Menu

Teamcoach Regio Zuidoost (Nijmegen)

Aantal uur: 36 uur per week

Regio: Zuidoost
Standplaats: Nijmegen


Wat ga je doen?

Binnen de regio Zuidoost zijn wij op zoek naar een teamcoach die onderdeel gaat uitmaken van het regionaal managementteam. Als teamcoach richt je je op het ondersteunen van, het ontwikkelen van en het richting geven aan de teams. Vanuit je management rol is je primaire doel dat zowel de teams als de teamleden gecoacht worden in het zelfstandig uitvoeren van de werkzaamheden en het behalen van resultaten. Je vindt het dan ook leuk om collega's verder te helpen in hun ontwikkeling. Samen met het team zoek je de scherpte op om een balans te zoeken tussen ontwikkelen en presteren, hierin neem jij jouw verantwoordelijkheid. 

Met jouw collega teamcoaches werk je samen vanuit de landelijke lijn en deze lijn vertaal je naar jullie regio. Jullie zien toe op de focus van de regio en op een goede manier van doorvoeren van nieuwe werkwijzen en kaders die passen bij de landelijke lijn van het CIZ. Daarbij kun je denken aan werken vanuit LEAN en dag starts. Binnen het team van teamcoaches heeft iedere teamcoach één of meer resultaatgebieden, denk daarbij aan kwaliteit, klantbediening en kwantiteit of deelname aan tijdelijke projecten en/of projectgroepen. 

Wie ben je?

We zijn op zoek naar een collega die een team kan managen, coachen en begeleiden in de verdere ontwikkeling naar operationele zelfstandigheid. Je kunt goed samenwerken en kunt op een onderbouwde manier je standpunten uiteen zetten binnen het RMT. Je gaat complexe gesprekken niet uit de weg waarbij je het belang van verbinding niet uit het oog verliest. 

Ervaring met Lean en dag starts is een pré. Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau. Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid, maar functioneert ook goed in teamverband. Daarnaast beschik je over zeer sterke communicatieve en contactuele vaardigheden en ben je proactief.

Wat bieden we?

Wij bieden een inhoudelijke, verantwoordelijke en betekenisvolle baan. Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving. Een werkweek van 36 uur. Salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4380,- bruto per maand (schaal 60, cao CIZ). Wij helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling en zoektocht in je loopbaan en ambitie, onder andere met een persoonlijk ontwikkelbudget. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede life/work balance, collectief pensioenplan en 7% eindejaarsuitkering. 

Ben je geïnteresseerd?

In de procedure voor deze functie word je uitgenodigd voor een gesprek  op woensdag 22 mei met een teamcoach en een regiomanager. Het vervolggesprek voer je in met een teamcoach, een onderzoeker, een beoordelaar en de HR Business Partner. Daarna volgt eventueel het arbeidsvoorwaardengesprek. Een assessment zal ook deel uitmaken van de procedure. Dit willen we inzetten om samen inzicht te krijgen in het ontwikkeltraject dat bij jou past.

Wij zien graag je reactie voorzien van motivatie, uiterlijk op 20 mei tegemoet. 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Astrid Jansen.

Contactpersoon    Astrid Jansen (HR Business Partner)
Telefoonnummer  06-10102531
E-mailadres          Astrid.jansen@ciz.nl
Over het CIZ

Het CIZ beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt circa 750 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.