Menu

Administratief Medewerker (36 uur)

Standplaats: Utrecht 

Ligt jouw passie in het volledig op orde hebben van jouw administratie? Kan je snel schakelen en kom je als eerste in beweging als er iets moet gebeuren? Werk je graag zelfstandig en wil je onderdeel zijn van een gezellig en divers team? Wil je écht maatschappelijke impact hebben door een steentje te bijdragen aan het mogelijk maken van zorg voor de mensen die hier recht op hebben? Dan is de functie als administratief medewerker bij het CIZ echt iets voor jou! 

Wat ga je doen?

Je werkt op ons hoofdkantoor in Utrecht. Samen met jouw collega’s van de afdeling Administratieve Ondersteuning zorg je voor een goede administratieve afhandeling van de binnengekomen Wlz aanvragen. Jij bent verantwoordelijk voor het verzamelen van alle benodigde informatie rondom de aanvraag. Je hebt regelmatig telefonisch en/of schriftelijk contact met de aanvrager. Je communiceert helder zorgt voor een goede voortzetting van het proces. Wanneer alle informatie verzameld is zorg je ervoor dat deze op de juiste plek binnen de organisatie terecht komt. Samen met jouw collega’s regel je nog allerlei andere zaken, zoals het verzorgen van de uitgaande post op het hoofdkantoor. 

Wie ben je?

Je hebt een MBO werk- en denkniveau. Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid. Je bent gestructureerd en kunt goed in teamverband samenwerken. Daarnaast ben je proactief en klantgericht en neem je graag verantwoordelijkheid. Wij zoeken collega's die zich durven laten zien, in woorden en daden. Als collega sta je open voor vernieuwing en ben je niet bang om een afwijkende mening te laten horen. In deze functie word je tevens uitgedaagd om mee te denken over het verbeteren/vereenvoudigen van processen.

Ervaring en vaardigheid met het werken met digitale systemen en processen is een pré.

Om bovenstaande te kunnen realiseren beschik je over de volgende eigenschappen: 

•Je bent toegankelijk en flexibel;
•Je bent in staat om feedback te geven én te ontvangen;
•Je bent een teamspeler;
•Je werkt accuraat en zorgvuldig;
•Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;

Wat bieden we?

Salaris is, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.550,71 bruto per maand (schaal 35, CAO CIZ). Daarnaast bieden wij:

• Een goede werk-privébalans
• Een collectief pensioenplan
• Een persoonlijk ontwikkelbudget
• Ruime mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling
• 8% vakantietoeslag en 7% eindejaarsuitkering

Ben je geïnteresseerd?

Voor meer informatie over deze functie, kun je contact opnemen met de onderstaande contactpersoon. Wij zien je reactie, voorzien van een motivatie uiterlijk op de uiterste sollicitatiedatum tegemoet. Het is mogelijk dat we je vragen om een V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) te overleggen.

Contactpersoon: Suzanne Louts
Tel: 088-7896005Over het CIZ

Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt circa 750 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle. 

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt. 

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.