Menu

Lees voor

Wat doet het CIZ?


Zorgvuldig onderzoeken wie recht heeft op zorg uit de Wlz. Volgens de regels, maar vooral met aandacht voor de mens. Daar staat het CIZ voor. U kunt bij ons een indicatie aanvragen voor zorg op grond van de Wet langdurige zorg (Wlz).
Het CIZ beoordeelt of u in aanmerking komt voor zorg uit de Wet langdurige zorg. Het CIZ is een onafhankelijke organisatie en we gebruiken objectieve criteria.
 

De regels zijn gelijk. Toch is iedereen anders.


De wet is de basis van ons werk, maar de mens is ons uitgangspunt. Want iedereen is anders. Het CIZ wil iedereen de zorg toekennen die bij hem past. Dat vraagt ook bij de indicatiestelling om een persoonlijke benadering waarin mensen geen nummers worden, maar mens blijven.

 

Solliciteren bij CIZ tijdens coronavirus
Op dit moment woedt het coronavirus (COVID-19) wereldwijd en ook in Nederland merken we de gevolgen. Ons dagelijks leven ligt stil. Daarom doen we ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk door te laten gaan.

We begrijpen heel goed dat je, als sollicitant, graag bij het CIZ wil komen werken. En wij willen jou graag bij onze organisatie verwelkomen. De huidige ontwikkelingen in onze samenleving vormen een belemmering. We werken zoveel mogelijk thuis. We doen er achter de schermen alles aan om zo goed mogelijk alternatieven te zoeken. Op dit moment houdt dat het volgende in:

Sollicitatiegesprekken 
Heb je een sollicitatiegesprek ? We nemen contact met je op om met je af te stemmen hoe we het gesprek gaan voeren. Sollicitaties doen we momenteel via Teams videobellen. Wil je liever toch een persoonlijk gesprek, dan kijken we wat er mogelijk is.

Gesprek 2e ronde
Ben je al toe aan het gesprek voor de 2e ronde? We willen dit gesprek graag met je voortzetten via Teams. Op die manier kan jouw sollicitatieprocedure doorgaan.

Arbeidsvoorwaardengesprek
Gefeliciteerd! Om zo snel mogelijk met jou om tafel te zitten, nemen we telefonisch contact met je op om een gesprek met je in te plannen. Dat gesprek doen we dan telefonisch of via Teams. Vooraf sturen we jou per mail alle informatie toe zodat jij je alvast kan voorbereiden. Als je liever een persoonlijk gesprek hebt, dan kijken we wat er mogelijk is.

Wil je meer weten over openstaande vacatures of heb je vragen over de procedures? Stuur een mail naar solliciteren@ciz.nl. Wij nemen dan contact met jou op om jouw vragen te beantwoorden.

Op ons sollicitatieproces hanteren wij de sollicitatiecode van NvP en zijn de privacyregels uit de AVG van toepassing.