur: 32-36
Standplaats: Zwolle

Breng jij het beste in collega’s naar boven en is het aansturen van meerdere teams jou op het lijf geschreven? Maak jij je graag hard voor een goede en veilige leeromgeving waarin je successen samen viert én je elkaar aanspreekt op verantwoordelijkheden? Dan verwelkomen we je graag bij het CIZ!

We zijn op zoek naar een bevlogen manager met coachende kwaliteiten!

In de vorige ronde hebben we al een nieuwe collega gevonden, maar we zoeken nog iemand om het team compleet te maken!

De wet is de basis van ons werk, maar de mens is ons uitgangspunt. Want iedereen is anders. Het CIZ wil iedereen de zorg toekennen die bij hem past. Dat vraagt ook bij de indicatiestelling om een persoonlijke benadering waarin mensen geen nummers worden, maar mens blijven.

Wat ga je doen?

Je bent integraal verantwoordelijk voor de operationele uitvoering én resultaten van meerdere operationeel zelfstandige teams. Je stuurt gemiddeld drie teams aan, met ongeveer 10 fte per team. Jij stimuleert je collega's om zelfstandig te werken en eigenaarschap te tonen om op die manier organisatie- en teamdoelstellingen te behalen. Klant, kwantiteit en kwaliteit staan daarbij centraal. Je teams bestaan uit beoordelaars en onderzoekers, die de aanvragen van de Wet langdurige zorg beoordelen. Waar nodig ondersteund door medisch adviseurs.

Daarnaast neem je deel aan een landelijke werkgroep voor de ontwikkeling van tactisch beleid voor de landelijke organisatie en de doorvertaling daarvan naar de regio.

Wie ben je?

Je bent een teamspeler en hebt ervaring met de ontwikkeling van teams waarbij je de verschillende leiderschapsstijlen weet toe te passen. Je hebt een energieke en toegankelijke persoonlijkheid en bent organisatie-sensitief. Je vindt het prettig binnen een regionaal managementteam te werken en hebt geen moeite met het geven en ontvangen van feedback om zo als RMT steeds te blijven ontwikkelen en groeien. In ons team dagen we elkaar uit de verbetering te zoeken. We zoeken iemand die daar vanuit openheid en gelijkheid, met een gezonde dosis humor aan bij wil dragen.

 • Je hebt hbo/wo werk- en denkniveau en inhoudelijke kennis van- en ervaring met leidinggeven (en coachen) aan hoogopgeleide professionals;
 • Je hebt een energieke en toegankelijke persoonlijkheid en kunt je staande houden in een veranderende en dynamische omgeving;
 • Je bent resultaatgericht, gestructureerd, ondernemend en besluitvaardig;
 • Je werkt graag met teams maar bent ook graag betrokken bij visievorming en de doorvertaling ervan naar tactisch landelijk beleid;
 • Ervaring opgedaan binnen een uitvoerings- of zorgorganisatie heeft onze voorkeur;
 • Ervaring als leidinggevende in een lerende, veranderende omgeving is een pré;
 • CIZ hanteert methodieken rondom Agile werken (SAFe, Kanban, Lean, Scrum.

Wat bieden we?

We bieden een inhoudelijke, verantwoordelijke en betekenisvolle baan. Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving. We helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling binnen je loopbaan en ambitie, onder andere met een persoonlijk ontwikkelbudget. We bieden een uitdagende en inhoudelijk interessante functie voor in eerste instantie 1 jaar, met de mogelijkheid tot een vast dienstverband.

De arbeidsvoorwaarden zijn:

Afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.787,15 bruto per maand (schaal 60 cao CIZ 2022) op basis van een 36-urige werkweek.

Verder bieden we je:

 • Goede werkplekvoorziening waaronder surface/laptop en mobiele telefoon;
 • Goede werk-privé balans: flexibele werktijden (bijv 4x9) en hybride werken;
 • Een ‘Fit voor werk budget’ van €2.000 (op basis van een fulltime dienstverband) op jaarbasis welke is in te zetten voor extra verlof, een opleiding of producten om fit te blijven;
 • Een budget van €625 om thuis een Arboverantwoorde werkplek in te richten;
 • Ruime mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling;
 • 8% eindejaarsuitkering;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Collectief pensioenplan bij ABP.

Benieuwd naar de volledige arbeidsvoorwaarden van het CIZ? Klik dan hier. Het CIZ werkt nog met de cao van 2021 en is in onderhandeling over een nieuwe cao.

Ben je geïnteresseerd?

Wil je eerst meer informatie over de functie voordat je solliciteert? We bieden je de mogelijkheid om informeel in gesprek te komen met Marsha Bolte. Zodat jij beter de afweging kunt maken of deze vacature bij je past. Liever meteen solliciteren? Doe het wel zo snel mogelijk, want zodra we de juiste match gevonden hebben, sluiten we de vacature. Voor vragen over het sollicitatieproces kan je contact opnemen met onze recruiter Vanessa.

Het selectieproces zal bestaan uit verschillende gesprekken waarin je kennismaakt met onze recruiter, je leidinggevende, en een aantal collega teamcoaches. Afsluitend vindt er een arbeidsvoorwaarden gesprek plaats met onze HR Business Partner.

Indien je bij CIZ aan het werk gaat:

 • Is het overleggen van een geldige V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) een vereiste;
 • Maakt een screening onderdeel uit van de procedure;
 • Dien je de Eed of Belofte af te leggen als ambtenaar van de overheid.

Contactpersoon: Marsha Bolte, Teamcoach
Telefoonnummer: 06–4322 4073

Contactpersoon: Vanessa van der Vlies, Corporate Recruiter
Telefoonnummer: 06–3434 9436

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Let op

Je kan het beste solliciteren via een laptop of vaste computer met besturingssysteem Edge, FireFox, Chrome.
Gebruik je een Apple device, zorg dan dat je het sollicitatieformulier invult via solliciterenbijciz.nl.
Lukt dit niet? Stuur dan een e-mail naar solliciteren@ciz.nl.

Bron: Wesley Anthony Betcke


Over het CIZ

Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt ruim 1200 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.

Acties