Menu

Beoordelaar Regio Zuid-West

32 - 36 uur per week

Regio: Zuid-West
Standplaats: Rotterdam

Wil je passende zorg voor nu en in de toekomst organiseren voor onze klanten? Wil je zorgvuldig beoordelen wie recht heeft op zorg uit de Wlz? Doe jij dit wel volgens de regels, maar vooral met aandacht voor de mens?

Dan verwelkomen we je graag bij het CIZ.

Wij zoeken bevlogen beoordelaars met een hart voor de sociale geneeskunde.

De wet is de basis van ons werk, maar de mens is ons uitgangspunt. Want iedereen is anders. Het CIZ wil iedereen de zorg toekennen die bij hem past. Dat vraagt ook bij de indicatiestelling om een persoonlijke benadering waarin mensen geen nummers worden, maar mens blijven.

Wat ga je doen

Als Beoordelaar kom je tot een besluit. Je besluit of aanvragen voldoen aan de wettelijke eisen en je weet jouw besluit te onderbouwen. Je baseert een oordeel op grond van de beschikbare informatie en verkrijgt telefonisch aanvullende informatie waar nodig. Je werkt samen met een medisch adviseur en een onderzoeker. In teamverband werk je aan zorgvuldige en begrijpelijke besluiten binnen de wettelijke termijn. Je voert een collegiale toetsing uit op een beoordeling van een collega en je bent in staat om op opbouwende wijze feedback te geven. In deze rol heb je contact met allerlei externe instanties en vertegenwoordig je het CIZ naar buiten toe. Je houdt de aanvrager gedurende het proces op de hoogte van de procedure en de voortgang van de aanvraag.

Wie ben je?


Je hebt mbo/hbo werk- en denkniveau.

•Je bent zelfstandig en opereert het liefst in teamverband.

•Je beschikt over analytische vaardigheden en bent besluitvaardig.

•Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

•Je beschikt over tact en kunt je inleven in de situatie van de klant.

•Het is een pre als je affiniteit hebt met de GGZ.

Wat bieden we?

We bieden een uitdagende en inhoudelijk interessante functie voor in eerste instantie 1 jaar, met aansluitend een vaste aanstelling. Wij helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling en ambitie.

De arbeidsvoorwaarden zijn:

•Afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.423,61 bruto per maand (schaal 50 cao CIZ) op basis van een 36-urige werkweek

•Collectief pensioenplan

•Goede work life balance, geen (weekend)diensten en flexibele werktijden

•Ruime mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling

•8% vakantietoeslag en 7% eindejaarsuitkering

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer dan via de Solliciteren knop onder acties. Als je meer wilt weten over de functie, dan kun je contact opnemen met onderstaand contactpersoon. We zien je reactie, voorzien van een motivatie uiterlijk op de uiterste sollicitatiedatum tegemoet.

Indien je bij ons aan het werk gaat, zullen we je vragen om een V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) te overleggen.

Contactpersoon: Nanda van der Reiden (06-28509055)

Contactpersoon: Hester Tweed (06-38294196) 


Over het CIZ

Het CIZ beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt circa 950 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.